Aşk İlişkileri Beyler nasıl kızlardan hoşlanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasıl kızları ilgi çekici buluyorsunuz ve neden karşıdaki ilgiyi kesince hoşlanmaya başlıyorsunuz 😅 Güncellemeler+1 yıl Çoğunuz dış görünüş demişsiniz ben davranış olarak demiştim Beyler nasıl kızlardan hoşlanıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sevimli davranan ince ses tonlu güler yüzlü saygılı bir kız. Ama ırk olarak söylersek çinli ve japonları :D 0 0 Yorumla
MünihTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beyinsiz özenti tiplere hemen düştüm demeyen, komiklik yapmaya çalışan fenomenlere tuz olmaya koşmayan özellikle bu sitede de. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Saydıkların tiktok kızlarında çok Yorumla MünihTürkgücü +1 yıl Yok burda da gördüm espri yaptığını sanan cool havalarına giren - iq'lu fenomenleri kızların tuz olmaya koştuğu. Yorumla Soran +1 yıl Olabilir hepsinin ya Yorumla Soran +1 yıl Olabilir hepsinin a** Yorumla MünihTürkgücü +1 yıl Sen nasıl erkekten hoşlanırsın peki söylediğin gibi davranış olarak? Yorumla Soran +1 yıl Sürekli cinsellikten bahsetmeyen yalan söylemeyen insan olan Yorumla Soran +1 yıl Bide kendini bi b*k sanmasın Yorumla MünihTürkgücü +1 yıl Bu devirde biraz zor ama bulursun umarım gönlüne göre hayırlısı bakalım. Yorumla Soran +1 yıl Aramıyorum boş işler ama eyw Yorumla MünihTürkgücü +1 yıl Anladım sende salmışın benim gibi oluruna bırakıp en iyisi. Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Serkn22 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Hiperaktif konuşmayı seven güler yüzlü yerine göre konuşmasını bile biraz çocuksu biraz olgun her daim sana güç veren yanında olan bir kadın 😇 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Öylesini bulursan bana da haber ver Yorumla Serkn22 +1 yıl Sen öyle bir erkek arkadaş arıyor olman lazım değil mi xd Yorumla Soran +1 yıl Evet ğalsğsöxld Yorumla Serkn22 +1 yıl Bende böyle tarif ettiğim gibiyim o yüzden böyle yazdım shshshhs Yorumla Soran +1 yıl Profili ilk görünce 10 yaşında çocuk sandım şimdi dikkat ettim iaödşsödld Yorumla Serkn22 +1 yıl 10 yaşında çocuk bunları diyorsa helal olsun hshshs Yorumla Soran +1 yıl Diyen var çok gördüm Yorumla Serkn22 +1 yıl Neyse ben değilim gördün dm bekliyorum falan djdjjd Yorumla Soran +1 yıl İasösşödşsöd Yorumla Serkn22 +1 yıl Seni takip edemiyorum gizli olduğun için sen takip atsana hshs Yorumla Soran +1 yıl Yaşıtın değilim kanka sağol Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu zamana kadar beni etkileyen bir kız olmadı. Sadece etkilediğini sandığım kızlar oldu. Onlardan da çok çabuk vazgeçtim 0 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnce belli , güzel elleri olan herkesle samimi olmayan 1 0 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok nadir bulunan bir kadın türünden hoşlanıyorum ben. Komik kadınlar. 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl iki taraf içinde geçerli olan genelde yüz vermeyen, süründüren zor olan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bi söz vardı "erkek ulaşamadığının kölesi olur Yorumla HinchAmarillo +1 yıl kadın da öyle Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ben soğuyorum Yorumla
dyifjvkb00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kardidaki nasilsa bana ilgilidir diye umuramiyor olabilir bence 😂😊 0 11 Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Mesela asiri kiskanç olmayan biri. Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Sen nasil kizlardan hoslanirsin Yorumla Soran +1 yıl İlgi gösterince nasılsa elde ettim deyip uzaklaşıyorlar veya ilgi boğuyor bilemiyorum orasını erkek değilim Yorumla Soran +1 yıl Ben kızım ama erkek olsam olgun her erkeğe düştüm demeyen kızlardan hoşlanırdım bide her şeye trip atmayan Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Aynen oyle cok haklisinTrip atan simarik kizlar sevmem pek 😊Mutevazi güler yuzlu biraz da ciddi olmasi hosuma gider Yorumla Soran +1 yıl Hem kız hem erkek için geçerli Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Aynen öyle haklisinTek tarafli olmamali tabi. Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Sende ciddi ve biraz da sert birisin sanki biraz yanlis anlamiyosam 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Anladimm Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Sizinle mesaj da yazsmak isterim eger siz de isterseniz 🙂 Yorumla
