ANNEMİN CİDDİ ANLAMDA PSİKOLOJİSİ BOZUK NE OLURSUNUZ DESTEK OLUN?

ARKADAŞLAR, LÜTFEN OKUYUN BELKİ BİRİNİZİN FAYDASI OLUR. Ben 18 yaşında bir kızım , annem geçmişte babamdan çok sıkıntılar çekmiş aklınıza ne gelebilirse 17 yaşında evlendirilmiş sokağa atılmış ve daha niceleri. Ben 7. sınıftayken annem kimseyi tanımamaya başladı anneannemi teyzemi kimseyi tanımıyordu ve bağırıp sanki onları babam göndermiş ona zarar verecekler diye hakaret ediyordu. Sonra balkona çıkıp babamla konuşurmuşcasına bağırıyordu huzur yoktu. Hastaneye yatırdık 2 ay 8. sınıfta düzgündü iyiydi biraz. Daha sonra tekrar bozuldu şimdi çok kötü dışarda herkese bağırıyor , kimseyle anlaşamıyoır eve misafir geldiğinde zaten siz kimsiniz sizi kim gönderdi maske takıp gelmişsiniz tarzı cümleler kurup evden kovuyor. En ufak bir şeyi çok büyütüp aklınızın alamayacağı şekilde bağırıp çağiırıyor evde huzur yok. Kişisel bakımını bile yapmıyor kuaför yok nerde yapıcam ben diyor. Hareketleri giyinişi çok farklı dışarda görenin direk deli diyeceği tarzda. Benimde psikolojim bozuldu artık. Ne yapacağım bilmiyorum herkes cin musallat olmuş diyor ben ne kadar hastaneye ytaıralım desem de kimse beni dinlemiyor.
ANNEMİN CİDDİ ANLAMDA PSİKOLOJİSİ BOZUK NE OLURSUNUZ DESTEK OLUN?