1 yılDuruma göre değişir, herkesin ilişkisini ve ayrılığını kendi tarzında deneyimlediğini söyleyebilirim. Kumda kesin bir çizgi çizen insanlar vardır, diğerleri bu şekilde evrimleşerek bağlarını dönüştürdükleri için arkadaş olurlar. Birbirlerini asla terk etmeyen insanlar ve birbirlerini tamamen unutanlar vardır.
Bu adama neden bu arkadaşlığı teklif ettiğini ve sana bir arkadaş gibi davranmadığını söylediğinde belki de şu anda bulunduğun bu aşamada henüz evrimleşmemiş olduğunu gör. henüz bu ortak dostluk projesine yeterince uyum sağlamadınız00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle, her iki tarafın da bu durumu nasıl değerlendirdiği çok önemli. Bazıları, geçmişteki ilişkiyi tamamen geride bırakıp dostça bir ilişki sürdürebilirken, diğerleri için bu oldukça zorlayıcı olabilir. İlişkinin sona ermesiyle birlikte, duyguların da zamanla değişmesi beklenir. Ancak, eğer biri hala eski sevgilisine karşı derin duygular besliyorsa, bu durum arkadaşlık ilişkisini zorlaştırır. Geçmişteki anılar ve duygular, yeni ilişkilerde veya mevcut arkadaşlıklarda sorun yaratabilir. Dolayısıyla, bu tür bir ilişkiyi sürdürmeden önce, her iki tarafın da duygusal durumunu ve niyetlerini net bir şekilde değerlendirmesi en iyisi. Her şeyden önce, kendi duygularını ve ihtiyaçlarını dikkate almak, sağlıklı bir ilişki kurmanın temelidir. Tabi ben eski sevgilim ile asla arkadaş kalmam orası ayrı.😹
00 Yorumla
1 yılhttps://youtu.be/RUr-j48_B0c?si=sdhFzmKveXMknxdCBu videoyu izlemiştim geçen bu konuyla ilgili, çok haklı.
12 Yorumla
1 yılBacım gec bu ayakları sende onu istedin kopamadin ki arkadaşin kalsin istedin kiyida kosede dursun yine basimi yaslayayim felan. Yarin obur gun yeni sevgilin olunca cocugu arkadasliktanda cikaracaktin sadece zamana yayip ozlem duygunu azaltmaya kalkmissin. Arkadas ayagi popo ayagi. Hala istiyorsan yapis dudaklarina.
027 Yorumla- 1 yıl
İnanma ondan arkadastan öte davranîşlari
- 1 yıl
Sana bakışlarindan anlarsın. Bakışlar her şeydir.
- 1 yıl
Aşiksa zor ama birlikte enine boyuna dusunun bir kavga etmeden bu olay tam kapanmamis gibi
- 1 yıl
Sana derin ve yogun arzular besliyor. Erkekler iliskilerini kolay kolay unutmazlar. Araya baskalari girse bile unutmazlar. Yani dedigini becerebilirsr helal olsun ama bence cok zor.
- 1 yıl
Kadinin dogasi budur ama erkek arkadasin iliskinin bittigine ve senin gittigine inanmiyor. Kendisi inansada bedeni bunu kabul etmez. İmkansız bence. Seviyorsan bence bir sans daha ver. Sen bilirsin en iyisini.
- 1 yıl
Bunu ciddi ciddi soyledi mi? Bu ne sacma ne igrenc bir cümle? İnsanin boyle dusuncesi olmasi bile igrencken sevgilisine sevdigi kadina soyler mi bunu? boş ver salla gitsin
- 1 yıl
Evt söyledi bana bunu onun için içim almıyor artık doğru değildi dedi sana bunu söylemem tabi bunu ben söyledikten sonra farkında vardı kolay kabullenecek bir şey değil beni kırması özür dahi dilmemesi kaç sefer engeli koyması ve numara mı silmiş sonra bir yolunu bulup bana ulaştı yani bunu bile görmüyor bide üstünde diyor sinir geçer senin üste çıkıyor
- 1 yıl
Sana göre birisi degil. Seni seven ve sana böyle seyler söylemeyecek birisi olsun hayatinda. Bu kisi ile arkadaşta olunmaz kanaatimce.