yavuz2828 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Rahat olacak hırçın ve istedigini elde edebilen iliskide daima istekli daima hazır kızlardan ateş edicek ates 😁 0 0 Yorumla
WhiteYazar Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Egoist olmayan kızlardan gereksiz ego oluyor hepsinde. 0 6 Yorumla WhiteYazar +1 yıl Ya kod mun abazaları nasıl kızlardann hoşlanırsınız diyor hemen cinselliğe bağlamayın allahım ya sizin yüzünüzden erkekler ezik duruma düşüyor gorilller Yorumla Soran +1 yıl Harbiden ya Yorumla WhiteYazar +1 yıl Öyle ama ben aslında egoist bir insanım ama Yorumla WhiteYazar +1 yıl Bu abazalar yüzünden kızlar da her erkegi öyle saniyor ve ben kızlara yüz vermeyince abaza erkekler egosunu tatmin ediyor bende öyle takiliyom Yorumla WhiteYazar +1 yıl A1 türkçe konuştum djsmdnnd Yorumla Soran +1 yıl Evet bi kaç defa okumam gerekti Yorumla
Nullz Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Erkek gibi olmayacak. Has kadın gibi davranacak. özenti olmayacak. Kendine has tarzı olacak 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl beyni olan ve çay demlemeyi bilen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi beyin şart Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tam tersi ilgiyi kesince soğuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kişiye göre değişiyor o zaman benim çevremdekiler hep öyle Yorumla Boavista +1 yıl Evet öyle Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Obez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayatımı seven süründüren aldatan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha ya millet aldatmasın diyor sen aldatan mı istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben şerefsiz seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Sonra sevgilim beni aldattı diye ağlama da Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ateşli zeki güzel 0 0 Yorumla
Strasbourg_0007 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Güzel at gibi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl At gibi ŞAÖXLSÖXŞÖSŞXÖSŞXÖSŞSÖ Yorumla Strasbourg_0007 +1 yıl Evet saçı da uzun olmalı Yorumla Soran +1 yıl Ab elimizde uzun yok kısa olmaz mı Yorumla Strasbourg_0007 +1 yıl Olur canısı Yorumla UDixon +1 yıl Al sana at kız reis Yorumla Strasbourg_0007 +1 yıl @UDixon eyvallah 😂👏👏 Yorumla UDixon +1 yıl Saatte 70 km koşuyor reis arap kız atı :D yemeğini suyunu verirsen ilgili davranırsan kendini sevdirirsen istediğin kadar sürebilirsin. :D Yorumla Soran +1 yıl ŞWÖDŞSÖDŞWÖSŞWÖSŞÖWÖSÖWÖSÖWÖÖSLWSLWÖSLSÖŞSWÖS AT GİBİ ERKEK DE VAR MI KANKA Yorumla UDixon +1 yıl Olmamı onlara da kentaur deniyor :D monstermashersinc.com/.../centaur.jpg Yorumla Soran +1 yıl İyimis ğaösşsösşdö Yorumla UDixon +1 yıl Beleşe yolculuk edersin işte fenamı araba masrafı da yok bin git istediğin yere :D Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sevimli davranan ince ses tonlu güler yüzlü saygılı bir kız. Ama ırk olarak söylersek çinli ve japonları :D
Beyinsiz özenti tiplere hemen düştüm demeyen, komiklik yapmaya çalışan fenomenlere tuz olmaya koşmayan özellikle bu sitede de.
Saydıkların tiktok kızlarında çok
Yok burda da gördüm espri yaptığını sanan cool havalarına giren - iq'lu fenomenleri kızların tuz olmaya koştuğu.
Olabilir hepsinin ya
Olabilir hepsinin a**
Sen nasıl erkekten hoşlanırsın peki söylediğin gibi davranış olarak?
Sürekli cinsellikten bahsetmeyen yalan söylemeyen insan olan
Bide kendini bi b*k sanmasın
Bu devirde biraz zor ama bulursun umarım gönlüne göre hayırlısı bakalım.
Aramıyorum boş işler ama eyw
Anladım sende salmışın benim gibi oluruna bırakıp en iyisi.
