Kız arkadaşımın geçmişinde yaşadıkları bizim geleceğimizi etkilemeli mi çok psikolojim bozuldu yardım edin?

İlk olarak birliktelik arka veya on kimseyle yaşanmamış sürtnme olsun böyle şeyler yaşanmamış ama onun dışında kötü denilebilecek şeyler var ve bunlar ortaokul son ve lise bir zamanında ondan sonra 3 sene boyunca böyle bişey yok ortaokul son ve lise bir zamanında 7 8 kişiyle yaşanan bişey aile kavramı yok annnesi babası ayrı annnesi çalıştığı dönemler bana bakacak kimsem yoktu çok yanlizdim çocuktum diyor ve bana yalvardı ayaklarının altını bile öperim okdr çok seviyorum çok pişmanım geçmişim için aklım ermiyodu düşünmedim diyor aklım ermeye başladıktan sonra 3 senedir böyle şeyler yaşamadım diyor herseyini dürüstçe anllati anlaşmamız da ve söz dinlemesinde hiç bir sıkıntimiz yok bu son ay bunlar yüzünden demedigim laf kalmadı ağır konuştum küfür ettim aglayrak sürekli yalvardı sabahlara kadar usanmadan aradı ayağıma geldi yalvardı titreye titreye ağladı ve ben sensiz bı hayat düşünemiyorum ben seni sadece sevgilim olarak görmüyorum sende baba duygusunu bile tattım nolur geçmişim için beni bırakma seni çok farklı seviyorum içimdeki duyguları asla anlayamazsın diyor sizce ben napmaliyim bırakıp yoluma devam mi ediyim bana bı hatası hiç olmadı 7 aydır şu an 19 yaşında yoksa geçmişi için onu siliyimmi?
Kız arkadaşımın geçmişinde yaşadıkları bizim geleceğimizi etkilemeli mi çok psikolojim bozuldu yardım edin?