Size her hangi bir açıklama yapmadan engelleyen birine ulaşır mısınız? Nedenini merak eder misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size her hangi bir açıklama yapmadan engelleyen birine ulaşır mısınız? Nedenini merak eder misiniz?
hayır beni engelleyen birini bende direk engellerim zaten yani hiç bir şekilde ulaşmaya çalışmam ya da konuşmayı denemem beni engelliyorsa zaten kendisi kaybeder
tanıdığın biri sana açıklama bile yapmadan engellese merak etmezsin yani?
Cevap
2Cevap
en azıından bir açıklamayı hak ettiğimi düşünürüm ama çabalamam
kendi kabalığı saygısızlığı uğraşmaya gerek yok
ne anlamamız gerekiyor o insanın yaptığından? bir insan neden açıklama bile yapmadan engeller?
bilmem
ben kendi adıma bu sebebi nedeni merak etmiyorum:)
uğraşmam
tanıdığın biri sana açıklama bile yapmadan engellese merak etmezsin yani?
kendisi bu saygısızlığı yaptıysa kendisine saygısı yok
kendisine saygısı olmayan birisinin bana yaptığı saygısızlığı neden merak ediyorum
evet bence de
Açıklama yapmadan ansızın yaptıysa bu ghosting psikolojik bir şiddet neden diye düşünmek yerine kurtuldum diye sevinmeli insan. :)
Nasıl yani detaylı açıklar mısın? ne demek oluyor o?
Biriyle mesela güzel bir iletişiminiz var her hangi bi sorun olduğuna dair bi iletişim bile geçmedi aranızda, problem vs bunlardan bahsedilmedi. Kişi birden iletişimi kesip ortadan kayboluyorsa buna litaretürde "ghosting" deniliyor. Psikolojik bir şiddet. Yani o insan neden bunu yaptı diye düşünmene gerek yok diyorum çünkü insan küçük bir uyarıcı önceden verir bahseder, pattan gitmesi sağlıklı değil. Manipülatif bi tutum.
kişiyi kendini suçlu hissettirecek bi hareket yani?
Evet açıklama yapması gerekir ortada her hangi bir görünür etmen yoksa. Aldatma vs gibi görünür bilinir bi etmen yoksa.
Sevgilim yapsa ulaşmaya çalışırım her tarafdan ama başka birisi yapsa ne kadar tanıdık olsa bile umrumda olmaz bende engeli basarim hatda shsh
Sevdiğimiz biriyse evet
ne diyorsun ulaştıktan sonra?
Özür dilerim belki bilmiyorum niye engellediyse
buna gurursuzluk diyor ama yorumlayanlar?
Bazen de zorlamamak lazim ama
Evet
ne diyorsun ulaştıktan sonra?
Konusalim cozelim ben seni seviyorum kirdiysam bilerek kirmadim
buna gurursuzluk diyor ama yorumlayanlar?
Askta gurur mu olur
Umrumda olmaz
Tanıdığın biriyse?
Hayır umursamam
Tanıdığın biriyse?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?