Aynen öyle
Hiperaktif konuşmayı seven güler yüzlü yerine göre konuşmasını bile biraz çocuksu biraz olgun her daim sana güç veren yanında olan bir kadın 😇
Öylesini bulursan bana da haber ver
Sen öyle bir erkek arkadaş arıyor olman lazım değil mi xd
Evet ğalsğsöxld
Bende böyle tarif ettiğim gibiyim o yüzden böyle yazdım shshshhs
Profili ilk görünce 10 yaşında çocuk sandım şimdi dikkat ettim iaödşsödld
10 yaşında çocuk bunları diyorsa helal olsun hshshs
Diyen var çok gördüm
Neyse ben değilim gördün dm bekliyorum falan djdjjd
İasösşödşsöd
Seni takip edemiyorum gizli olduğun için sen takip atsana hshs
Yaşıtın değilim kanka sağol
Bu zamana kadar beni etkileyen bir kız olmadı. Sadece etkilediğini sandığım kızlar oldu. Onlardan da çok çabuk vazgeçtim
İnce belli , güzel elleri olan herkesle samimi olmayan
Çok nadir bulunan bir kadın türünden hoşlanıyorum ben. Komik kadınlar.
iki taraf içinde geçerli olan genelde yüz vermeyen, süründüren zor olan
Aynen bi söz vardı "erkek ulaşamadığının kölesi olur
kadın da öyle
Olabilir ben soğuyorum
Kardidaki nasilsa bana ilgilidir diye umuramiyor olabilir bence 😂😊
Mesela asiri kiskanç olmayan biri.
Sen nasil kizlardan hoslanirsin
İlgi gösterince nasılsa elde ettim deyip uzaklaşıyorlar veya ilgi boğuyor bilemiyorum orasını erkek değilim
Ben kızım ama erkek olsam olgun her erkeğe düştüm demeyen kızlardan hoşlanırdım bide her şeye trip atmayan
Aynen oyle cok haklisin
Trip atan simarik kizlar sevmem pek 😊
Mutevazi güler yuzlu biraz da ciddi olmasi hosuma gider
Hem kız hem erkek için geçerli
Aynen öyle haklisin
Tek tarafli olmamali tabi.
Sende ciddi ve biraz da sert birisin sanki biraz yanlis anlamiyosam 🙂
Olabilir
Anladimm
Sizinle mesaj da yazsmak isterim eger siz de isterseniz 🙂
Rahat olacak hırçın ve istedigini elde edebilen iliskide daima istekli daima hazır kızlardan ateş edicek ates 😁
Egoist olmayan kızlardan gereksiz ego oluyor hepsinde.
Ya kod mun abazaları nasıl kızlardann hoşlanırsınız diyor hemen cinselliğe bağlamayın allahım ya sizin yüzünüzden erkekler ezik duruma düşüyor gorilller
Harbiden ya
Öyle ama ben aslında egoist bir insanım ama
Bu abazalar yüzünden kızlar da her erkegi öyle saniyor ve ben kızlara yüz vermeyince abaza erkekler egosunu tatmin ediyor bende öyle takiliyom
A1 türkçe konuştum djsmdnnd
Evet bi kaç defa okumam gerekti
Erkek gibi olmayacak. Has kadın gibi davranacak. özenti olmayacak. Kendine has tarzı olacak
beyni olan ve çay demlemeyi bilen
Tabi beyin şart
Tam tersi ilgiyi kesince soğuyorum
Kişiye göre değişiyor o zaman benim çevremdekiler hep öyle
Evet öyle
Birinden hoşlanmam zor bir ihtimal
Balık etli kızlar ilgimi çekiyor
ilgili alakalı kızlar tabiki
Bacakları ve ayakları benı etkıler
Kıskanç ve sahiplenmesi ve şişman olması
Obez
Hayatımı seven süründüren aldatan
Oha ya millet aldatmasın diyor sen aldatan mı istiyorsun
Ben şerefsiz seviyorum
Sonra sevgilim beni aldattı diye ağlama da
Beyaz ten
Ateşli zeki güzel
Sesi güzel olanlar
Güzel at gibi
At gibi ŞAÖXLSÖXŞÖSŞXÖSŞXÖSŞSÖ
Evet saçı da uzun olmalı
Ab elimizde uzun yok kısa olmaz mı
Olur canısı
Al sana at kız reis
@UDixon eyvallah 😂👏👏
Saatte 70 km koşuyor reis arap kız atı :D yemeğini suyunu verirsen ilgili davranırsan kendini sevdirirsen istediğin kadar sürebilirsin. :D
ŞWÖDŞSÖDŞWÖSŞWÖSŞÖWÖSÖWÖSÖWÖÖSLWSLWÖSLSÖŞSWÖS AT GİBİ ERKEK DE VAR MI KANKA
Olmamı onlara da kentaur deniyor :D monstermashersinc.com/.../centaur.jpg
İyimis ğaösşsösşdö
Beleşe yolculuk edersin işte fenamı araba masrafı da yok bin git istediğin yere :D
Çekici kızlardan :D
Zeki ve güzel sözlü
Cilveli bir baska
Sana öyle gelmiş
Balıketli
Samimi guler yuzlu olgun