Sevgilinizi cok seviyordunuz o olmassa yasayamam diyordunz hayatinizdi 've bianda o sizi baskasina tercih ediyor 've onla cok mutlu ins hemen asik olabiliyor sizinle yasadiklarini cope atabiliyor ne hissederdiniz hemen unutabilirmiydiniz yoksa ona hic unutamayacagi bir dersmi verirdiniz
Cevabın nedir?
+1 yılAcıda olsa karakter sahibi değildi derim acımı yasarım unutmaya calısırım şimdikil cıktıgıda güvenmesin
nasıl olsa daha güzeli cıkınca yenisine asık olacak karaktersiz ya bosver unutmaya calıs seni haketmiyo
anılarınızın hiç önemi yokmuydu bu kadar kolay nasıl silebiliyo eğer silebilyosa bosver
sana deger vermeyene sen cok değer verirsen üzülen sen olursun bu sana ders olsun dostum
birdaha kimseyi kolay kolay sevme kafanda kurma büyütme hiç bir erkeğe olan sevgiini
aslında kafada kurmasa o olmayınca düşünmese insan ask acısı felan birsey kalmayacak :)24 Yorumla
Soran+1 yılVayyy cok tesekkurler iyi oldu Ztn dedigim tek sey su oldu Beni haketmedi hakettigi olmasi gerektigi yerde Ewt ders aldm 've su oldu kimseyi hakettiginden fazla sevmemem gerekiyormus ilk oldugu icin baglanmistim bir yil surdu ztn adiliginii ortaya koydu iste bu kdr basit bir insanmis iste
- +1 yıl
rica ederim dostum :)
işte böyle dostum ya üzülme hemde hiç haketmeyecek biri için?
sen onun için aşk acısı cekerken o kim bilir hangi kızla ne yapıyor sen aklına bile geliyormusn acaba?
aklına gelince bunu düşün bizde yasadık aynı seyler :)
hatta ondan nefret bile etme artık bırak ne yaparsa yapsın önemseme nefret etmek önemsemektir ne hali varsa görsün hem nefret ettiğin sürece unutmana engel olur
bosver bu arada insanın kalbine format atması cok güzel kimseye duygusal anlamda bağlanmamak kimseye duygusal zaafı olmamak kalbinin hür olması ask acısının bittiği an hissettiğin şey..
sende böyle hissedersin umarım dostum benim şu an hissettiğim gibi :)
Soran+1 yılInsallah yeni bir sayfa acmak guzel olucakki Ztn benim gibi birini haketemeyen biri icin daha uzulmem
- +1 yıl
Bunları duymak güzel dostum ne diyim :)
hadi bakalım geceniz hayrolsun
En İyi Cevaplar
Dediklerinin aynısı bana yapıldı. 1,5 senelik ilişkimizi cöpe attı. Ugrasmaya degmez dedim bıraktım. Umarım mutludur suanda umarım benim onu sevdigimden daha cok seven, daha cok deger veren birisine gitmiştir diye umit ediyorum. Mutlulugu her daim olur insallah ama bana yapılan kazıgıda hiç bir sekilde unutmam.
