Ne yapmam lahazım?

Bizim sınıfta bi kız var kapalı çok güzel giyiniyor asla bir giydiği kıyafeti 2. ye giymez her güne farklı kıyafetler alır dolabı resmen mağaza gibi ne ararsan var benim dolabımda çok az kıyafet var her gün aynı şeyle gidiyorum okula kız değişik bakıyo sen neden alakasız şeyler giyiyosun diyo kendisi çok havalı şal falan yapıyo benimkinden güzel oluyo yüzü oval olduğu için her şal modeli onda güzel duruyo benimse yüzüm yuvarlak vücudum zayıf olsa da yanaklarım çok kilolu ve şal modelleri çok kötü duruyo 😥 kızın her şeyi var lüks telefonu lüks kıyafetleri bir de sevgili yapmış sınıfta övünüp duruyo çocuk sabahları onu okula bırakıyo falan daha neler neler ayrıca arkadaş ortamında çok havalı birisi ve çok konuşkan ben ise çekingenim onun yanında zayıf kalıyorum yoruldum artık çirkin olmaktan kendimi insanların yanında zayıf hissetmekten akranlarım her şeyi kendi başlarına halledebiliyorlar ben ise giyinmeyi beceremiyorum şalımı düzgün yapamıyorum her gün farklı kıyafet alamıyorum çünkü param yok ailemin durumu iyi değil okula gitmek istemiyorum bunaldım artık son 2 ay kaldı liseden mezun olmama nasıl dayanıcam bilmiyorum 😥
Ne yapmam lahazım?