Selams
kapıdan kovsan bacadan girerim gibi gibi. Olmadı bu ya. 😬

#sosyetic
Selams
kapıdan kovsan bacadan girerim gibi gibi. Olmadı bu ya. 😬

#sosyetic
beni engelleyen listeden silen ya da ne bileyim arkadaşlığı kesen ya da artık ona ulaşmamı istemeyen herkesi bende umursamadım:)
hiç çabalamıyorum gitmek isteyen gider netice de
Güzel
hayır tabi ki de beni engelleyen kişi beni zaten istemiyordur yani beni, engelleyeni ben de direk engellerim ve bir daha konuşmam hiç bir şekilde hatta o kişiyi karşı sürekli kin beslerdim. çünkü engellenmek benim sinirimi çok bozar. sorunları çözmek ya da konuşmak varken bir kişi engel atıyorsa bu çocuk olduğunu gösterir ve olgun bulmadığım için de ciddiye almam zaten bende direk engeller geçerim hiç bir şekilde ulaşmaya da çalışmazdım.
seven insan zaten engellemez hiç bir şekilde. yani engelliyorsa sadece güle güle derim kendi keyfi bilir. kendi gururumu ezdirmem hiç bir şekilde ya da umursamazdım
Hani şu lafı söyleyip engelleyen tipler varya onlara ulaşasım geliyor. Bi bekle aw çocuğu bende söyleyim lafımı. Aşırı sinir oluyorum.
shsj en mal insan tipi, duyacaklarından korktuğundan hemen kaçacak delik arıyor özgüvensiz nalet şeyler
burada dolu 😄
Hiç uğraşmaya değmez :D sonra vikvik gizliden takip etmeye başlar acaba bana laf sokacak mı diye djdjks
Benimle ilgi dedikodu duydun mu hiç ahshsj bir ara uğraşan bebeler vardı sesleri çıkmıyor bayadır da merak ettim bak aklıma geldi ahahaha
Yok hiç duymadım bir şey, o yılanların takıldığı başka ortam var 😅 varoş klubü
Küçük ucubeler 💅🏻
Neyse büyükler konuşulur, küçükler konuşur :D ayak altında dolanmaktan vazgeçmeleri iyi olmuş mazallah görmeden üstlerine basacaktık
Umarım birisi basar 🤤
Hayır hiç yapmadım bunu
Heh sen bu kıza benziyorsun işte margot 😂 bende diyorum kime benziyordu çıkarıcam ya dşdögösöd
Hande ağzını burnunu yumururum 😃
Arkadaşa şiddet hee :D
Tatlı şiddet 😃
Cevap
62Cevap
Aman yok uğraşamam kimseyle, engellemiş mi eline sağlık der geçerim...
İyi ki engelledin der gibi :D
Ben olsam bende engellerdim beni e haklılar.😄
Niye ya
Gıcığım da birazcık ondan.😄
Hiç değilsin 🙄
Neyse gıcık olanlar engelleyebilirler var öyle biliyo musun bazı pembeliler misal tanımam etmem bi bakıyorum engellemişler.😄
Çekemiyorlar tatlım 😂
İyide balım tanımadığın birisini çekememek nasıl bir ruh hastalığıdır.😄
Eziklik bu ya kişilik bozukluğu :D
Benim için ne kadar önemli olduğuna bağlı belki evet belki hayır ama büyük ihtimal hayır çünkü bir hatayı bir kere yaparsın iki kere değil insan belli bir yerden sonra belli bir olgunluğa ulaşıyor😃
Ulaşmaya çalıştığım, nedenini sorgulamak istediğim biri olmuştu. Onun dışında umurunda değil, isterse engellesinler.
Hayır çalışmam baksın yoluna...
Daha yeni başıma geldi, çok da umurumda diyen biri burada beni engelledi. Ben de onu olgun, aklı başında biri sanmıştım.
Aman yok be :D al birini vur ötekine
Sebebini duysan yüzde bir milyon ben haklıyım.))
Söylemek istersen 😌
Burdan biriyle kavga etmiş, gelip bana anlatıyor, ama küfürlü hakaretli bir şekilde anlatıyor, bilmem ne çocuğunu dağa götürecem dötüne şişe sokacam falan filan. Ben de ona bunlar iğrenç şeyler benim için, anlam veremem böyle saçmalıklara dedim. Üstelik ben bir bayanım nasıl konuşuyorsun, dedim. Olay bu. Ben dertleşiyordum sandım, çok sıkıldım senden yazma bana yazma, demiş hemen engellemiş. Abi, ben senin çöplüğün müyüm gelip böyle şeyler yapıyorsun. Sonra gitmiş, çok kibar bir dille bence yazmış, yok saygılı olalım, sabırlı olalım. Kendisini sever, sayardım ama yok abi, hayal kırıklığı.
