Yani eşim veya sevgili diye bazı noktaları da olsa her konuda demiyorum bazı konularda da olsa benim adıma karar alması ne kadar etik bir harekettir benim bir karar mekanizmam yok mu benim yok mu düşüncem yok mu Hayır yani Öyle bir dünya yok kesinlikle
Gıcıklık edip yapmamak gerekiyor aslında.. yerini hududunu bilmesi açısından. Seveceğim bir şey evet dediyse yaparım. Ama onu uyarırım. Çünkü emrivaki sevmem hem de hiç. Bir daha tekrarını yapmaz asla.
Bir kere yaparım iki kere yaparım hadi üç kere yaparım kaplumbağa çünkü bir kere ZIPlar iki kere ZIPlar hadi üçüncüde de ZIPlar ama dördüncü artık gel derim bir dur
Sevgilim zaten benim istemeyeceğim, onay vermeyeceğim konularda karar verebilecek biri olamaz. Benim adıma karar verebilir çünkü aynı durumda benim ne karar vereceğimi iyi bilir ve ona göre hareket eder.
Neden yapmayayım ki? Böyle saçma konuları büyütmenin lüzumu yok sonra neden ilişkimiz bitti bilmem ne. İlişki kurmayı bilmeyen çoğu kişinin ilişkisi var. Aile olabilecek insanların çoğunun herhangi bir ilişkisi yok işe bak.
Olumlu olumsuz bir şey diyemem. Ama kesinlikle değerlendiririm. Kendi düşünsel, eylemsel durumları engelleyecek bir öneri değilse elimden geleni de yapmaya çalışırım. En azından mutlu olmasını isterim. 😇
Bir defa unutarak bunu yapabilir. Aldığı karar işime gelmezse uygulamam. İlişkiye başlarken konuşuyorum bunları. Ona reva görmediğim bir şeyi bana yapması hata olur.
Ne konuda ve nasıl bir karar olduğu önemli belki ben yanılıyorumdur onun söyelediği daha mantıklıdır olabilir ama niyeti sadece baskı göstermekse tabikide uygulamam dinlemem yani