- 1 yıl
En iyisini yapmissin. Seni seven sana bunlari yasatmaz
- 1 yıl
Sen busun şusun diye baslayan cümleler cok tehlikeli. Sana deger vermeyen birisiyle olmak zorunda degilsin bu en dogal hakkin. Seni suçlamasi yersiz. Once davranislarini duzeltmeli sonra sorunlari konusmali seni suclamaktan once bunlari yapmaliydi.
- 1 yıl
Kesinlikle böyle. İnsanlar kaybetmeyeceklerini sandiklari icin farkli davranislara girebiliyorlar. Oysaki sen bu davranislar icin onun hayatina girmedin. Basta bu kisiligini sana tanitsaydi belkide hic baslamayacaktin iliskiye. Senin degerini bilen birisi olmak icin cabalamadiysa ve hala seni sucluyorsa zaten asla olmaz o kisilikten. Bir noktada insan her seyi kenara iter ve aşk ve sevgiyle bir kosede kalip sevdigi kisiye teslim olur onun dedigine gelir ama zaman onemli tabiki bu surecte. Hayat gec kalmalari affetmiyor.
- 1 yıl
Bide bana demesi yok mu bu kafayla yalnız kalacaksın kendini bir şey sanıyorsun dedi beni kaybetmekten korkmayan biri için kendimi heba edemem ben onunla var olmadım o yokten bile hayatıma devam ediyordum tek bir arkadaşın yok diyen biraz konuşayım diye uykusuz kalan ben sonra yine nankör olan ben bu zamana kadar para istemedim ondan her zaman yanındayıdim kalkıp da yüzüne vurmadım
- 1 yıl
Seni cepte goruyor. Arkadasi yok hayati sıkıcı olacak yalniz kalacak ve tekrar bana donecek diyor kafasinda ama bilmiyorki olay yalniz kalmak degil katlanmaz olmak. Yalnizlik ondan daha iyiyse yalniz kalirsin tabikide. Para konusuna gelirsek para iliskide ilmayabilir elbet bir gun olur ama kadini icin para harcamayan erkekle olmaz. Erkek harcar kadinda deger gorur. Tabiki bunlar ayri konular daha oncelikli seyler var ama bunlarda olmali kesinlikle.
- 1 yıl
Yüzüne vurmamissin cunku sen kalp kirmamaya calismissin bu senin ince kisiligin. Keske karsindakide oyle olabilseymism kalp acısıyla kirikliklarla yasanmiyor.
- 1 yıl
Seni cok iyi anliyorum. Artik o kadar biktirmiski seni sende bunun sonucunda ona engeli basip kendine donmussun. Dogru olani yapmissin inanki seni haketmeyen birisine verdigin verecegin zamana yazik. Kendini kazanmissin. Seni kiskana bilir giyimini bu normal seven kiskanir ama kalkip bunun icin kavga edip laf atmaz. Tatli bir sekilde kiskandigini belli ettirir dogru olani bu.
- 1 yıl
Ben bunlara gelemem diyen biri işte sanki beni tanıdığında kapalı biriydi kaldıramıyorsa olmasaydı sevgili zorla güzellik olmaz neden kendimi bir başkası için değiştireyim ki ben kendimi böyle seviyorum kendimi böyle rahat hissediyorum o zaman kendine kapalı biri bulsun o kadar basit
- 1 yıl
Haklisin zorunda degilsin
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgiliden arkadaş olmak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor. İkinizin de yaşadığınız duygular tam anlamıyla bitmemişse veya ilişkiye dair bir beklenti varsa "arkadaş gibi" olmak doğal şekilde gelişmeyebilir. 🫤
Karşılıklı niyetler çok önemli. O istemese bile “tamam” demiş olabilir ya da hâlâ duygusal bir boşluk yaşıyordur. Biraz zamana bırak ve gerçekten niyetinin ne olduğunu anla. 🕊 Eğer sana zarar verdiğini hissediyorsan uzak durman en sağlıklısı olur. Önemli olan senin ruhsal huzurun! 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılEskiden hiçbir şey olmaz yeni hayatına onsuz başladığın hayata eski sevgili taşınmaz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılEski olan hiç bir şeyi bu günüme taşımam, herkes yerinde güzel..
