Abim olarak gördüğüm kişi bana aşıkmış. Bu nasıl olur?

Kendisini küçüklüğümden beri tanırım. Yeri geldikçe de konuşuruz ama bir yaştan sonra karşı cins olması sebebiyle de aramıza bir mesafe koymuştum. Bugün dışarıda kitapçıdan çıktım, bana mesaj atmış. Konuşmamız gereken bir durum var diye. Sonra işte uygun bir yerde oturduk kalabalıkta. Baktım kem küm ediyor. E akşama da iftar, geç kalmamam gerekiyor. Dedim "abi geç kalmamam lazım. Ne diyecektin" diye sordum. Sonra birden "bana abi demenden hoşlanmıyorum." Dedi. Ben o an anlamadim önce ama devamında "Ben uzun yıllardır içimde seni buyutuyorum. Olmuyor, atamıyorum seni içimden. Karşılık beklediğimden değil ama lütfen bana artık abi deme. Ben bunu kaldiramiyorum." Deyip "bir şey demene gerek yok şu an seni durağa kadar bırakayım" dedi ve sonra da çekti gitti. Hayatımın şokunu yaşadım resmen. Ne diyeceğim? Nasıl bakacağım yüzüne? Hep abi gözüyle baktım kendisine. Aramızda 6 yaş var çünkü. Fakat onu öyle görmek de içime dokundu baya. Çok iyi bari. Yaşı da 30, annesi de kendisini çok evlendirmek istiyordu ama bundan dolayı mı evlenmedi acaba?
Abim olarak gördüğüm kişi bana aşıkmış. Bu nasıl olur?