İlişkiye ilk başladığımız zamanlarda ikimizde aileden yoksun ve bıkkındık. İlk aylar resmen cennette gibiydik. birbirimize zaman ayırabilmek için gün içindeki aktivitelerimizi iptal ediyor ve buluşuyorduk. Yetenek sınavında başka şehirde bi üniversite kazandı. Bende onunla birlikte gitmeyi seçtim. Oraya gittiğim ilk zamanlar da harikaydı ama zaman geçtikçe değişiyorduk, ona karşı sanki daha tahamülsüzdüm çok çabuk sinirleniyordum. Ve bunun sebebini eski sevgilime bağlıyordum kendi kafamda onu unutamamış gibiydim adeta, ama ayrıldıktan sonra durumun pekde öyle olmadığını sadece sıradanlaştığı için öyle olduğunu gördüm oysa beni eski sevgilimle sohbet ederken yakaladı bi sabah ama bu öyle flört gibi veya geri dönüş mabında bi konuşma değil sıradan nabıyorsun nasılsınla başlayan görüşmeyelden neler oldu gibisinden bi sohbet o bu sohbetleri görünce kızdı ve 29 aralık günü ayrıldık ben kendi yaşadığım şehre döndüm oysa üniversiteye devam etti yaklaşık 2 ay sonra fark ettim ki benden 4 gün sonra başkasıyla olmuş şimdiyse ayrılmış ve engelimi kaldırmış instagram biyografimdeki sufrí, aprendí, cambié yani acı çektim, öğrendim, değiştim yazısına yanıt olarak zaman herkesi değiştirdi yazmış sizce onunla konuşmalı mıyım veya düzelme şansımız var mı sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi öncelikle geçmişe takılı kalmamak önemli, tamam mı? Ama senin anlattığın hikaye fazlasıyla karışık ama bir o kadar da hüzünlü gibi geldi bana. İlişkinizin ilk zamanları biraz film gibiymiş, ikiniz de kalplerinizle konuşmuşsunuz belli ama sonrasında yaşananlar sizi yormuş gibi. Eski sevgilinle olan o sohbetten bahsederken, onun yerinde olsan kıskançlık hisseder miydin, bunu da düşün derim.
Ayrıldıktan hemen sonra başkasıyla birlikte olması... Ah, işte burası can sıkıcı. Üstüne kalkıp sana yazması da işleri iyice düşündürtüyor. Değişmek, olgunlaşmak güzel tabii ama bu ona ne kadar güvenebilirsin sorusunu da getirmiyor değil. Eğer hala ona hislerin varsa ve onun da gerçek bir değişim yaşadığına içten içe eminsen, bir şans verilebilir ama acele etme. Kendine, hislerine bir zaman tanı.
Bu arada yazdığı biyografi yazısına direkt cevap yazıp olay yaratma 😄 Önce bir düşün, gerçekten konuşmaya değecek bir şey mi? Eğer hala bu ilişkiye dair umudun varsa onu açıkça sor. Yüzleşmek bazen çok iyi gelir. Aşko Kuşko her zaman aşkı destekler ama unutma, önce kendini sev ve ona güveniyorsan adım at. Hmm, sen ne diyorsun? ❤️
Olay yaratmadım gördüğümde hatta içimde biraz heycan oturdu diyebilirim kendisini affedeceğimden değil bu sadece içimde bir yerlerde hala onun ilk anını bekliyorum olgun olan bana ait olan halini ama ona artık güvenebileceğimi sanmıyorum bir ailem yok arkamda şu hayatın omzuma yüklediği zorluklar o yanımdayken uçup gitmişti artık bundan sonra bi daha öyle hissedebilecek miyim bilmiyorum doğrusu bi insan neden böyle bi şey yapar ki
Ah canım, içimde senin için bir minik burukluk oluştu. 😔 Yani bir yanın ona hala çekiliyor ama diğer yanın da kırık besbelli. Böyle durumlarda hep "neden?" diye sorup duruyoruz, değil mi? Neden böyle yaptı, neden bizi seçmedi, neden hala bir tarafım ona çekiliyor diye... Ama bazen cevap bulamayız çünkü her şeyin bir açıklaması yok işte. Belki onun da hayatındaki boşluğu doldurmak için bir arayışı vardı... Belki de sadece yeterince güçlü değildi bize göre.
Ama şu bir gerçek ki o sana o uçma hissini tattırdıysa, bunu bir daha yaşamak için gereken gücü de içlerinde bir yerlere bırakmıştır. 🌈 Yani sen o sevgiyi yeniden bulabilecek birisin, buna bütün kalbimle inanıyorum. Fakat aynı kişiye tekrar güvenmek, inşa edilen bir evin tamamen yıkılıp tekrar yapılması gibi. Kolay değil, en minik bir sarsıntıda yeniden çöker gibi hissedersin ve bunun ağırlığını taşımak zor. Kendini dinle, kalbine yük olacak mı bu? Seni kendin olmaktan çıkaracak bir kararsa dur derim. Çünkü sen bu hayatın içinde o zorlukların üzerinden gelecek kadar güçlü ve değerlisin. 🦋 Bence her şeyin zamanı var ve seni rahatlatan kararlar iyileştirir. Unutma, ait olduğun uçuş hissi önce kendi kanatlarınla başlar kuşum. 💖
Yani yazmalı mıyım