Bugün bu türküyü paylaşasım geldi, iyi dinlemeler.🚬☕✌
Ayrılığın ardından eski sevgilinizin acı çektiğini görmek size neler hissettirir?
Bugün bu türküyü paylaşasım geldi, iyi dinlemeler.🚬☕✌

Eğer beni aldatıp ayrıldıysa hoşuma gider. Bana çektirdiğinin 100 katını çekmesini isterdim ki öyle de oldu zaten bundan 4 sene önce.
Diğeri tam olarak aldatmadı aslında ama aldattı gibi ama o da buldu belasını.
Belalarını bulmaları hoşuma gidiyor. Evet.. Bu konuda merhametli ve hoşgörülü değilim. O keyfini sürsün de ben mi acı çekeyim? Acımak yok. 😂
Her şeyi karmaya bırakıyorum, ben bir şey yapmıyorum zaten.
Eski karım, aldattı ve ayrıldım. Ayrılma sürecinde yaptığı çirkefliklerden dolayı acı çekmesi ne kelime, sakatlık, hastalık, kaza, kanser, felç... başına ne gelse sevineceğim. 40 yaşında bakıma muhtaç hale gelmesi için dua ediyorum. Ne bileyim, bişey olsun, gözünü, elini, ayağını falan kaybetsin işte...
Beni üzecek şeyler yaparak hayatımdan çıktıysa umurumda olmaz.. Bana saygısı ve sevgisi varken bittiyse eğer üzüntü duyabilirim ama sonuç olarak ayrılmışsak bitmiş demektir.. Sırf üzgünüm diye de umut verecek bir hamle yapmam oluru yoksa.. Keyifli geceler..
Hiçbir şey, acı çektiğini göreceğim bir kapı da bırakmam ben ardımda. Tüm yolları ve iletişim kurulabilecek yerleri keserim, ne ben onun toparlanmasına engel olayım, ne de o bana olsun...
Cevap
42Cevap
Bana ne yaśattığına bağlı olarak değişiyor. Bende acı anılar bırakmadıysa elbette üzülürüm onun için. Ama canımı acıttıysa ne yalan söyleyeyim "Beter olsun" derim.
Gber ulan gberrr. Bu beni aglattigin için, bu beni kırdığın için, bu yıldönümümüzü unuttugun için. 😄
İstemem ya benden sonra da mutlu huzurlu filan olsun ben kimsenin acı sebebi olmak istemem açıkçası
Mutlu olurdum ama bir yanımda beni seven tek kişi olduğu için üzülürdüm
Açıkçası ben kötü olmasını istemem. Hatta travmasını atlatması için yardımcı bile olmak isterim. Neticede iyisiyle kötüsüyle birlikte yaşanmışlıkların olacak ve her ne kadar birliktelik kötü de bitse tatlı anıları sende iyi bir izlenim bırakması için yeterli olacaktır.
Ayrılığı o hak etmişse eğer onun acı çekmesi hoşuma gider. Ama sağlık yönünden acı çekiyorsa eğer o zaman üzülürüm
Bitince bitiyor bende. Dönüp bakmıyorum bile...
Ya bana bir kötülüğü dokunmamışsa mutsuz olması üzer beni. Ama bana bir kazığı olmuşsa acı çekmesi hoşuma gider 😂
Kazık attıysa beter olsun. 😄
Ayrılık eğer benim tarafımdan gerçekleşmişse maalesef ardıma bakmam. Çünkü dönüp en ufak ilgi gösterirsem ona en büyük kötülüğü yapmış olurum. Bazen zorlamamak daha çabuk yaraların kapanmasına sebep olur.
Acı çeken birinin aklı olsa başta sessiz gidişleri olmazdı. Onun için acı çekmesi inandırıcı gelmez.
Ortada bir yaşanmışlık olsada mı..
Ben kimseden gitmedim bugüne kadar. Arkadaşım dahi olsa. Benden gidenler ayrılığın sebebidir. Bir nahane bulup gidiyor ve sonrasında acı çekiyorlarsa önceden aklı olmalı insanın. Ben inanmam. Belki bir oyun da olabilir. Haksız mıyım?
Evet bu açıdan bakınca haklısınız.
Bahane bulup gitmişse inandırıcılığı da sahtedir, yalan sevgiside...
Aynen... ben bu açıdan yorum yapmıştım. Yoksa öyle kimseyi bıraktığım olması benim.
Hayırlı kandiller...
Hayırlı kandiller.🙏
Teşekkürler...🙏🙏🙏
Bazıları kendi acısı geçinceye kadar karşı taraf acı çeksin istiyorlar. Acı yaşarken eebiyat yapıp acısı geçince hatırlamıyor bile. Acı çekiyorsa çokta bir şey diyemem ilerde çekmeyeceğini biliyorum ama
Eskiden sevgilim olmuşsa sevmişimdir. Ayrıldıktan sonra da ne olursa olsun, düşmanında olsa acı çekmesini istemem...
Bir insanın acı çekmesiyle mutlu olamam, illa ki eski sevgilim olmasına gerek yok...
Nasıl ayrıldığımıza bağlı aslında..
