Erkek arkadaşımın geçmişi bana acı veriyor?

Merhabalar, erkek arkadaşımla 4 aylık çok güzel bir ilişkimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz hatta onun beni daha çok sevip değer verdiğini biliyorum. Uzak mesafe ilişkisindeyiz. Durum şu ki, erkek arkadaşımın geçmişi çok kabarık. Çok fazla kızla takılmış, çok fazla şey yaşamış. Karşısına çıkan hiçbir kıza tam anlamıyla bağlanamamış. Gelişigüzel bir hayat yaşamış anlayacağınız 23 yaşına kadar. Ben onu uzun süredir tanıyorum. Benle bir ilişkiye başladıktan sonraki değişiminin farkındayım eskisinden çok farklı benim için çok çaba sarfediyor. Ben de geçmişte elbette bir şeyler yaşadım fakat benim o konudaki ilkim o oldu. Ben kasıntı kıskanç bir insan değilimdir fakat ilk defa böyle hisler yaşıyorum. Onun daha önce bir sürü kızla birlikte olduğunu bilmek, benimle yaşadığı bana dokunduğu gibi başka kızlara dokunduğunu düşünmek bana acı veriyor. Ben de ilk defa bir erkeğe dokunmadım tabi ama sonuçta ilk defa bir erkekle bunu yaşadım çünkü gerçekten özel biriyle yaşamak istiyordum ve o benim için bunu yaşayabileceğim en özel insandı. Geçmişinden pişmanlık duyduğunu sürekli dile getiriyor. Keşke bu kadar deli rahat yaşamasaydım keşke ilk sevgilim sen olsaydın diyor. Benim kafama taktığımı da biliyor ama konusunu elbette açmıyoruz ilişkinin sağlığı için. Ama bi düşünün ki, ilk defa yaptığımız gece orada onun kollarındayken bile aniden aklıma o an bizim olduğumuz gibi eskiden de başka birsürü kızla öyle olduğu geldi, o anda bile. Benim ilk kez bunu yaşadığım insanın benden önce birsürü birliktelik yaşamış olması durumunun acısını nasıl içimden ve kafamdan atıcam, lütfen saygı çerçevesi içinde bana tavsiyede bulunmak isteyen arkadaşlar yorumlarınızı benle paylaşır mısınız?
Erkek arkadaşımın geçmişi bana acı veriyor?