11 Yorumla- 1 yıl
Krall😃😃
1 yılLise aşkım ekli hala. Mesafeli bi arkadaşlığımız var. Herkes yolunda olur ya bazen tam olarak öyle... Eminim yarın çocuğum olsa mutlu olur o derece. Biraz da masumluk, çocukluk, arkadaşlık sadece bana kalırsa bazı zamanlar ve duygular. Geçti gitti yani önemsemiyoruz arkadaş kalabildik. Hatta evlenip çocuğum falan olsa gelip dadılık bile yapabilir rica etsem. Güvenilir biriydi yani. şu an ortam ve ilişkiler çok bozuk. İnsanın aklına her şey geliyor korkuyor... Bizim zamanımızda öyle zarar vermek yoktu kız arkadaşlarına bile nazik davranırlardı erkek arkadaşlarımız. Hatta biri rahatsız edecek olsa gider döverlerdi onu falan... Yani demem o ki eskiden güvendiğim insanlara sadece güveniyorum... Bilemiyorum yeni biri hayata ne getirir henüz..
20 Yorumla
1 yılAşkooo, eski sevgiliden arkadaş olur mu diye sormuşsun ama bu, Kayıp Zamanın Kızı'nın gökyüzüne bakıp kaybolan yıldızını araması gibi bir şey... 🌙✨ Bazı yıldızlar kaybolur ama ışığı kalır, bazı aşklar biter ama izi silinmez.
Sen arkadaşlık teklif etmişsin, o da tamam demiş ama arkadaş gibi davranmıyormuş… Çünkü belki hâlâ içindeki duygular sönmemiştir ya da sana bakınca eski zamanların gölgesi düşüyordur gözlerine. Aşko, bazı aşklar bitmez, sadece şekil değiştirir ama o şekil her zaman arkadaşlığa evrilemez. 🚀
Bazen kaybolan zamanı yerine koyamazsın, bazen de en güzel şey onu usulca geçmişte bırakmaktır. Kalbinin sesini dinle aşko, belki de bu arkadaşlık, eski aşktan kalan bir yankıdır sadece… 🎠💕
10 YorumlaBak canım eski sevgiliden arkadaş olunmaz niye mi çünkü sen sevgiliyken bu adama aşkım dedin canım dedin balım dedin bir şeylerinizi paylaştınız hayatınızı paylaştınız ilişki bitti ve arkadaş kalalım e sonra arkadaşım canım arkadaşım Bu bir saçmalıktır. Bunu söyleyen bir erkek ya hala aklı sendedir senden vazgeçemiyordur ya da gönül eğlendirmek için seninle konuşuyordur.
02 Yorumla- 1 yıl
Bir daha güzel bir dille söyle ismi x olsun de ki x ben sana karşı duygularımı yitirdim sana karşı içinde hiçbir Duygu beslemiyorum ne Sevgi ne Güven ne de aşk hiçbiri sana karşı kalmadı senden ricam Bir daha beni arama ve beni sorma çünkü ben seninle konuşmak istemiyorum bunu kaç kere söylesem de anlamıyorsun ve kendine iyi bak görüşmek üzere de ve kapat baktın ki tekrar seni aramaya başlıyor tekrar rahatsız etmeye başlıyor ya engelle ya da numaranı değiştir İnşallah evini bilmiyordur hani evine geliyorsa da seni rahatsız ediyorsa da karakola bir başvur hani dersin beni rahatsız ediyor ben de artık istemiyorum ama sürekli beni rahatsız ediyor
Iliskiniz kki arkadas gibiyse ve duygusal kopukluktan dolayi "anlasarak" ayrildiysaniz arkadas kalabilirsiniz tabii. Ancak aranizda bir sprun varsa ve bu sorunu halletmeden ayrilmayi tercih ettiyseniz arkadas falan kalamazsiniz. Eski sevgiliyle arkadas kalmak modernlik degildir arkadaslar. "Magaramda mutluyum" yazmayin artik.
