Bana Abi Diyen Kıza Aşık Oldum, Sonra Onun da Bana Aşık Olduğunu Öğrendim Ama , Ne yapacağım?

Aşk denen şeyden nefret ediyorum insana çok acı çektiriyor. Aşık olmamak için elimden geleni yaptım. Aşk denen şey ortaya çıktığında beyinde bazı hormonların devreye girdiğini de biliyorum. Kimisi mutluluğu, kimisi beyni kilitliyor kısacası.

Benim işim araştırma üzerine zaten , sorun şu , işimi yapamaz oldum. Aklımdan çıkmıyordu. Aramızda 3 yaş var. Bana abi diyordu. E haliyle abi diyen kızın peşine de düşemem. Ama bir yandan da üzmekte istemem. Uzaklaştım , önemsemedim , Aklımdan çıkarmam gerekiyordu. Çok zor bir biçimde unutmaya çalışıyordum ki , 1 hafta sonra mesaj attı. Benimle görüşmek istedi. Tamam dedim. Cafeye gittik. Hani normal bir konu hakkında konuşacağını sandım. Bana , beni sevdiğini , hala neden anlamadığını vs. söyledi. Bana aklımdan çıkmıyorsun dedi. Ben kilitlendim açıkçası.

Ben de çok seviyorum onu , ama ailesini tanıyorum. Onun aileside benim ailemi tanıyor. Neredeyse beraber büyüdük. Bana abi diyen, sonrasında vazgeçen, üstüne ailesinin bana emanet ettiği kıza başka bir gözle bakmak ne bileyim. Napcağımı şaşırdım. Düşüncelerimi buraya dökeyim dedim.
:S
Bana Abi Diyen Kıza Aşık Oldum, Sonra Onun da Bana Aşık Olduğunu Öğrendim Ama , Ne yapacağım?