NeNe yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar biraz dertleşmek ya da ne bileyim kafamdaki soruları yok etmek için size İşimle öpmek istiyorum Bir de ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar Ben 2 yıl önce evlendim evlendiğim günden beri eşim sürekli Annem kardeşim Onlar Hep öncelik dedi bana öyle böyle sürekli hatalarımı istedi kavga gürültü batırdı Ben 4 ay baba evinde kaldım daha doğrusu Eşim beni kovdu 4 ay Annemin evinde kaldığım sürece ben boşanma taraftarıyım annem ben senin derdini çekemem deyip beni hep bir kenara itti evime döneyim diye çalınan hayvanların sebebini ben alırım oğlunun düğününde çıkan kavgayı ben çıkarmışım gibi benle kavga etti Ben fesatlık etmişim 4 ayın sonunda hiç aramadı en sonunda bir büyüğünü alıp geldi affet beni istediğin gibi olsun dedi vaktim olacak gibi değil ailemle Ben de geri döndüm ilk iki üç ay iyiydi ama son aylarda altınlarımı onların kız kardeşinin borçlarını verdiğim günden beri eşim altın konusunu açtığımdan beri sürekli bana bağırıyor çağırıyor abisi geldi benden borç aldı altınlarımı geri alacağına söz verdi ama nedense eşim altın sözünü duymak istemiyorum konuşmak da istemiyorum sanırım bunlar benim altınlarımı almayacaklar beni kandıracaklar ve gidecek hiçbir kapanıyor yok maalesef diyor ya Eşim bana hiç saygı duymuyor Sevgi beslemiyor söyledikleriyle kırılıyorum oturuyorum Hani 2 yaşındaki kızım olması çoktan gitmiştim bu dünyada değer mi bilmiyorum ama artık dayanacak gücüm yok altınlar benim tek dayanımdı yalvardı yakardı aldılar ama yarın öbür gün altınları almıyoruz derse ben yeri çekerim biterim

NeNe yapmalıyım?