15 Yorumla- 1 yıl
Onunla hiçbir alakası yok. Benim neredeyse biten tüm ilişkilerimde karşı tarafın duygusal kopukluğu vardı, benim ise ayrılırken duygularım hâlâ devam ediyordu. Ama sonrasında arkadaş kalamayan onlar oldu. Ya tekrar sevgili olmak ya da hiç konuşmamak istediler. Oysa ben gayet de arkadaş kalabilirim onlarla eski günler aklıma falan gelmez gelse de hiçbir şey hissetmem hiçbir etki uyandırmaz ayrılırken duygularım olduğu hâlde. O yüzden söylediğin mantıksız.
- 1 yıl
@Uyelikyok katılıyorum aynı şekilde bende tamam diyor sorun yok arkadaş olabiliriz tekrar başa dönüyor kaç kere uyardığım halde kızlar çabuk devam edebilir hiç bir olmamış gibi erkekler asla devam edemez bunu fark ettim hep tekrar denme amaçlı uğraşıp dururlar
- 1 yıl
Benim de bahsettiğim şey öyle olmadığı zaten. Ayrılırken hep duyguları devam eden taraf bendim ama aradan birkaç ay geçtikten sonra ve o duyguları bittikten sonra arkadaş olarak kalabilecek durumda olan da benim. Yani ilişkimiz biterken duygularım vardı ama sonuç olarak duygularım bitti ve o kişilerle normal bir şekilde arkadaş olabilirim ve duygularım da asla geri canlanmaz. Çok büyük ve unutulmaz bir aşk yaşandıysa o duygular yeniden canlanabilir sadece. Onun dışında ayrılırken duyguların olsa dahi unuttuktan sonra gayet de arkadaş kalınabilir. O yüzden ayrılırken duygu var mıydı yok muydu önemli değil bence hiç.
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bence eski sevgiliden arkadaş olmak, duruma bağlı. Eğer iki taraf da duygusal olarak netse ve geçmişi geride bırakabilmişse, arkadaşlık kurulabilir. Ama bazen eski ilişkilerin getirdiği duygular hala yoğun olabiliyor ve bu durumda arkadaşlık zorlaşabiliyor. Benim için önemli olan, ilişkinin bitiş şekli ve iki tarafın da hazır olup olmadığı. Eğer her şey sağlıklı bir şekilde sona erdiyse ve ikimiz de farklı bir noktada isek, belki bir arkadaşlık mümkün olabilir.
00 YorumlaHayır, olmaz. Eski sevgiliyle arkadaş kalmak, geçmişin izlerini tamamen silmek mümkün olmadığı için genellikle duygusal karmaşaya yol açar. Birlikte yaşanan anılar, duygular ve beklentiler dostça bir ilişkiyi gölgeler. Kıskançlıklar, eski defterlerin açılması veya yeni ilişkilerde sorunlar kaçınılmaz olur. Denedim, olmadı. Dostluk gibi görünse de, aslında içten içe bir taraf hep yara alır. Geçmiş geçmişte kalmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaşlar size bir tavsiye vereyim size, birini çok fazla düşünüyorsanız (eski sevgili, flört vb.) ona mektup yazın. İçinize attığınız her şeyi, ona isteyip de söyleyemediğiniz her şeyi yazın. Sonrasında yakın o mektubu. Uyumadan önce yaparsanız hafiflemiş olarak uyanırsınız.
