Erkek arkadaşima geçmişimi nasil soyleyecegim?

Arkadaslar dogru duzgun cevap yazin lutfen. 8 aydir sevgiliyiz (24 yasindayiz kendisi liseden arkadasim yani yillardir tanisiyoruz) ve yaklasik 1 ay once evlenme teklifi etti. 1 seneye evlenme planlari yapiyoruz hersey ruya gibi o kadar iyiyiz ki aramiz bozulacak diye cok korkuyorum. Bana daha once bu malum konuyla hicbirsey sormadi. Ufak tefek kiskancliklarimiz oldu tabi ki ama ailesi son derece muhafazakar olmasina ragmen beni hic degistirmeye calismadi giyim tarzima hic karismadi tüm ailesiyle tanisiyorum evlerine gidip geliyorum hersey cok guzel ama ben bu evlilik teklifini bu kadar erken beklemiyordum. Simdi bunu ona nasil soyleyecegim? Dogru kelimeleri nasil sececegim? Bu zamana kadar buna onem veren insanlara kızardım bir erkek benden bu yuzden vazgecicekse yolu acik olsun derdim. Ama simdi onu kaybetme korkum agir basiyor sanki kendime cok kiziyorum. Liseden beri benimle sevgili olmak icin ugrasti o kadar emek verdi ki iliskimize cok zor zamanlar atlattik. Cok beyefendi cok merhametli onu cok seviyorum Simdi bu sebepten dolayi kaybetmek istemiyorum onu. Gercekten seven erkek geçmişi onemser mi? Nasil soylemeliyim?
Erkek arkadaşima geçmişimi nasil soyleyecegim?