Hastaneden yeni çıktım yapılır mı bu bana 🥺😢?

1 haftadır zatürreden dolayı hastanede yattım kötüydüm baya bugün taburcu etti doktor ama hala tam geçmedi evde istihirat verdi ilaç tedavisine devam dedi nişanlım sağ olsun geldi bekledi hep başımı. Ama bugün eve çıkınca hareketleri değişti bana karşı nişan yüzüğümü kaybettim diye söyledi telefonda benim en hassas olduğum konu daha öncede kaybetmişti ama şu an tamamen kayıp yok. Neyse bende sinirlendim daha önce telefon faturasını elektriğini bile ödemeyen sorumluluklarını unutan biri nasıl evlenecez dedim ilerde de suyu yatırma elektriği kesinler aç kalalım dedim burdan çıktı olay. Ayrılalım dedi zaten nişanlı olsak bile rahat değiliz ailenin habire sınırları var rahat vermiyorlar arıyorlar senleyken ne zaman geleceksin diye sıkıştırıyorlar seni böyle rahat değilim diye söylenmeye kim dedi sana eski eski konuları deşip çıkartıp gel diye hasta haldeyken ben daha bugün çıkmışım neyse sosyal medya da hastayım diye biri geçmiş olsun yazdı bende teşekkür ederim yazdım diye resimlerimizi kaldırmış beni arkadaşlıktan çıkarmış bittin gözümde artık yoksun istemiyorum seni gibi şeyler söyledi bana daha bugün eve çıktım hastaneden ailemin yanında ağlattı beni durumlar şu an çok karışık ailem istemiyor artık onu
Hastaneden yeni çıktım yapılır mı bu bana 🥺😢?