00 YorumlaOlmaz ya ama biriyle olmak isterdim çok eskiden aşık olduğum kızla zorda kaldığında gitmek için yanına aşık olarak değil ama zamanında kalbini çok kırdım incittim o yüzden ne zaman isterse yanında olmak isterdim sevgili olarak asla ama dost olarak isterdim
02 Yorumla- 1 yıl
bende eximle konuştum uzun süre sonra kalbimi çok kırdı oda iletişimimiz bitmesin konuşalım artık dedi ama ilişki olmicaksa daha da üzülürüm diye kaldı öyle bilmiyorum senin yazdığını okuyunca o da bana acıyor diye düşündüm
- 1 yıl
@miomiomushang bilmiyorum doğrudur küçük hanım
1 yılEğer sizin için SEVGİLİ OLMAK
Yemek sepetinden
bir pizza sipariş etmek gibiyse ;
Elbette olur
Dün evlilik hayalleri kurduğunuz kişiye
Bugün "Naber Kanka" diyebilirsiniz.20 YorumlaYok aman kalsın, onun arkadaşlığına ihtiyacım yok.
01 YorumlaNe kadar mantıklı davranmaya çalışırsam çalışayım kıskanmaktan ve sinir olmaktan geri kalmam eski sevgilime karşı, o yüzden ne hasım olurum ne arkadaş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
1 yılNasıl ayrıldığınıza bağlı ben eski sevgililerimden birisiyle yolda gördüğüm zaman selam veririm ayaküstü konuşuruz ama buluşma telefonda konuşma vs. Olmaz çünkü bir şeyler tetiklenebilir en ufak bir yakınlaşma körükleyebilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılHayır ve olmamalı da sonra önünüzü göremez, bir imkansıza bağımlı kalırsınız. Biten bitmiştir bazen bitmez geri gelir ama bazen için diyorum bitmiş ve oluru olmayacak ilişkiler için gençliğinizi çürütmek size hiçbir şeyi katmaz.
00 Yorumla Bence kalamaz duygusal olarak en özel şeyler paylaşılıyor bazen sevgiliden de öte herşeyin oluyor. Sarılmalara öpmelere hiç girmiyorum bile. Nasıl arkadaş kalınabilir ki
14 Yorumla
1 yılEski sevgiliden arkadaş falan olmaz mümkün olduğunca uzak olmalı iletişime geçmemeli hatta hayatından çıkarmalı onu ben öyle düşünüyorum çünkü eğer çok sevdiysen onu başkalarıyla tahammül edemezsin
20 Yorumla
1 yılOlur ama iki tarafında bitirmiş olması gerekiyor üzerinden süre geçmesi gerekiyor. Bir şey hissetmediğim aşık olmadığım insanla arkadaş olabilirim o da isterse eğer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adı üstünde eski sevgili. Sana dost da olamaz arkadas da. Neden? Çünkü sevgili. Arkadastan sevgili olabilir, basamak yukari atlar ama sevgiliden aşağı arkadasliga inilmez.
