İnanmayanlar ve saygısı olmayanlar lütfen görüş yazmasın. Geçen sene sevdiğim adamla çok olaylı bir ayrılık yaşadık. Sebepsiz yere sürekli tartışma havasındaydım, içimde anlamsız bir öfke vardı. Bir gün çok kötü tartıştık ve ikimiz de birbirimize çok kırıcı şeyler söyledik. Hatta ben daha da ileriye gittim ve arkadaşının yanında ona "sen bir kendine bak bir de bana. Ben normal şartlarda seninle görüşmezdim. Sırf yalnız olduğum için seninle görüştüm" dedim. Bir anlık öfkeyle söyledim, öyle bir düşüncem yoktu. Kırıldığını anladım yüz ifadesinden ama o yine de sakin kalmaya çalışıp o gün beni o lafıma rağmen evime kadar bıraktı. Sonrasında ise olaylar daha da büyüdü. Artık bu yaşanılanlara o da, ben de tahammül edemiyordum. Bana her yerden engel attı. Peşinden çok koştum ama nafile. Karşısına bile çıktım ama arabayı sürdü gitti, dinlemedi bile beni. İşin tuhaf yanı ise hâlâ beni gizlice takip ediyor internet üzerinden. Geçen gün tesadüfen öğrendim. Ama son birkaç aydır tuhaf şeyler yaşıyorum. 2.5 haftadır sol bacağımda sebepsiz morluklar oluşmaya başladı. Yaklaşık 2 ay önce ise sol kolumda ve kalbimde çok kötü bir ağrı oluştu, gece yarısı acile gittim ağrıdan. Hatta EKG bile çekildi ama bir şey çıkmadı sonucunda. Ve geçen sene sevdiğim adamın evindeyken 2 defa karabasan gelmişti. Hâlâ ara sıra gelmeye devam ediyor. Geçen sene o dönemlerde canıma kıymaya kalkıştığım, aklımı tamamen kaçırdığım dönemlerde uykumda bir varlığın beni sürüklediğini gördüm. Aşırı gerçekçiydi. Hemen annemi uyandırdım. Tabi o zamanlar bu durumu çok umursamamıştım. Bunun gibi daha pek çok paranormal sayılabilecek olay yaşadım. Dün ise bu sebeplerden dolayı bir hocaya gittim ve sevdiğim adamla benim ayrılmamız için kaşık büyüsü yapıldığını söyledi. İlk başta sevdiğim adamdan bahsetmemiştim, hoca kendisi söyledi. Sadece büyü bozulursa ve dua edersem başka hiçbir şeye gerek kalmadan onun bana döneceğini söyledi. Çünkü onun kalbindeymişim hâlâ. Sizce ne yapmalıyım? Sevdiğim adamla büyü yüzünden ayrıldık, yine de onu affetmeli miyim? Bu arada hoca pek çok şeyi bildi.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O ağır laflar ömür boyu unutulmaz barışacaksanız bunun ağırlığını taşımanız gerekecek
Yani o unutmaz mı o söylediklerimi
Maalesef
Peki ben onu affetmeli miyim
İkinizin de birbirinizi affetmeniz gerekir gerçek sevgiyse. Haklı haksız bakılmaz hatalarıyla kusurlarıyla kabul etmeli
Teşekkürler
Rica ederim. İnşallah duaların kabul olur
Büyü, fal, tılsım vs hurafe saçmalıklarına inanmayın artık sene 2022 kafanızı açın?
Sen olmayan aklınla bana akıl mı veriyorsun dingil? Benim yaşadıklarımdan haberin var mı senin? Hiçbir haltı bilmiyorsun. Daha sorunun başına yazdığım basit bir cümleyi algılamaya beynin yetmemiş bir de gelmiş arsız gibi bana nutuk atıyorsun. Sen inançsız ateistin teki olabilirsin ama inanana saygı duy. Kimse senin kahrını çekmek zorunda değil. Hadi kaybol şimdi davar.
Hakaretlerinizin nedenini anlamış değilim? Cahil olduğunuz bu yüzden belli biraz eğitim alın insanlarla konuşmayı öğrenin ilk baş.