Kim o ya :D
Çok da umurumda dedim ya, nicki bu. Sıkıldım senden yazma demesi de ayrı komik, ben daha kimseye sıkacak kadar çok ve kendim yazmışımdır. Hem kendi yazdı hem de sıkıldım yazma. Engellemese kendisine yazacaktım bunları, ama engelledi bende 2 çift laf bıraktı.
😒😒 uyuz şey
Saygısızlık yani. Ne gerek vardı.
Ama böylelerine ulaşmaya çalışılmaz işte
Uğraşı içine zaten girmem. Konusu açılmışken buraya yazdım işte)))
🧘♀️ ben de tekrar belirteyim dedim
Bir ara sürekli hesap açıyordum artık bıraktım engelleyen engellesin yeter da abla senin instagram var mı
Var yeniden
Abla beni takip etsene prim kasayım senden biraz 😊
Genelde engelleyen ben oluyorum 🤦🏻♀️
Kimseye de ulaşma çabam yok. Hep kendi halimdeyim. Aramayanı aramam bile.
en güzeli
Sıradan biri için uğraşmam. Ama değer verdiğim biri ise ulaşmaya çalışırım :D ''Neden?'' diye sormak çok önemli
😌👌 mükemmel
Beni engelleyen birisine ulaşmaya çalışmam umurumda olmaz kendisi
Herkes aramam demiş ama bunlar yine çok egolu yanıtlar. Eminim ki sinirine arayan çok kişi çıkar. Benim de sinirime aramışlığım var.
Hep öyle değil mi bu sitedekilerin görüşü; yapmam, asla, sevmem, yazmam, gitmem, o ben değilim :D
Aynen, sonrasında da sevgilimle ayrıldık. Acaba ne zaman geri döner? Ayrılan erkek ne zaman pişman olur diye soruyorlar. Bunlar hep şov. 🤣
Şov dünyası buradakilerden sorulur 😃 eğleniyor muyuz gençler djdjs
Fazlasıyla 🤣🤣
Çalışmam ama hiç görüşmediğim halde birisinin beni engellediğini 3 dk önce gördüm 😂
Şaka herhalde
Neyse niye şaşırıyorsam :D
İşim olmaz...
Hee denk gelirsek o ayrı neden engellemiş diye hesabını sorarım tabi 😀😀
Dur ben engelleyip açacam, bana hesap sor djjd
Borçlusun bana :D
Şimdi oldu :D
Hani ilk gözlerin şıkır şıkır oldu ya :D işte o zaman borçlandın, ilk uzun yorumlaşmamızda inkar edemezsin shdjska
Sana şarkı armağan edeyim :D gizleme hisleriniiiiiğğğ
https://youtu.be/koket7-gqUE
Hahahahah :D tamam ya sustum ohooo
Evet. Bi halt etmişsem çabalarım. İstemiyorsa her yerden ulaşılabilir olsa da rahatsız etmem. Yeterki gerçekten istemediğini bileyim. O saatten sonra her yol ona çıksa benim yolum bi daha ona çıkmaz.
Hayırr tabii o benim için uğraşmıyorsa ben neden bi hiç uğruna uğraşıp çaba sarf edeyim ki bi de ulaşmamı istemeyen biri için, böyle bir şeye kalkışan kendine saygısını kaybetmiştir o kadar net benim gözümde.
Hiç uğraşmam o beni bir yerden engeller ben onu her yerden
Hey yavrum yürü be 😃
İhihihihih 💋😂
aklıma para transferı yapıp acıklama yazanlar geldı :D
Benim neden aklıma gelmedi ya sjsj
Engelliyorsa istemiyordur. İstenmediğim yere de gitmem nokta
Belki kalp kırdın 🙄
Özellikle kalp kırmam dikkat ederim buna. Bilmeden olduysa farkettiğim an özür dilerim
😌👌
Bilinmeyen numaralar servisini ararım hemen 😂
Acili ara acili 😅
Ambulansa ihtiyacım yok 😂
Ha doğru ya :D
Yollarımı kapatıyorsa ulaşmamım bi anlamı yok
Orasına sen karar vermelisin
Yani yapmisligim var. Senin böyle saplantili takipcilerin oldumu
Oldu, senin gibi skdk
😋😋😋 ben çok masumum
Ne karşımdakini sıkacak nede kendimi küçük düşürecek şeyler yapmam.
İstenmediğim yere yüz sürmem.
Sektirsin gitsin onunla mı uğraşacam bide ona bir engeline iki bacasına üç
:D anlamadı ben
Anladım 😌
Genelde uğraşmam; ama Instagram'dan sevdiğim birisi, beni yıllar önceden engellemişti. Başka bir hesap açarak ulaştım; ama takip etmiyorum.
Ben merak ederim, nedenini öğrenmek için bile bir şeyler yaparım ama benim için değerliyse, değilse umrumda olmaz.
Asla. Beni istemeyene tenezzül bile etmem. Etsem bile bişey değişmez çünkü beni istemediğini engelleyerek yeterince belli etmiş.