01 Yorumla
1 yılHayatım koca dünya da bir o mu var ya arkadaş olmayı seçtin , eski sevgiliden nasıl arkadaş olsun öpüşüp elini tutuyorsun ayrıca kadınla erkekten de arkadaş olmuyor erkekler de o kod yok canımın içi bırak şunu ya ona bağımlı gibi davranma bi havan olsun
00 Yorumla
1 yıltoxsit bir arkadaşlık olur :D eylenceli ilk kim ölür orasını bilemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş olmak bence çok zor. İnsan sevdiği, aşık olduğunu insana, nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi normal davranabilir 😏
02 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel. Ben yapamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yıl00 Yorumla Bu durumu herkes yapamaz bence gerçekten arkadaş kalmak istiyorsan ama becermiyorsanız kes bağlantını en mantıklısı
00 Yorumla
1 yılBazı erkekler o olgunluğu beceremiyorlar. Ama bazılarıyla arkadaşlık daha doğru bi seçim olabiliyor 😍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl00 Yorumla
1 yılEski sevgili olduğu için arkadaşlığı yürütmek biraz zor olur, o yüzden birçok kişi bu sorumluluğu almaz
00 Yorumla
1 yılYeni bitmiş ilişkiden sonra o kişiyle arkadaş olunmaz hala hissedilen duygular varsa o sohbet arkadaş gibi gitmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Güzel ayrıldığınız sürece bir sorun yok. Ama ileri bakmanız zorlaşacaktır. Ne kadar mesafeli olursanız olun bir arkadaştan daha fazlası olacaksınız hep
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılBence olmaz. Girersin bi ortama içkili sarhoş anılar canlanır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olabilir ama ikinizinde birbirinize aşk duygusu beslememesi gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHaha olmaz ya, kafada olur ama uzun vadede sorun çıkar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bu şey değil mi hem pastam dursun hem karnım doysun
00 Yorumla
1 yılOnca şey yaşadığım biri ile arkadaş olarak kalamazdım sanırım
00 YorumlaEğer kötü bir ayrılık yaşanmadıysa olunabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılBence olmaz. İki taraftan biri yeniden bu ilişkiyi sevgili olmaya çevirmek isteyebilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılolmaz yani biseyler hissettigin sarıldıgın sevistigin biriyle dost arkadas olunmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zamanında güzel günler geçirdiğin biri sonra arkadaşın da olabilir.
00 Yorumla
1 yılEski sevgili hep sever arkadas olmak istesede duygularından vazgecemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır ondan sadece çok güzel yer silme bezi oluyor 😂😂😂
00 Yorumla Olmaz yavşamaya hazırlar hep erkeklerden arkadaş olmaz olmuyor..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMedeni bir insan ise olur. Saygi varsa her türlü.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Olmaz. Ben olamam. Bir zamanlar eridiğimiz insanla nasıl kanka olak
00 Yorumla
1 yılHerkesten arkadaş olabilir ama erkeklere karşı dikkatli olmak gerekiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. başkalarının tadına bakıp sıkılınca dönmek için mi?
10 Yorumla
1 yılYok ula ben almim. O kadar geniş yapraklara sahip değilim. 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmuyor, bak sen de bu konu nedeniyle yaşadığın durumu tecrübe etmişsin. Zor
00 YorumlaÖpüp koklaştığın biri nasıl arkadaşın olacak? Kanka da demeyin bari.🙄🙄🙄
10 Yorumla
1 yılEski sevgiliden arkadaş olmuo denedim ama arkadaş olarak bakmıyordu bana bende konuşmayı kestim bence sende hayatından çıkar başka biriyle çıkınca da zor olur
00 Yorumla
1 yılSiz o insanı arkadaş olarak değil sevgili olarak kabul etmişsiniz dost olmaya çalışsanız bile iletişimde zorlaşırsınız kendinize olan saygınız iyice gider
00 Yorumla
1 yılZor. Belki imkansız. Onun yerine 2. şans daha gerçekçi olur. Tabii aradan bayağı zaman geçmiş ve dersler alınmışsa.
00 YorumlaEğer hicbisey hissetmiyorsan arkadaş veya arada konuşulabilir ama bir kırgınlık öfke ya da sevgi besliyorsan arkadaş olunmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıleskı sevgiliden arkadaş olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz.
10 Yorumla Selam dahi vermem
10 Yorumla
1 yılHisler devam ettiği müddetçe mümkün değil. Ayrıca zorlama bir durum.
00 YorumlaÖyle bir şey oluyorsa o arkadaşlık değildir hala bitmeyen birşeyler var demektir
00 Yorumlaben çok ısrar ettim arkadaş olduk 2 kere ikisindede umursamaz bir tavır takındı
00 YorumlaOlur olur ne güzel dünya cüf çufu başkasıyla yap derdini arkadaşa yükle
00 YorumlaYa olunmaz tabii ki ne arkadaşlığı medeniyetle ne ilgisi var duyguların
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat