Merhaba, başak burcu biri var henüz tanışmadık ama tanışacağımız bir ortam olacak ve ben onun ilgisini nasıl çekerim? Bu arada ben de başak burcuyum ve uyumlu biriyimdir. Cevap veren arkadaşları şimdiden öpüyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuk gibi olmasın, sorumluluk sahibi, yalancı olmayan, dekikoducu olmayan, her boka karışmayan ve zeki birisi. Ama yok böyle bir kız.
ben de bgaşak burcuyum o yüzden biraz böyle sayılırım ama arada çocuk gibi olabiliyorum moduma gore degisiyor ne biliyim herkes de dort dortluk degil bu kurallar cok keskin :D
Öyle olanları kesinlikle istemiyorum çünkü aşırı olumsuz etkileri oluyor. Çocuk derken de şımarık demek istedim, hiç sevmem, kimse de sevmez eminim.
nasıl olumsuz yanii? cocuk derken sımarık degilim tabi ama bazen anlık cocuk gibi bi tavrım ifadem olabiliyor yani ukalalık manasında degil
temizlik ve titizlik hastalıkları var
onun dışında kızlarda nelerden hoşlanırsın mesela başak burcu bi kızdan hoşlanır mıydın senin tarzına yakın oldugu icin
her erkek kendisine has ilgiden hoşlanır gözlerine bak ve ufak temaslarda bulun
yeni tanışıcaz ama temas biraz fazla olmaz mıı
direkt dudaklarına yapış demedim gkgfm sırtına eline dokun yani hissettsin senş
bir de ne tarz bi ilgiden hoşlanır çok mu konuşkan olmak gerekir ben az ama öz konuşurum çünkü oturup sabaha kadar konuşup duran tiplerden değilim mesela
içine kapanık asosyal tiplerden kimse hoşlanmaz sorulan sorulara tek cvp verme sende geri sor konu açılsın
hahahah yok bide yapıssaydım :D bir sey derken belki koluna dokunurum anlık cekinirim ben cunku basta biraz
ahaha ilk defa mı manitan olacak fkfkf
ha yok geri sorarım ben de asosyal degilim ama basta biraz gergin oluyorum ilk konusurken yani ilk zamanlarda neden bilmiyorum tanımadıgım icin belkide
tüekiye de genel durum böyşe maalesef nereden tanılıyosunuz sorun olmayacaksa ulaş bana yorumlarda sürünmeyelim cmcmc
bazen dedigin gibi tanımadıgımdan karsımdakini geriliyorum fazla soru sorulunca ve geri sormadıgım zamanlarda olmustu mesela o yuzden ilerlememisti tıkanmıstı o flort ama o akrep burcuydu o yuzden artık soruyorum :D
akrepler fenadır benim gibi fkgkg
dur mesaj atim
hadi bakalım
Olduğun gibi ol yapmacık olma yeterli
tamam ama begenmesş icin ozel ne olmalı
İnce belli ve ince düşünen 😂
ince belliyim ve inılmazince düşünürüm çünkü ben de bir başağım ahahah AMA BU KİSİ SADECE YETERLİMİİİİ
Nereden bileyim onu o bilir
yaaaa detay ver biraz hadi hadi
sadece güneş burcu ile olmaz bu iş haritan lazım
ay ben ne biliyim o kadarını daha tanışmadık bile :D
kendininkini söyle ben yorumlarım seni (ay , yükselen ve element değerin (ateş su hava vs)) bunların hepsini siteler hesaplıyor
yükselen teraziiii :)
doğum haritanda hangi burçlardan çok var?