Hak ettiğini düşündüysem, asla acımam..
Düzgünce bitmiş ve benimmle saçma sapan çıkar ilişkisi kurmayı küçük aklından geçirmemişse üzülürdüm. Tam aksi bir biçimde bitmişse "Beter olsun." derim. Hiç acımam.
Hiç öyle bir ana şahit olmadım, kimse bizim için intihar da etmedi dkdks Şayet biri etse küreğimi alır mezarına birde ben toprak atardım rahmetlinin 😂
Böyle olurum. 😅
Umrumda değil beter olsun.

Üzülürüm kötü bir şekilde ayrılmadık çünkü. Gerçi kötü de ayrılsam kimse acı çekmesin görüşünü benimsiyorum daima.
Bunu düşünmem kendimi telkin etmeyi severim acı çekmediğine üzülmediğine takmadığına yoluna baktığına ikna ederim. Böylesi daha iyi hissettirir.
En azından insaniyet namına bir şey kaldığını ve duyguları olabildiğini düşünürdüm Anaa yaşıyor bu ya, bu bir insan falan 😂
Valla efendim yalan yok.. O anı görmek isterim.. Fakat gördüğümde ne hissederim ne yaparım hiç bilmiyorum...
İyi ayrılmışsak üzülürüm elimden geldiği kadar da destek olmaya çalışırım.
ama ynıyorum dese bir damla su vermeyeceğim kişiler de yok değil
Zamanla atlatacaktır diye düşünürüm.
Ne sevinirim ne de üzülürüm. Sonuçta herkes kendi payına düşeni yaşayacak.
Kimseyi takip etmiyorum. Giden gitmiştir. Ola ki başına bir olay gelmiştir üzülürüm. İnsandır sonuçta. Kimse cani değilse üzülmez.
Bir duygu belirtisi gostermem.
Acı çeken çok insan var, o da onlardan biri sadece.
Hayırlı kandiller.
kimsenin acı çekmesini istemem eski sevgilim de dahil 😇
Görmek istemem. Uzak ve ötede olsun.
Ne yapıyorsa yapsın, beni ilgilendirmez.
Kinim pistir, keşke öyle bir şey olsa da bi sigara yakıp gülerek içsem :D
Yok yahu neden beter olsun iyi kötü zamanlarımız olmuş bir hukukumuz var kimseyle o derece kötü ayrılmadım ayrılmam
Hiç bir canlıya kıyamam ki karıncaların üzerinden atlayan insanım
Hiç bir şey hissetmem, ona karşı hissizlesirim diyelim, ne hali varsa görsün
İlişkim bitmişse görememki onu hayatımda yoktur o kişi..
İyi bir şekilde ayrıldıysak üzülürüm tabi ki. Ama kötü bir ayrılık olduysa pek umrumda olmaz.
Bişey hissetmem beni düşünmüyorsa bana inanmıyorsa elimi uzattığım halde elini uzatmıyorsa üzülmemm
Üzülürüm ama bittiyse alışması gerek yapacak bişey yok.
Ben bıraktıysam üzülürüm o bıraktıysa nıye acı çeksin çekerse de beter olsun
umursamam eger ayrildiysam buyuk bir sebebi vardır yalan ihanet tarzinda yoksa cok sabirliyimdir
Ben üzülürdüm ama tam tersi ben üzülürken o umursamadı bile safım işte
Kimse acı çekmesin isterim. Allah herkesin hayatını güzel eylesin. Fakat elimden bir şey gelmez
Hiçlik duygusu.
Yokluk.
X ve Y aslında çoğunlukla Z…
Hiçbir şey hissettirmez sonucta geçmişte kalmış ama severek ayrıldıysak üzüledebilirim bilmiyorum ya
Kötü bir ayrılıksa hoşuma gider. Anlaşarak ayrıldıysak üzülürüm acı çekmesine
Evliydim ayrıldım kötü bir sebepten dolayı 18 senem ditti acı çekiryosada üzülmem
bir şey hissetmem zaten ona karşı tüm duygularım bitmiş olur
Hiçbir şey hissetmem.
Bahane bulup gitmişse, ayrılmayı isteyen tarafsa üzülmem...
Üzülürüm ve eğer yapabileceğim bir şey varsa sonuna kadar yanında olurum
Gebersin umurumda olmaz.
Acılar kaçınılmaz sondur
Bu konuda bazen çok utanıyorum ama bayılıyorum ya helede zamanında verdiğim değerin kıymetini bilmeyip pişman olduğunu görünce hoşuma gidiyo
ayrıldıysak geçerli bir sebebi vardır büyük olasılıkla o yüzden keyfim yerine gelir her halde.
Ayrılmamızın sebebi oysa beter olsun derim ki demişliğim var hatta beddua ettim tutuyo da 😂😂
Acı verecek bir ayrılık yaşamadım
ayrılıga gore degisir
İnsanlık gereği üzülürüm
Içime soğuk su serpilir
Banane ya benden sonra tufan
ayrılınmıs bıtmıs banane
Nasıl güzel bir hazz😉
Kotu bir his. Yasadim umarim hakkina girmemisimdir
umrumda olmuyor bu durum elimde değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?