00 Yorumla
Böyle biley düşmanımın başına gelsin istememde, ona olan aşkımı kalbime gömerdim bişi yapmam ona, aşk benim için bir savaş değilki galibi olsun, bnmle mutlu değilki terkedildm derdim. çünkü her zaman şunu sölerim 1. kişiyle mutluysak alternatif aramayız. aşk karşılıllı olunca güzel aksi insana azap verir... unıtma kısmına gelince unutamazdım ama ölüm (kayıp) acısı bile hayatta aynı şiddetiyle devam etmioken, onu da zamanla unuturdum zaman en iyi ilaçtır ayrılıkta :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn unutuyrm eskisi kdr bisey yok Ama yasattigini yasarsa havalar ucucam o ani bekliyrm sadece
+1 yılBkz:Ben 😄 Seni asla bırakmam diye birbirimize söz verdiğimiz kişi beni başka bir kız için bıraktı gitti tabi baya kötü oldum baya bile az kalır hatta, ama sonuç olarak geri dönmek istiyo vicdan azabı çekiyomuş zart zurt, artık benden uzak allaha yakın 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılAynn banada evlencz seni istiyrsam oyle kalir diyrdu gorduk adamligini sende gormussun ztn:) daha cok ceker en azindan gormussn bnde bunu istiyrm vicdan azabi cekmesini
- +1 yıl
En çok iyi olan tarafı da bu kendi kendine yiyo kendini 😊 adam diye geçinenlerin hep yalanı bu evlenicez sen bıraksan bile ben bırakmam gibi gibi gibi 😊
Soran+1 yılOnun pismanligini gormek muthis olur kesinlikle soyler o kdr vaade bulur hoppp baska kiz hadi yallah Der adamliginiza tukuriyimmm su pisliklerin
- +1 yıl
Aynen öyle umarım seninki de pişman olur yüzüne tükürürsün günlerdir bekliyorum benim karşıma çıkmıyo bari senin karşına çıksın 😊
Soran+1 yılIns:) uzaktaki belki 1 belki iki yil karsilasma olanagim cok yuksek o ani da bekliyrm es gecmeyi
- 1 yıl
Merhaba ben de buna benzer bir şey yaşadım bi bana mesaj atar mısın gerçekten çok çaresizim mesaj atamıyorum sana seviyem olmadığı için
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılDöneceği günü iple çekerim. :):
https://www.zaytung.com/fotos/nah_olga.jpg
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif11 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))))
+1 yılBaşkasının mutsuzluğuyla mutlu bir ilişkiyi sürdürebileceklerini sanmıyorum.
Benim eski sevgilim şu an üniversiteden tanıştığı bir kızla çıkıyo, 1 yıldan fazla oldu ilişkileri devam ediyo. Hissediyorum yurumeyecek13 Yorumla
Soran+1 yılAynn kac yil surse bile onlada yurumez sogurlar birbirindeki erkekler soguyunca baska kizlara yoneliyor
- +1 yıl
Eveet kesinlikle öyle
Soran+1 yılO yZdn kaybeden kendine yansn gorsun o kizla yasayacagi mutlulugu bakalim yasiycakmis
Ben hemen sevmem sevdim mi de tam severim bana bu hatayı yapacak insan başına gelecekler i bilir zaten benimde başıma geldi unutmak için uğrastikca daha fazla batım kızada o aldatigi elemana da çok iyi bir ders verirdim ve sevgimi kalbime gömer demlenmeye devam ederim
00 YorumlaYaşadım bunu. Ders vermeye falan gerek duymadım. Canın sağolsun hoşçakal dedim bitirdim. bir süre sonra pisman oldu geri döndü zaten. Bu sefer de ben yolu verdim simdi icin rahat.
05 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi olmus pismanligini gormek bende tek istedigim bu gelsn bnde yol veriyim
Soran+1 yılIns donerde. Ona Geri yol vermek cok zevkli olucak:)
Soran+1 yılInss
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynısını bende yaşadım ama ben terk edilen değil de ttercih edilen oldum.. ve herzaman benim uğruma terk edilen kızın düsüncelerini hissetiklerini merak etmiştim. Ne biliyim ben galiba terk edilen taraf da olsaydim yinede pek takmazdim gibime geliyor.. sonuçta beni sevmeyen birinle vakit harcamaktan iyidir ve kendimi kurtulmus sayarim..
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına tercih edecek kadar şerefsiz olmuşsa derim ki benden uzak olsun zaten bugün olmassa yarın yaparmış bazıları karakter haline getirir.