Söylediğin gibi "insanlarla". Seni insandan saymıyorum demek ki. Ben senin gibi başkasının dinine inancına saygı duymayan bir zavallıya saygı duyamam. Her şey karşılıklı. Ha bu arada, metafizik diye bir gerçek var ve asıl cahillik bunu inkar etmek. :)
Çocukla ayrılman iyi olmuş onun adına gerçekten sevindim, inanç konusunu açmışken dininde fal ve büyüyle ilgili yazanları inşallah biliyorsundur, çünkü sözde herkes müslüman. 🤗
Senin algılamanda problem var sanırım? Bana büyü yapılmış, ağrılar başladığında önce doktora gittim zaten ama hiçbir problem çıkmadı. Ben çok dindar olduğumu iddia etmiyorum ama senin gibi inançsız da değilim sonuç olarak. Üstelik başkalarının dinine ve inancına saygı duyuyorum ama belli ki sende o kapasite yok. Kısacası senden daha fazla zekaya sahibimdir emin ol.
O yüzden burada bana boşuna nutuk atma, zira okuduğunu bile algılamada problem yaşayan bir zavallıdan öte değilsin.
Evet çok zekisin, o küçücük beynin boş şeylere çalışıyor sadece. Sana nutuk atmak benim haddime değil ve dinlere de saygım var ama cahil köken aptal insanlara saygım yok.
Bana göre de inanmamak cahillik :) hayatın her zaman güllük gülistanlık geçtiği için, başına kötü şeyler gelmediği için anlattıklarımı yaşayan bir insanın halini anlamakta epey zorlanırsın tabii.
Yanılıyorsunuz hanımefendi, herkesin hayatı dört dörtlük değildir. İnanmıyorsam ki kendime göre bir sebebim vardır sana dinin sorgulama hakkı veriyorsa biraz kafanı yor kolaya kaçıp müslümanım diye geçinmeyin.
Sen de olmayan aklını kendine sakla o zaman ve başkalarına akıl vermeye çalışmayı kes. Ben inanıyorum, inanmaya da devam edeceğim çünkü yaşadığım zorlukları sıkıntıları bir ben biliyorum, bir Allah biliyor. Başına bu tür şeyler gelmeden konuşması kolay tabi. Malum, ağzı olan konuşuyor. Ayrıca şunu da ekleyeyim, ben daha soruyu yazmaya başlamadan "inanmıyorsanız ve saygı duymuyorsanız görüş yazmayın" diye belirttim, saygılı bir insan olsan gereksiz görüşünle taciz etmezsin. Hem dinlere saygın olsaydı bahsettiğim konuya da saygın olurdu çünkü bütün kutsal kitaplarda bunun gerçekliği yazıyor 😊 sen bu meseleye saygı duymazken, bunun yazdığı kutsal kitaplara ve kabul ettiği dinlere nasıl saygı duyacaksın ki..
Bu konu çok uzayacak belli oldu, cahil kalmanıza üzüldüm, öncelikle size artık bir şey demeyeceğim. Sadece kitabın varlığından haberi olup elinde tutmamış vasıfsız, saygısız bir bireysiniz. Sadece yorum beyan ettim size aşırı battı bu olay yine tekrarlamakta fayda var çocuk adına sevindim sizin gibi ruh hastası bir insandan kaçması gayet mantıklı olmuş, pardon büyü vardı nasıl unuttum. 👹
O mesele hakkında yorum yapmak haddine değil :) bana ve inancıma yorum yapmak haddin olmadığı gibi. O yüzden uzatma ve kaybol.
Ayrıca benim ne ölçüde inancımın olduğunu da bilemezsin. En azından senin gibi inkar etmiyorum 😂 ve en azından Allah'a şükürler olsun okuduğunu algılayabiliyorum.
Okuduğumu*
Yazı yazmayı öğrendiğiniz zaman tekrar beklerim, inancım umrumda bile değil bunu hala anlayamıyorsunuz, siz şimdi kahve kapatıp fal da baktırırsınız yazık… size acıyorum gerçekten bilmemek asla ayıp değildir öğrenmemek ayıp biraz araştırın size vereceğim tek tavsiye sağlıcakla kalın. ( büyülendin. )
Yav he he ondan
Hahahaha 👺