21 yaşında evlenip 23 boşanan bir kızla evlenir miydiniz?
Üniversite mezunu.
Boşanma sebebi ise ş*dd*t
Üniversite mezunu.
Boşanma sebebi ise ş*dd*t
Bak bu düşüncelerden kurtul çünkü normali geçiyorum, dinen Kuran kitabında bile evlilikle ilgili ayetler var, diyor ki eğer eşinizle anlaşamıyorsanız konuşun, anlaşmadınız mı? büyüklerinizi devreye sokun, yine mi olmadı? O zaman her ikiniz içinde boşanma kaçınılmaz son, sonra mı ne yapacaksınız, ayrılığınızdan sonra 1 yıl kimse ile birlikte olmayın,1 yılın sonrasında erkek ve kadın için evlenmelerinde bir kusurları yoktur diye ayet var,
Yani yok ben boşandım benle kimse olmaz, düşüncesini aklından çıkar kafanı dinle ve bu gibi işleri oluruna bırak, bir gün elbet bir kısmetin çıkar 2. Belkide 3. Evliliğini yaparsın ✌🏻👍🏻
Bu olaylarda hep şundan korkarım. Acaba beni eski eşi ile kıyaslayacak mı kendi içinde. Sonuçta evli olacağız, birlikteliklerimiz olacak, eğlencelerimiz, ev halimiz vsvs... İşte bu konuda acaba kendi içinde beni eski eşi ile kıyaslar mı? Aklına gelir mi? Yapacağım bir hareket ona onu hatırlatır mı diye düşünürüm korkum bu yani.
Çocuk olmaması artı çocuklu olunca ancak çocuklu biriyle evlenebilirsin ama evlilik yapılacak insan yok bu devirde boşanmış ya da bekar olman bir şey ifade etmiyor evlilik düşünmediğim için evlenmem diyorum sonu pişmanlıktır
Dostum evlenip boşanmak hayatın sonu değil. Herkes de aynı değil. Kendine zaman tanı, biraz yalnız kal. Tabiki seninle evlenmek isteyecek, seni sevecek, sayacak, iyi davranacak birisi çıkabilir karşına.
Cevap
62Cevap
Boşanmış bir erkekle birliktelik düşünemem. Çünkü büyük ihtimalle boşandığı karısını anlayamamış ya da evlilik ona göre değildir. Bu yüzden karısı onunla boşanmak istemiştir.
- Ben bu konulara çok dikkat ediyorum. Çünkü daha çok dinime özen gösteriyorum.
Soruyu değiştiriyorum, erkekle evlenir miyim olarak. Evet boşanmış bir erkekle evlenirim. Ancak çocuğu olan biriyle evlenmem.
Pardonda neden evlenmicekmisiz? Hakkında ayetmi var? Ne kadar geri kalmış bi toplumda yaşıyoruz ya kadınlar ne hale getiriliyor yazık bize
Evlenirdim. Boşanmış olması değil önemli olan insan olması. Gerçekten sevmesi ve hissetmesi. Bu arada çok özür dileyerek eşine, sevgilisine herhangi bir kadına el kaldıran şiddet uygulayan bütün * * koyim. Çok ama çok özür diliyorum kadın. ❤️🌹
Herkesin görüşü ayridir ünüversite mevzunu olmasada olur çok önemli değil ben dinine bakarim
Sevgi, aşk, bunlar kiksenin umrunda değil sanırım. Hangi coğrafyadasın bilmiyorum sana bu soruyu sorduyran yaşantı gerçekten üzücü. Umarım ayaklarının üzerinde durur bu her kimse
Böyle bir durumda evlenirim hiç düşünmeden bile. Allah gönlüne göre versin inşallah
Üzüldüm adına gerçekten. Böyle şiddet olaylarını duydukça çok üzülüyorum 😔😔
Boşanma sebebine bakarım o büyük konuşanlar bu durumu umarım yasamaz ama günümüzde 10 evlilikten 4 tanesi bitiyor bu durumu sebebine bağlı düşünüp ona göre karar vermek lazim
belli olmaz guvenirsem seversem iyi anlasırsam etkilenirsem olabilir ama kesin degil bu tur durumlarda genelde karsıdakine baglı içe kapalı sosyal biri degilse şansı daha az
konuştuğum kişiye bağlı tamamen bir sakıncası olmayan bir durum insanların sözlerini kafana takma kötü yorum yapan çok olur sen kendini bilen birysen umarsamazsin zaten karşına iyi biri çıkar hayatına devam edersin
Neden evlenmiyim? Ama tabii biraz duvarlar oluşmuştur kafasında, onları aşıp bi ilişki yaşamak zor olacaktır
benim evlenmek son yapacağım şey ama evlenmek olsaydı planlarımın içinde seviyosam evlenirdim tabi gayet doğal
İlk isteğim bekar olması tabii ki ama öyle biri çıkarki hayır diyemem belkide. Asla demiyorum büyük konuşmak istemiyorum.
tabiki evlenilir.. cocuk yoksa o kadinin evlenmek en dogal hakki
Çocuk varsa evlenemez mi?
@DELİKANLIPRENSSSS evlenilemez
Bende boşandım her şey insan için
Cocuk olmadığı sürece evlenmek kolaydır
Cocuk olunca daha hassas davranılmalı
Kalbine bakarim durustse gercekten seversem evlenirim tabiki
Şahsen ben evlenirdim. Hiç sorun etmem böyle şeyleri
Niye olmasin. Sevgili yapmış birinden daha temiz. Namusuyla evlenmis
Beni eskisine göre iyi anlayıp yardım elini çekmeyip paylaşmaya açık biriyse neden olmasın
Hiç evlenmemiş biri olarak Boşanmış çocuklu biri ile evlenmeyi hiç düşünüyordum ama olmadı
Dürüst, sadakatlice sevecek bir insan ise, kalbim de küt küt atar ise onun için, evlenirim
Ben evlenirim neden evlenmeyeyim. Geçmişi beni ilgilendirmez
Alırdım da bende şiddet uygulardim ama yerinde jfjf
Kişiliğini sevdiysem ve elektrik aldıktan sonra olabilir
İnsanların ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli olmalı..
karakteri iyi sadık biriyse mutlu edebilirsem neden olmasın
Evlenip boşanan kişiyle aynı senin gibi bir durumdaki insanla evlenebilirsin
Niye evlenilmesin de acelen niye biraz hayatını yaşa
Evlenebilirim huyu suyu karakteri vs. önemli
Neden evlenilmesin?
Gayette evlenilir.
bu bir ayıp değil ama boşanma nedeni de önemli
Evlenilir ama boşanma sebebi ne ona göre
Şiddeti bile sansürlemiş🙄 ne yaşadıysa artık
Evlenilir, engel mi var sanki?
Ne farkeder evlenmiş olması? Mesele bakirelik mi?
İyice araştırıp olabilir
evlenememek icin cok ciddi bir problem olamali
Seversem neden olmasın
Evlenirim. Çocuk var mı?
Evlenirim ama çocuğu varsa sanırım zor
İnsan severse evlenir
Ben evlenmeyi düşünmem ama seversem neden olmasin
Anlasabilirsem neden olmasin
dul karıyı napim. Demek ki geçimsiz birisi
Evlenirim niye evlenmeyim
Evlenilmeme nedeni ne
Evlenirim boşanma evliliğe engel değil sonucta