Mental sağlım hiç iyi değil düzgün tavsiyelerinize ihtiyacim var?

Merhabalar tıbbi laboratuvar teknikeri mezunuyum işsizim kpssye hazırlanıyorum ekstradan KYK borçlarım çevremdeki bütün insanlar nerdeyse terk etti beni kaç senelik kız arkadaşım sirf onunla dışarı çıkmadım diye küstü erkek arkadaşımla gelgitli bir iliskimiz var en son o da kız kardeşime beni kesmiş benim dümdüz sohbeti sevimsiz biri olduğumu düşündüğü için sohbeti kısa tutuyormus ben eğlenmeyi de bilmez misim bunu duyunca kalbim daha çok kırıldı halbuki bir yıl stajını bekledim askerdeyken hep sorunlarını dinledim kendi atandı ve beni çevremden soyutladi şimdi şu an beni beğenmiyor ve ben çok mutsuzum yalnızım kendime küstüm resmen benim durumumda olsaydınız ne yapardınız ve ayrıca sevgilim o kadar iki yüzlü ki yüzüme söyleyip kardeşime demesine çok kırıldım madem böyle düşünüyor söyle ayrıl git siz siz olun kimseye böyle fedakarlık yapmayın ben onu borclariyla kabul ettim askerliğini stajını bekledim yaz kis hep parkta buluştuk her gün onun sorununu dinledim bir kez bile benim sorunumu dinlemedi kız arkadaşımda aynı keza yeni ortam ve iş bulunca bana bunu yaptı aynı zamanda sevgilimin 120 milyar borcu üstelik maddi durumu yok ben ona rağmen evlenirsek senle ne altın isterim ne düğün ikinci el eşyalara da okeyim dedim ve benim arkamdan bunları demesine çok kırıldım yüzüme gelmiş hala seni çok özledim diyor kız arkadaşım desen iş bulmadan önce sevgilisiyle sorunlarını anlatırdı hep onu dinlerdim tüm isimi bırakıp o da iş bulunca çevre yapınca benimle görüşmek istemedi çünkü issiz sürekli evde olanı kim ne yapsın çok haklılar bu hayatta kime iyi olsan darbeyi ondan yersin şu an çok üzgünüm anlatacak kimsem yok buraya içimi dökmek istedim
Mental sağlım hiç iyi değil düzgün tavsiyelerinize ihtiyacim var?