Arkadaşlaarr soruma cevap veren olur mu acabaa?

6 7 aylık bir ilişkim vardı hislerim eskisi kadar yoğum değil kısacası hissim yok kafam karışık dedi ben de ikimiz için de iyi olacaksa bir süre ara verebiliriz dedim ve ortak kararla ayrıldık gibi bir şey ama arkadaş kaldık ben düzeltmek için 1 ay uğraştım her hareketimde beni kendinden itti uzaklaştırdı kaçmaya çalıştı baya da sakin bir dille konuştum bir kaç kez sonra kırıldım fazlaca ve zamana bırakayım dedim iletişimi kestim kendimi iyileştirmeye çalıştım o süreçte ve mutlu biri olmaya karar verdim hep neşe saçtım etrafıma bu da gördü 1.5 2 aylık ayrılık sürecinde zaman zaman aradı mesaj attı bir 10 gündür konuşmuyoruz tamamen kendimi çektim ondan selam verirse veriyorum hiç takmıyorum son bir kaç gündür kıskançlık krizlerine girdi yanımdaki bir erkek arkadaşımı baya gözüne kestirmiş uğraşıyor sürekli gözünü ayrımıyor izliyor beni takip ediyor arkadaşıma sataşacak yer arıyor laf söylüyor gizli gizli izlemiyor baya açık açık her hareketini belli ediyor arkadaşlarına bile takip ettiriyor bugün şahit oldum ne yapmaya çalışıyor amacı ne
Arkadaşlaarr soruma cevap veren olur mu acabaa?