Tamamen katılıyorum geri düşüncelik sadece ve dinlerin küçüklükten itibaren dayatılması. bu yüzden kadınlar özgürce cinsellik hakkında bile konuşamıyor. bir kadın sevdiği her şeyi yapabilir kimse yargılayamaz
erkeğe milli dediler, kadına f.. hişe" (Cemal Süreya)
Türk toplumunun namus/ahlak anlayışının sadece kadın cinselliğini kapsamasının sonucu olan iğrenç çifte standart... Ataerkil doğu toplumlarının kanayan yarası...
İkisi birden üzerine bide cahillik yobazlık kadın erkek ayrımı giriyor da giriyor. Ya ayipliyorsan erkegide ayiplayacaksin ya da ovuyorsan ikisinide oveceksin ne bu ikiyüzlülük derler insana..
Bende sana ruh hastası diyorum. Allah a ya da dine inancin olsa böyle saçma sapan şeyler zirvalamazdin o yüzden Allah in adını filan alma sen o ağzına en iyisi..
Allahin apaçık emrini yalanlayan sen mi Müslümansin? Hadi işine peygamber gönderilmiş kitap verilmiş hala anlamamışsın ben mi anlatacam sana? Hadi işine Hadi..
O zaman zina konusunda kadınların ya da erkeklerin ne dediği değil Allahın ne emrettiği önemlidir bunu bilmen lazım. Pişman ettin he yorum yaptığıma yapacağıma
Kadınları toplum olarak ilahlaştırılması ile alakalı. Kadınlar temizlik sembolü olarak görüldü hep. Şimdi bu tür şeyler o sembolü yıktığından böyle deniyor. Orta çağlarda cadı diye yakıyorlardı. Aynı zihniyet