03 Yorumla
Soran+1 yılhastalik haline getirmis Ztn bnle birlikteyken bussuru kiz vardi onu seven bn hic aldirmiyrdum hep tartisiyrdk bna bnde yoruldum onlardan diyrdu bir yil surdu benmle sonra Boyle olunca o kizlarida idare ediyrmus dedim
- +1 yıl
Alsın yolunu o zaman kendini üzmee
Soran+1 yılYok uzmuyrm degmez Ztn onun gibi igrenc bir herife
Hiç ders vermezdim. Karakterime terstir. Başkasına gidiyorsa Allah zaten onun belasını vermiş demektir :) gitsin de görsün ebesinin hörekesini :d
010 Yorumla
Soran+1 yılbende ders vermeyi dusunmuyrm allaha havale ettim illaki cikar acisi bir yerden
Soran+1 yılKesinlikle belaa okumayida sevmem Ztn bn hep mutlu olurum herkonuda edende olur koyan sadece aldatmasi hani gurur meselesi
Soran+1 yılOylede yaptigini yasamadn gormeden rahat yok herhalde bna
Soran+1 yılOlmiyim şu an benim umrumda değil asik deilm Ztn bna ona o Beni haketmediki bn daha iyilerine. Layigim bn ona fazla gelmism tek istedigim by yaptigini yasamasi
Soran+1 yılbn hayatima bakarim ki Ztn daha yeni oldugu icin. Boyleym zmanla hersey bitick
+1 yılGöksel' den " yalnız kalacaksın günün birinde" şarkısını armağan ederdim.
eden bulur hesabı. sonra yola dewam. herşey neye layıksa ona dönüşürmüş sonuç olarak.00 Yorumla
+1 yılAllah düsmanımın başına vermesin ama yapan aynısını yaşar umarım. Ben kendi kendimi yerdim üzüntüden ama onlada daha asla muhattab olmazdım..
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin ins uzuyorlar kiriyorlar sonra hicbirsey olmamis gibi baskasina tercih ediyor okdr zorki ya
Çokta Umrumda Olurya, Gitsin Yoluna ***. (Ama Tercih Ettiği Kişiyi...)
https://i.hizliresim.com/g4bPZO.gif10 YorumlaOnemini yitirir gidecek olan ya da giden
sil bastan başlarım hayata yeniden
Sevgililik hayat arkadasi seciminde on elemedir o yuzden bu elemeyi gecemeyenleri geride birak hak edenle yoluna devam et...04 Yorumla
Soran+1 yılKesinLikle sunu anladm hakeeden deger verilmesi gerekiyormus
Soran+1 yılAynn Boyle aldatan evlenince karisini hep aldatir iste iyiki kurtulmusum dedim istedigim sey aynisi oda yasinda nasil oluyormus kazik yemek bunu anlamasini istiyrm
+1 yılçok üzülürdüm bir süre içime kapanırdım unutamazdım ama napıyım giden gitmiş biten bitmiş bırakır hayatıma devam ederdim
00 Yorumla
+1 yılBen yaşadım bu dediğini çok kötü bişey seni çok iyi Anlıyorum
Allah yardımcın olsun05 Yorumla
Soran+1 yılAmin ona karsi nefret 've igrenclik var tiksiniyrm ondan tek istedigim yasattigini yasamasi
- +1 yıl
Birinin kalbini kıran kalbinin kırılacağı günü beklesin diyor peygamber
Sen Müsterih ol herkes ettiğini çeker bir gün
Soran+1 yılAmin Bnim vicdanim herkonuda rahat allaha sukur
- +1 yıl
Durumunun çok zor olduğunu biliyorum çünkü kısa zaman önce bende yaşadım
Ama zamanla geçiyo merak etme sabret
Soran+1 yılsabrediyrm azicik kaldi ondan sonra hersey daha da gzl oluck benim hayatim icin
+1 yılEvet sırf yurt dışına gitmek için ailesinin tavsiyesine uyup beni sallamıştı :) e ne oldu bir ay sonra ayrılıp koşa koşa geldi amaa bıraktığı yerde ben yoktum...
00 Yorumla
+1 yıl"Çokta ipimde " desemde içten içe "acaba ne ona ne anlamda yetmedim de başkasına gitti" diye düşünürüm 3 gün..
02 YorumlaNe hali varsa görsün
https://i.imgur.com/BpZnm.gif12 Yorumla- +1 yıl
Çok kuğul =(
- +1 yıl
Soruyu soran =(
Son sözümü söylerdim ve derdim ki " Maden böyle yapıcaktın neden çaldın sevgimi?" .
10 Yorumla
+1 yılTercih etti zaten, unutamadım daha sene oldu belki daha fazla, ona değil de her ne kadar çekip gitse de ona değil de çocuğa büyük bir ihtimal bir ders verirdim.
