Uykumdan sıçrayarak kalktığım da kapının önünden beyaz elbiseli bi kız izliyodu gözüm istemsizce kapıya dalıp onu dusuniyor ve içimden beni öldürecek uyurken öldürür dedim o düşünce mi duyip yaparsa bi de cinler insan öldürebilir mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karabasandır bende de oluyor aslında uyanmamışken görüyorum uyandım sanıyorum
Yemin ederim ki kalktim sıçrayarak gozumu acrim onu gördüm geri uyudum
Hayal görmüşsündür. Ayetel Kürsi oku iyi gelir
Ama gordum cinler insan öldürebilir mi
Hayır ya öyle bir şey yok. Sen ayetel Kürsi oku
Ben ayetel kursi okudum eşyalardan sesler geliyor estetik olursam ölmim dedim o kızi dusunuom olur mu bisi
Bişey olmaz. Ayetel Kürsi okursan iki melak seni sabah kadar korur. Korkma lütfen
Bisi dicem psilolojik sorunlarım var Allahim diyorum uyuyup uyanamamak olmasın estetik olup ölmim o kız gözümün önüne geliyor sanki duyuyor engel olur mu
Bana bisi yapamazsın hiç bi zaman sonsuza dek ayetel kursi okumasam bisi yapar mi
Yapamaz meleklerler seni korur
Korkma lütfen içini ferah tut. Kafanı dağıtacak bir şetler var
Bisi dicem jyudunmu
Uyudun mu
Ya şey dicem ayeyel kursi açtım huvvel aluyul azim derken aniden gözüm o kapıya takıldı ve ben mesela duayı eşyalara okurum bi anlık oka okudum Allah koeusun ve gırtlak kanseri düşündüm kendime Allah koeusun Ya eşyalara dua ediyorum istemsizce o kizi aklıma getirip ina etrim Sonra hastalık falan düşündüm Allah koeusun bisi olur mu Neden ona dua ettim ki bian Hep psikolojim rahatlamak için esyalar8 gözümün önüne getirerek dua ederim sknra gittim o elbiseli kizi getirdim bian ona dua okudum sknda kendime hastalık düşündüm Allah koeusun
Bişey olmaz ya. Ayetel Kürsiyi okuyan sensin inşallah Allah senin adına kabul etmiştir zaten. Korkma sıkıntı etme kendine bu kadar
Ya birisi ormanda yaşayan türleri insana fiziki zarar veriyor demis ve de adlarını yazmis unuttum adlarını falan istemsizce desem evime mi gelir
Yok yok öyle evine gelmez. Ayrıca çok adını anma ve böyle şeyleri düşünme. Günlük gece ve sabah Ayetel Kürsi oku yeterlidir. İnşallah hiç bir şey sana zarar vermez.
Okumazsam noljr sonsuza dek okumam mi gerek hep :"(
Sabah ve akşam okuman iyi olur. Kısa sürüyor zaten de alışkanlık haline getir.
Gerçekten böyle varlıklar var mı acaba
hayır sen duanı edıyon u uyurken
Artık ediyorim
musaıtsen bıraz konusalım hem kafan dahalsın
Öldüremez dimi o kapıya bakarak o kizi düşünerek beni öldürür dedim uykum da öldürür dalan Allah korusun beni öldüremez Allahin izniyle ne uykumda ne ayıkken hastalık olmaz Allabimin izniyle
Ama insan öldürebilir mi onlar
senn bı dm den yazarmusın bna bn bıseyler solemek ıstıyorum bu konuda
Olmuyo
takıp etmen gerek ılk