@KızlarSoruyor başlıktaki “ben” kısmını siler misiniz
Sizden gitmek isteyen birisini durdurmaya çalışır mısınız?
@KızlarSoruyor başlıktaki “ben” kısmını siler misiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Gidenin kim olduğu
Bendeki değeri
Giderken benim suçum var mı yokmu
Vb sebeplere bağlı olarak değişebilir ama uygun değerdeki kişiler için gitmemesi için her taklayi atarım.
Ama gidecekse kafaya koyduysa beni sildiyse değer vermiyorsa tek kelime etmem
Hayırlı yolculuklar
Giderken kapıyı açık bırak gelenler var derim
Bir gelene üç gelirim bir gidenden üç giderim
teşekkür @Wendytorrance
Bu biraz zor bir süreç nasıl desem her ilişki bazen istendiği gibi gitmez istemsizce taraflar birbirinden uzaklaşır seni kafasında bitiren birini tutmak çok sağlıklı gelmiyor bana kalsa ne olacak ki o bir karar aldıktan sonra bazen çok sevsen de kırmadan dökmeden incitmeden bitirmek daha doğru gelir ancak bu dediğim artık hiçbir çıkış yolu olmadığında son çare olarak kullanılır
Gidene dur demem, gidiyorsam durduramaz kimse
Gitmek isteyen gider, ben gitmek istiyorsam kimse tutamaz.
Teşekkür ederim pıtırcık 🌸
Rica ederim efendimissss
Cevap
67Cevap
Gitme dedim gitti
Bir şey demedim yine gitti
Ama sonuçta benimle şimdi
Başta gitmemek gerekiyormuş demek ki
Mani gibi oldu bu ne😄
Evet ya bir değişik olmuş niye ksjsjj
Neden gittiğini duymak isterim ya. Yani ben onda bitmişsem de zorlayacak halim yok. Ama insan bir nereye gidiyorsun? der, demek ister.
Selam gadası 🙃
Gitmek isteyen birinin önüne geçip gururumu ayaklar altına almam.
Hayır gitmek istiyorsa kal demenin bir anlamı yok
Bazen korktuğun şeyler vardir gitmeyi tercih edersin veya anlatamadiğin bir sürü şeyler vardir... sirf o mutlu olsun diye veya daha fazla zarar gelmemesi için güvenmekten korktuğun için yaşadiğin şeylerden dolayi ayni seyleri yaşamamak icin gitmek zorunda kaliyorsun zaten karşi taraf sevse 1 günde pes etmez sevmiyordur benim gözümde net
Durdurmam hiç işim olmaz, gidene dur demek kalana git demek kendime yakistirmam, eğer kafamda bittiyse beni de , zorla tutamaz bunun için 40 kilit yetmez neticede zorla güzellik olmaz giden gider ve gittiler elbette hep 10 geldi 1 değil herzaman daha iyisi vardır herkes 1 şansı hak eder.🥳
Benden gitmek isteyen birisini durdurmaya çalışırım daha doğrusu olay ne onu anlamaya çalışırım. Ama anladım ki birisi ben gidecem dediyse eninde sonunda gidiyor o yüzden gitmesine bir şey demiyorum. İnsanin canını yakıyor ama bir sekilde yine yaşıyor.
Benden gitmek isteyen birine sebebini sorarim, sebebi her neyse düzeltebilecegim birşeyse duzeltmeye çalışırım. Ama ille gitmek istiyorsa gidebilir kimsenin ayağına pranga vuramam sonucta.
Tersini düşündüğümde bana gitmemem icin biraz duygusal davransa kalırım. Çünkü malim
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
Ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir 😄
O kadar.
reda soruda mantık hatası var.. admınlerden rıca et duzeltsınler.. anlasılmıyor demek ıstedıgın bu sekıl
Yaptım🍀
@KızlarSoruyor
Sizden gitmek isteyen birisini durdurmaya çalışır mısınız? gıtmeyı bır defa kafaya koymussa kalsa bıle canını acıtır reda. gideni salmak adettendir...
Seviyorsam durdururum. Yaşanmışlıkları silmek kolay değildir.
gerçekten gitmek isteyip istemediğini ve bunu benim nasıl anladığıma bağlıdır. kadınları anlamak bazen gerçekten çok zor. Sezen Aksu bir şarkısında nakaratında "git giit giit git/me dur ne olursun gitme kal yalan söyledim" diyordu
SABIR göstermeyi, konuşup düzeltme ile iki medeni insan gibi olacak ise konuşurum, ama illa gitmek isteyene de yoluna asfalt dökeriz rahat yol alsın, ayağına da prangalar da vuramayız, kimse için kendi değerimden taviz vermeye gerek yok
Gitmeye bir defa cesaret etmiş aklının ucundan geçirmişse mutlaka gidecektir, gitmek için gelen birisini ne kadar tutabilirsin ki daha fazla👋 o arkadaş artık yüktür bize yük ve indirelim sırtımızdan en kısa zamanda mümkünse,
Yalan yok.
Dürüst olacağım. Fazlasıyla sevdiğim, değer verdiğim, önemsediğim sadece iki kişi için çabaladım. Bitmesini istemedim ama elbette tek taraflı olmuyor bazı şeyler.
Sonuçta onlar gitti. Zaten hep gidiyorlar.
- Bu kapidan cikarsan bir daha dönemezsin.
