İki tarafında zamanında birbirine aşık olduğu evlenmeyi düşündüğü hala bir tarafın sevdiği diğer tarafında bildiği iki eski sevgili arkadaş olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olmaz. Çünkü bu durumda ne kadar uzak kalınırsa o kadar iyi olur
Sevgilim eski sevgilisiyle konuşuyor kız hala onu seviyor o da biliyor zamanınds birbirine aşık olmuşlar şu an arkadaşça konuşuyorlarmış sence arkadaşlar mıdır yoksa ikisi de birbirini unutamadı mı
saçmalık
Sevgilim eski sevgilisiyle konuşuyor kız hala onu seviyor o da biliyor zamanınds birbirine aşık olmuşlar şu an arkadaşça konuşuyorlarmış sence arkadaşlar mıdır yoksa ikisi de birbirini unutamadı mı
asla arkadaşlık olmaz
Neden konuşuyorlar o zaman peki?
Bence normal değil
ben olsam ayrılırm
Kızla ciddi düşünüyormuş zamanında ikisi de aşık olmuş benim hakkımda o kıza demişki onunla ciddi değilim aşık da değilim ama seviyorum korkma onunla evlenmeyeceğim demiş bana bunu arkadaşı yetiştirdi yanında konuşmuşlar ne demek şimdi bu hala onu mu seviyor ya da unutamadı mı
Olunmaz
Arkadaş olunmaz
olamaz
olmaz
kesinlikle sevgilinin araya mesafe koyması gerekiyor, böyle arkadaşlık olmaz
Sence hala onu unutamadı mı benimki? O yüzden mi konuşuyor neden konuşuyor
evet ayrıca hala aralarında bir şey olabilir, normal değil bence bu. daha da geç olmadan ayrılsan iyi olur, mesafe konularak halledilecek bir şey değil bu
Arkadaşının yanında konuşmuş onunla demiş ki ona benim hakkımda "ciddi değilim seviyorum ama aşık değilim korkma evlenmeyeceğim onunla" demiş o kadar üzülüyorum ki ne demek allah için şimdi bu
Lütfen bana yardım et hemcinsim olarak gerçekten birinin bana açıklamasına ihtiyacım var
maalesef aldatılıyorsun. adamın pişkinliği çok kötü, dediği şeylere bak hem sana hem de diğer kıza yazık. acilen ayrılman lazım böyle hayat geçmez cidden
Arkadaş olarak konuşuyoruz demiş ona da ama kızın onu sevdiğini bildiği halde nasıl bir arkadaşlık bu anlamadım kız demiş yanına geleyim demişki gel istiyorum sinemaya gitmişler tüm gün geçirmişler kız elini tutmak istemiş ona sormuş sen istiyor musun diye o da istiyorum demiş böyle birbirilerine mısır yedirmişler el ele tutuşmuşlar ama kıza da demişki ben şu an ciddi ilişki istemiyorum bir sürü borcu var yeri geliyor cebinde 100lira parası kalmıyor psikolojisi çok kötü intihar uçlarından döndü diyorum ciddi ilişki istemiyor çünkü şu an bir sürü derdi var ama bir yandan da onu unutamadı mı hani anlamıyorum ben aklı onda mı değil mi
aklı kesinlikle onda ki zaten bence birlikteler. kimse arkadaşıyla -hele eski sevgilisi olan arkadaşıyla- böyle şeyler yaşamaz
çok saçma cidden daha fazla üzülmeden ayrılmalısın
Ama ona da ciddi ilişki istemiyorum demiş işte yani ben anlamıyorum onu da sevmiyor gibi ya da şu an psikolojisi ve maddi durumu iyi değil o yüzden ciddi ilişki istemiyor gibi değil mi sence onu mu seviyor beni mi
Burads mısın
ikinizi de sevdiğini düşünmüyorum
sırf bahane hepsi uzatmadan ayrıl
Ona söyledikleri de mi yalan sence
yalan ya da gerçek çocuk ikinize de dürüst değil ve aldatıyor yani