Söyleyecek sözlerim bitmemişse evet ulaşmaya çalışırım. Sözüm bitince işim olmaz zaten bende engellerim olay kapanır.
Beni engelleyecek kafasız hayatıma henüz girmedi sjjs engel yeseydim de zaten umrumda olmazdı o kişi artık
Gerçekten sevdiğim, önemsediğim biriyse her yerden ulaşmaya çalışırım, ama çok da önemsemediğim biriyse boşveririm.
Ay kız sorma ben eski ikizler flortüme surekli ulasmaya calistim gozundr sizofren olarak kaldım sakın boyle birseys kalkismayin rezillik diz boyu🫣
Allahım ikizler burcundan korusun djdj
Aminnnnnn tamm bi flort manyagi
İkizler burcu çok dengesiz, ayrıca yalancı. Tek ayak üstünde sana binlerce yalan dizeler anlamazsın sonra etkisinde kalırsın ta ki, doğrular ortaya çıkmaya başlayana kadar. O zaman da kalkıp kendileri itiraf ediyormuş gibi davranırlar. Bu özellik hiç birinde şaşmaz.
ya canim birsey sorabilirmiyim bu siteden konusma msjlari siliniyor mu mesala tum mesajlari sil deyince
kesinlkklee evet oda aynıydi
Siliniyor siliniyor
aaa cidden mi
Evet :)
tesekkurler canım🫶💕
☺️🖤
Hiçbir yerden ulaşmaya çalışmam biri engellemişse demekki benim seviyemin altında kalmış demektir
Bunu ben yapmadım ama bana yapılmıştı. Mailden ya mail adresimden iletişime geçilmişti benimle, yok artık demiştim.
Beni engellemiş bana karşı sempatisi yok , ulaşıp çıktığın yere geri gir üretimi durdur diyeceksem ulaşmayı denerim
Bana kapıyı örtenin üstüne o kapıyı kitlerim.. Bir daha ne o içerden çıkabilir, ne de ben o kapıyı bir daha hatırlarım..
Demem gereken son bir şey kaldıysa belki bunu iletir sonra ben engellerim
İşim olmaz. Milyonlarca insan var o sidikliye mi yazacam 😂
Engel yediysem hata yapmisimdir ulasmaya calismak daha buyuk bir hata olur bu yuzden ugrasmam
Engellemenin amaci ona ulasmamam oldugu icin cabalamam, yuzsuz degilimdir
Dünyanın en uzun tünelinin açılışın kurdelesini kesiyorum aradaki mesafeyi 0 km indirecek 😂
Sadece kalbini çok kötü kırmışsam. Diğer türlü yolu açık olsun. Engellemesine bile gerek yok
Çok sevdiğim insana her şekilde ulaşırım sevmediğim de dibimde olsa konuşmam
Engellemese de asla yazmam hele ki engelleyecek tamamen silerim
Vazgeçmediğin surece ondan her şeyi yaparım. Ama tabi ondan da emin olmam gerek beni sevdiğine.
Yok o kadar canım değilim beton dökerim üstüne
Beni kolay kolay kimse engellemez engelleyenlerde problemli kişilerdir ve takılı kalmam.
Hayır yaa ne cabalicam istemiyor ki engellemiş beni ailenin bende üstünü çizerim biter
Hayır, böyle bir şey yapmam. Bu yaşıma kadar yapmadım, bu saatten sonra asla.
engelleyen kim? engel sebebi ne? benim için önemli mi? net bilgi gerekir değerlendirme yapmak için..
Hayır ulaşmam iyi yaptı derim bunuda listeden siliyorum diye
Beni engelleyecek kadar büyük olaylar çıkarmam o kişinin kendi kalitesine bağlıdır. Asla ama asla öyle uğraşlara girmem.
Çok önemli bir şey varsa evet. Gerçi gururumada yediremem
Bunu yapmak loserlıktır. İnsanın kendine olan saygısı herşeyden önemlidir.
O kadar gurursuz değilim beni düşünmeyenin peşinden koşacak halim yok
Yaparım bilirsin deliyim gözü kara deliyimm 😉😉😉😂
Öyle bir yüzsüzlük yapamam, bir daha dönse de konuşmam
Önemli çok önemli bir mevzu varsa evet yoksa hiç işim olmaz😄
Hayır tabiki.. Benden uzak olsun Allaha yakın.. Bir daha da karşıma çıkmasın..
Uğraşmam ya sonuçta engellemiş ne gerek var yüzsüzlük yapmaya.
Ne işim olur, güle güle gitsin, ne hali varsa görsün... Allah'a yakın bana uzak olsun : ))
Bazen soyleyemediklerimi soylemek amaciyla evet. Onun dışında tenezzul etmem.
Bakarim hanki konuda engeliyor. Sevgilimse seni istemiyorum dedise engeledise bawka bir yerden yazmam asla. Ama anlaşmazlıkta elbet bulurum bawka bir yerden sozumu soylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?