Bence olmaz ya halen ikisinden biri seviyordur , ya da hiç birbirlerini sevmemişlerdir.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçin o ayakları. eski sevgiliden dost falan olmaz. Allah gönlüne göre versin der yollarını ayırırsın. kimse bol keseden sallamasın ben denedim olmuyor yani
Merhaba
Olur tabi ama çok samimi olunacağını sanmam. Her bakıştığınızda yaşadıklarınızı hatırlayacak veya yaptığınız şeylerde birbirinize istemediğiniz duygular besliyeceksiniz. Ben arkadaş kalırım tabi ama pek aynı ortamlarda bulunmamaya özen gösteririm. Sonuç olarak o da bir insan ve kırılabilir veya üzülebilir. Ayrılma sebebide önem kazanıyor bu durumda tabi. Kimin ilişkiyi bitirdiği veya nasıl bitirdiği gibi. <3
Hayır eski sevgiliden hiç bir şey olmaz. Çok güzel yabancı olur :D hiç tanımamışsın gibi. Sevgililer ayrılınca kesinlikle birbirinin hayatından tamamen çıkmalı arada hiç bir bağ kalmamalı.
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
40Cevap
Sevmediysem olurum ama hayatıma biri girerse bırakırım onu bu yeni hayatıma girdiğim kişiye ihanettir...
Ayrılma nedenine bağlı bu. Bazen şartlar gereği uzak tutmak istersin kendinden. Sonra şartlar elverişli hale gelir ve ilk aklına gelen o olur
Kesinlikle olmaz. Eski sevgiliye dair hiç bir şey olamaz. Gereksiz anılar ve anlamsız muhabbetler oluyor.
Bir şey bittiyse bitmiştir.
Olur tabi ayrıca her türlü ihtiyacında yanında olur🙂
Saçma geliyor siz sevgiliniz eski sevgilisi ile arkadaş kalsın ister miydiniz?
Ateş le barut bi arada durmaz sonra bom bom der. Patlarız
Exten next de knk da olmaz defteri kapatıp yeni diyarlara göç zamanı
Olmazmı ya hatta arada teselli falan edicen sonra günlük iliskilere merhaba diyeceksin
Eski sevgiliyi yakalarsam onu çarmıha gererim. Ondan sonra ysp arkafaşlık 😂
bence olur ya , yani iki tarafında sevgisi bittiyse
Univ dönemi 4 yil beraber yasadigim bir sevgilim vardi. Oda ogrenciydi ayni univde.. hala gorusurum. Bazen projeler'de veya ihalelerde denk geliriz.
Eğer How I met your mother ya da Friends evreninde yaşamıyorsanız olmaz. Günümüz şartlarında eğer medeni biri iseniz aynı ortama girince saygı ve sevgi çerçevesinde merhabalaşılır ama bu kadar yani.
Seviştiğim kızla arkadaş olduğumu düşündüm de hiç zannetmiyorum arkadaş olunmaz
Ayrıldığının farkındaysan çok güzel olur hem de. Hem bir aralar en yakınlardınız neden devam etmesin ki?
eğer iki kişiden birinde sevgi bitmemişse hiç hoş olmaz bu durum. hoş bitse de olmaz. yok ya hiç bir şekilde olacak gibi değil.
Neden olmasin. Duzgun biriyse ya da arkadas kalabilecek kadar anlasiyorsak arkadas kalirim. Ama eger anlasamadigim ve bana ters biriyse kalmam.
Olmaz. Erkek birlikte olduğu bir kadına arkadas gözüyle bakmaz, bakamaz. Bir süre sonra kayar başka yere.
Tabiki olmaz eğer olunursa ya hiç aşık olmamıştır ya da aşkı hâlâ bitmemiştir net
Olmaz caiz degil :):):))... adnan hocaya sormak gerekir
Duruma göre olmaya da bilir ama eski sevgiliden arkadaş olur ya😩✋🏻
ya da ben sorumluyum
Kişilik, karakter, eğtim düzeyi ile ilgili diye düşünüyorum. Bazı insanla olur bazısıyla olmaz.
Gel biz olalım istersen arkadaş
Olur taşımasını bilene
Hayır olmaz eski sevgiliden hiç birsey olmaz
Bence saygı kaybedilmemişse olur
Hayır olmaz.
Bilmem eski veya yeni sevgilim olmadı ki
Adi gibi eski olmalı yapamazsanız sorun sizdedir
Olmaz
Yok kanka
Olsa olsa, paspas olur
Ben oldum kişiye bağlı
Sjsjs benim bir tane öyle şu an ama olmaz ya