-Asagi kapidan sola dönersen bu eve bir daha giremezsin.
- mecidiyeköy dolmusuna binersen gelemezsin..
böyle seyler mi demem lazim gitsin aksam evde parti var zaten
Bir kaç sefer gitmemesi için gittiğinde pişman olursa emeklerin gider diye söylediklerim oldu. Bir müddet girme derim ben hep. Ama gitmeyi düşündüğünde asla gitmesini istemeyeceğim ve elimden geleni de yapacağım kişi var.
Tabii ki çabalarım ama çabamı genel olarak ilişki içinde göstermeyi tercih ediyorum. Sonuçta beni istemeyen, benden daha iyisini bulabilirse bulsun. Kimseye yalvarmaya gerek yok.
Evet, yaptim da, sonuc olumlu oldu gayet mutluyuz su an, karsinizdaki kisiye ve duygu yogunluguna bagli olarak kopek gibi aci da cekebilirsiniz tabii dikkatli olmak gerek.
Buradan sevdiğim bir adamı kaç Kere yazdım gitmemesi için en son engel yedim eski hesaplarım dan yeni hesaptan yazdım bu sefer gene yazma dedi bu sefer kırıldım bıraktım 💔💔💔
Gitmek isteyene kırk halat yetmezde kalmak isteyene saç teli yeter derler, gitmek isteyen birinin girmemesi için ne kadar çaba göstersem de o kadar boşa çıktı, bu durum da ilk söz çok doğru...
Kararını vermişse saygı duyarım yolu açık olsun derim kendimce. Öyle de olması gerekiyor. Vaktimiz değerli ve boşa harcamamak gerekli diye düşünüyorum.
Benden gitmek isteyene dur diyemem zaten kacacak ben gidiyorsam da istemedigim bir kisi benim oesinde kossun istemem ayni sey yani
çalışırım. çok konsantre bir çevrem var. hepsi ayrı değerli. hayatım onlarla anlamlı. gitmesinler. ben seviyorum onları
Gitmek isterse gitsin çünkü gidecekse sevgi bitmiş ya da hiç olmamış demek sevgi yoksa gerisi zaten önemsiz.
Aa hiç uğraşamam. Hem zaten aklına koymuşsa ben ne kadar durdurmaya çalışsam da dinlemez. Yoramam kendimi.
Gitmek isteyen biri karar verdiyse bize de selametle demek düşer. Gitmeye karar vereni durdurmaya çalışsan da gidecektir.
Büyük konuşmak istiyorum ama bu konularda çok gururlu olduğumu hissediyorum. Benden gitmek isteyen kişi hep yanımda olsa bile hep şüpheyle yaşarım eğer gitmek istediyse bir kere. O yüzden hayır gitsin ben burada acıdan ölürüm gene de gitme demem.
İstemiyorum-*
Kul yaşattığını yaşamadan ölmez. Allaha havale ederdim.
Çok sevmişsem neden diye sorarım. Sonra istediği yere gidebilir
Gitmek isteyen birini artık durdurmam yolu açık olsun
Yoo hatta harita veririm ekline gittiğin yolu iyi bil bidaha o yoldan gelme derim
Gitmek isteyeni asla durdurmam. Kendi isteğini, kararını vermiş
Hayır, durdurmam.
Gitmeye karar verdiysem de ne olursa olsun kalmam.
çok seviyorsam evet. yoksa İzmir marşıyla gönderirim
Sadece çok seviyorsam bir kez şansımı denerim, sonra da yol veririm.
asla asla asla kapıyı açarım güle güle derim umurunda bile olmaz bidaha o kapıyı acmam
Bir kez konuşmak isterim eğer kararlı ise asla dur demem.
Gidecek olanı tutamazsn zaten ! Değmeyecek insalara eğilme daha fazla
beni benden gidersen, sizi size göndermem gibi bi şey
giden gider bb ahsjs
Ooo çok yaptım, gurur falan hikaye. Sonu kötü mü oldu, hayır. Gayet iyiyiz. :)
Gitmek isteyene bahane çok. Kalana tek sebep yetiyor.
Gitmek isteyen durdurulamaz. Nasıl ki hırsızın kapısı olmaz, gitmek isteyenin de kapısı olmaz.
Anlamsız, gitmek isteyen er veya geç gider..
Yol vermek gerek
Biraz çabalarım ama gitmek istiyorsa durduramam diye düşünüyorum
beni uzecekse sorarim en azından neden olduğunu bilmek benimde hakkim sanirim
Durmaz ki çalışsak neye yarar bunu yaptığımızda nefret ederler bizden
Gitmek isteyeni hiç gelmemiş sayarım.. Gitmek istiyorsam da çabalaması nafiledir..
Arkasından su bile dökerim yolu açık olsun
Giden gittiği gün bitiyor bizde 🤷🏻♂️
Öyle olmalı zaten🥳☘️
durduramazsın gider bazen gitmelerime izin vermek gerekir
Çalışmam beni istemiyorsa zorlamanin durdurmanın alemi yok bu kadar basitleştirmem kendimi
Yok be , allahına kadar yolu var
Hayir gidene kapı açık
Yapmadım, bundan sonra da yapmam
Gitmek isteyenin yolu kesilmez, yol verilir.
Hiç gerek yok bırak gitsin
bak şurdan sie git... denir
Haklı gerekçesi varsa gidebilir o konularda sıkmam
Giden gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?