00 Yorumlazaman en iyi ilaçtır. her şey unutulur. şu an kızıyorsundur bir ona hissettiklerini söylemek istiyorsundur. yaşadıklarını arkadan bırak ve hayatını yaşamaya bak. zamannnnnnnnnnn çok iyi bir ilaçtır
00 Yorumla
+1 yılUğraşma o seni kaybeder. Sana değer verenlere ver değeri haketmeyenlere değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kaybedick biseyim yok Ztn dersimi aldim
ders vererek kalan değerli zamanımı ona harcamam üzülürüm tabi ama uğraşmam daha fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn ders vermekte onun gibi birine degmez bn allaha havale ediyrm
+1 yılTavşan Dağa Küsmüş.. Kendi Karakterini Ortaya Koymuş Lavuk Yarında Onu Bırakır Diğerine..
016 Yorumla
Soran+1 yılKesinlinle bu kdr acizler iste
- +1 yıl
Bacım Sen Neden Bunu Dert Ediyorsun? Sevinmen Gerekirken..
Soran+1 yılZtn seviniyrm namaz. Bile kildim ondan bna hayir gelmez Boyle yapan evlenincede aldatir Ztn Bnim tek istedigim yasattigini yasamasi
- +1 yıl
Bak Bacım Sakın Beddua Etme Beddua Döner Dolaşır Edeni Ya da Yakınlarını Bulur.
- +1 yıl
Maşallah Namaz Kıl..
- +1 yıl
Dua İlede Karışık Beddua Etme!
- +1 yıl
Tevekkül Et!
Soran+1 yılBn allaha havale ettim ztn
- +1 yıl
Sakın Şeytana Uyup Beddua Etme.
- +1 yıl
ALLAH Yarına Bırakır Ama Yanına Bırakmaz Kimsenin! Tecrübe İle Sabittir..
Soran+1 yılYok allah herseyin hayirlisini veriyor nasib kismet hayirli biri deilmiski Olmadi ztn
- +1 yıl
Aferin Bu Yazdıklarını Aklınada Yaz..
Soran+1 yılYaziyorum Ztn..
- +1 yıl
O Zaman Bu Soru Neden? Bacım..
Soran+1 yılOyle yazdm iste sadece soylenen yorumlari okumakki herkes cok mantikli seyler soyluyor 've bu Beni rahatlatiyor
- +1 yıl
Peki Sen Bilirsin.
+1 yılAldatırsa ders veririm ama herşeyi açık açık söylerse Ne yapalım unutmaya çalışırım 1 ay sonra yeni ufuklara yelken açarım:) Çokta... daha iyisini bulurum:)
00 Yorumla
+1 yılBana zarar vermedikten sonra ne halt ediyorsa etsin...
00 Yorumla
+1 yılÇok çabuk silebilen bir insan olarak ağlaya zırlaya üç beş günde unuturdum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılGec oldu guc olmadi derim her serde bir hayir vardir
10 Yorumlasenin sorun cevabını vermiş.. o olmazsa yaşamam diyorsam oda yaşamaz... yaşıyorsam tınlamamışımdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ona giderken cok pişman olacağını söyledim inanmadı şu an kapıma annesi gönderecek kadar düştü ama dönüşü yok laf insan olana bir defa söylenir
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle..
Cevap sahibi+1 yılAklın ve hakkın yolu bir
Soran+1 yılAynn
+1 yılElbet bir gun yanlis kisiyi tercih ettiginin farkina varir.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallahhh
+1 yılGelen gidebilir lakin giden gelemez! Beni kime tercih ettiyse onunla mutlu olması dileğiyle.
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü hissederdim unutamazdım ama intikamda almazdım...
