Aşk İlişkileri Cidden hayırlı olanın bir yerde seni bizi beklediğine inanıp yaşamak gerek mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gerçekten nasibinde varsa enin de sonunda aşk seni bulur mu?#Moldovyapapatya Cidden hayırlı olanın bir yerde seni bizi beklediğine inanıp yaşamak gerek mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. hayır tabi ki kimse kimseyi beklemiyor tamamen tesadüf bende beklemiyorum 0 0 Yorumla
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl 3 şey degismez: doğum öleceğin gün, zengin olup olmayacagin ve sana yazılan eş unutma ! 0 0 Yorumla
delidolukızceg Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Aşka inanmiyorum anlık iki kisinin hoslantisi zamanla gelen zorluklara rağmen anlamsiz baglıligi sevdaya inaniyorum umarim nasibimizde olmaysn insanları ask diye karsimiza çıkarmaz rabbim 0 0 Yorumla
saturnlina Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl O beni beklesin ben onu bekleyemem :D 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hem evet hem hayır 😀 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Her nasip vaktine esirdir derler bence bulur :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır tabi ki kimse kimseyi beklemiyor tamamen tesadüf bende beklemiyorum
3 şey degismez: doğum öleceğin gün, zengin olup olmayacagin ve sana yazılan eş unutma !
Aşka inanmiyorum anlık iki kisinin hoslantisi zamanla gelen zorluklara rağmen anlamsiz baglıligi sevdaya inaniyorum umarim nasibimizde olmaysn insanları ask diye karsimiza çıkarmaz rabbim
O beni beklesin ben onu bekleyemem :D
Bulur herhalde
Hem evet hem hayır 😀
Her nasip vaktine esirdir derler bence bulur :)
Bulur
Rus musun
Umarim
Moldovyali misin