Benden ayrıldıktan sonra başkasıyla oldu affedilebilir mi?

İlişkiye ilk başladığımız zamanlarda ikimizde aileden yoksun ve bıkkındık. İlk aylar resmen cennette gibiydik. birbirimize zaman ayırabilmek için gün içindeki aktivitelerimizi iptal ediyor ve buluşuyorduk. Yetenek sınavında başka şehirde bi üniversite kazandı. Bende onunla birlikte gitmeyi seçtim. Oraya gittiğim ilk zamanlar da harikaydı ama zaman geçtikçe değişiyorduk, ona karşı sanki daha tahamülsüzdüm çok çabuk sinirleniyordum. Ve bunun sebebini eski sevgilime bağlıyordum kendi kafamda onu unutamamış gibiydim adeta, ama ayrıldıktan sonra durumun pekde öyle olmadığını sadece sıradanlaştığı için öyle olduğunu gördüm oysa beni eski sevgilimle sohbet ederken yakaladı bi sabah ama bu öyle flört gibi veya geri dönüş mabında bi konuşma değil sıradan nabıyorsun nasılsınla başlayan görüşmeyelden neler oldu gibisinden bi sohbet o bu sohbetleri görünce kızdı ve 29 aralık günü ayrıldık ben kendi yaşadığım şehre döndüm oysa üniversiteye devam etti yaklaşık 2 ay sonra fark ettim ki benden 4 gün sonra başkasıyla olmuş şimdiyse ayrılmış ve engelimi kaldırmış instagram biyografimdeki sufrí, aprendí, cambié yani acı çektim, öğrendim, değiştim yazısına yanıt olarak zaman herkesi değiştirdi yazmış sizce onunla konuşmalı mıyım veya düzelme şansımız var mı sizce

Benden ayrıldıktan sonra başkasıyla oldu affedilebilir mi?