00 Yorumla
+1 yılBirini hic gitmeyecekmis gibi seversen;gittiginde hep gelecekmis gibi beklemek zorunda kalirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılYok beklemiyrm cok sevdim Ama ilkti o yzdn sevdim pda bunu bildigi halde aldatmayi tercih etti bn allaha havale ettim
- +1 yıl
İntikamda bir duygudur ama o intikami bile hak etmemis. En iyisi susman. O defteri tamamen kapatman. Acin dinincede yeni biriyle sevgili olup hayatina devam etmen. Civi civiyi soker
Soran+1 yılIntikam icin yani onun icin yorulamam yerinde dibinde surunuyor Ztn batmis baticagi kdr o yzdn yeni bir sayfa acicam
- +1 yıl
Aynen oyle yap gercekten sevmeye sevilmeye ihtiyaci olan cok erkek var
Soran+1 yılBakalim hayirlisi insallah:)
+1 yılgeçmiş olsun bundan sonraki seçimlerinde daha dikkatli olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn oyle olucak onun mutsuz olup surunecegi gun dort gozle bekliyrm
+1 yılGülümser geçerim onun kötü yanlarını düşünürüm aklıma gelirse
00 Yorumla
+1 yılKardeşim once Türkçe yi yazmayı ve anlatmayı öğren sonra gel burada soru sor :)
00 Yorumla
+1 yılçok kötü olurdum unutamazdım ama intikam da almazdım yani
00 Yorumla
+1 yılDers vermeye gerek yok kendini bişey sanar. Kendi haline bırak karaktersizi
03 Yorumla
Soran+1 yılders vermem onun gibi biri yerin dibine girdi Ztn bu hareketiyle bn allaha havale ettim yaptigini yasamasi icin insallahta yasar
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın. Bu dünyada emin ol herkes kime ne yapmışsa o başına geliyo.
Soran+1 yılAynn:)
ona bir ders verir bırakırdım ortada aynı duygulerı yaşatacak türden..
00 YorumlaYaşadım bunu ve o günden sonra kimseye güvenemedim.
00 Yorumlahergün aynısını yemekten sıkıldın sanırım derdim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi benim şu an tek dileğim o sevgilim başkasına aşık olmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCümlede bir bozukluk var yalnız doğrusu sevgiliniz baskasını size tercih etse olcak
00 YorumlaSeni başkasına tercih etmişse zaten sevgili olamamışınızdır. Sadece takılıyorsunuzdur.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir yillikti aldatti yani sonradan dedim sevse aldatmazdi gerci o bni değil hayatindaki herkesi aldatmis bir insan
Soran+1 yılInsallah:)
- +1 yıl
ya beni başkasına tercih ediyosa beni tercih etmiş oluyo siz ne diyonuz allasen hajhabdjadbhasöd
Kaşarı tost yapmak lazım. Layığını bulur bir sekilde. Sallamak lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılAynn oyle olmasi. Gerekiyormus herkes hakettigi yerde
Soran+1 yılKesinlikle:)
mutluluklar dilerim hayatimin her kosesinden cikaririm ileriye bakarim...
00 Yorumlaseni başka birisine tercih eden bir insana nasıl ders vermeyi planlıyorsun ki?
00 Yorumlaonuda bir gun unutcak nasılsa
01 Yorumla
Soran+1 yılInss tek duam bu
Üzülürdüm. Ama ders vermekle uğraşma. Buna değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ders vermiycm allaha havale ettim Onun icin ders vermeye bile ugrasamam
Yallah, giderken kapıyı kapa derdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBak bu iyimis:)
Soran+1 yılYani
+1 yılBen bişey yapmam ama Allah'ta belasını verir yani.
00 Yorumla
+1 yılBu gidişin geri dönüşü yok der yol veririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDers vermekle uğraşmam bırakıp gitmişse cehennemin dibine kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılALLAH'a havale edip işimi olmuş bilirdim
00 Yorumla
+1 yılHiç takmam. Allaha havale ederim.
00 YorumlaSevdiği kızla sevişirim.
00 YorumlaHayırlısı olsun deriz. ne dicez.
00 Yorumla
+1 yılTerk ettiğin tercih ettiğine deysin
04 Yorumla- +1 yıl
ben burdan terk eden cocuga seslenıyorum :)
Soran+1 yılhhee cok degdi kucuk ergenle cikiyor
- +1 yıl
Çıksın
ayrılma sebebi... başlığı okumam yetti..
00 Yorumla
+1 yılAffetmek ve unutmak iyilerin intikamıdır..
00 Yorumla
+1 yılo lavuk ona tekmeyi koyunca güler geçerim
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi bu karsilasinca bile gulup gecmek
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!