Aile & Toplum Kadınlar neden bize "erko" diye hitap ediyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dişi Hayır yani sebebiniz ne? Amacınız ne? :DBiz size "dişi" diyor muyuz? sdfgfds Kadınlar neden bize "erko" diye hitap ediyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 262,1b cevap paylaştı. Sevdikleri içindir 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiklerinden dediklerini zannetmiyorum bro :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Haklısın abi :D Soran +1 yıl Yok kanka ben İstanbulluyum sdfhds u Barış_LonelyForever +1 yıl sfsggsgf 🥶 :D
Havalıprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ki diyo lan onu erko diyen ne duydum ne de ben derim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demiş biri işte, diyorlar da :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ergenler çünkü bro. Erko , yeto falan aşko kuşko ergen muhabbeti 3 1 Yorumla Mnnnnna +1 yıl Hayır Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben diyorum dişi diye sizede tavsiye ederim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende dişi diyorum artık :D Yorumla
Mnnnnna Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl "Erko" sözcüğü sadece bâzı erkekler için kullanılıyor. Aldatan, kandıran, kadınları obje yerin koyan, yani kısaca şerefsiz "erkek" bile denilmeyecek türden erkekler için kullanıyoruz. Bunu ergenlikle hiç bir alakası yoktur. 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdikleri içindir
Sevdiklerinden dediklerini zannetmiyorum bro :D
Haklısın abi :D
Yok kanka ben İstanbulluyum sdfhds
sfsggsgf 🥶 :D
Ki diyo lan onu erko diyen ne duydum ne de ben derim
Demiş biri işte, diyorlar da :D
Ergenler çünkü bro. Erko , yeto falan aşko kuşko ergen muhabbeti
Hayır
Ben diyorum dişi diye sizede tavsiye ederim
Bende dişi diyorum artık :D
"Erko" sözcüğü sadece bâzı erkekler için kullanılıyor. Aldatan, kandıran, kadınları obje yerin koyan, yani kısaca şerefsiz "erkek" bile denilmeyecek türden erkekler için kullanıyoruz. Bunu ergenlikle hiç bir alakası yoktur.
Ben ilk defa böyle bir şey duydum
İrkikim diyorum sadece😁
Bilmem içlerinden geldiği için herhalde