Evliyim ama üst komşunun oğluyla ilişkim var 6 aydır birlikteyiz bekar kendisi ama nişanlandı ve ben bu durumdan memnun değilim onla konuşmasını falan kıskanıyorum kocama yakalandım bi kere ama kılpayı kurtardım iki çocuğum var eşim burada değil geceleri çocukları uyutup eve alıyorum seviyorum evet yaptığım çok ayıp kötü bişey ama engel olamıyorum kendime kaç kere ayrılmayı denedim ama olmuyor seviyorum ayrılmayı denedim ama aynı apartmanda olduğumuz için hep görüyorum gözden uzak olunca gönülden de ırak olur ama biz aynı yerdeyiz ve annesi gelip nişan fotoğraflarını gösteriyor anlatıyor kızı ve bu durum çok etkileniyorum evet yaptığım yanlış ama seviyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEnin de sonun da olması gereken olacak. Yani herkes sürdürülebilir olana yönelecek. Sen evlisin ve bu ilişkinin bir geleceği yok. Anı yaşamış, yalnızlığınızı gidermiş, ilgi alaka, şehvet bulmuş, duygu açlığınızı gidermişsiniz. Benim tavsiyem gerçekleri kabullenip daha ne varsa yaşanacak onu yaşamak ve onunla yetinmek en doğrusu. Kendinizi üzerek boş yere de sıkılmayın. Zaten her şey ortada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yani şahsen ben böyle bir ilişkinin içinde olsam o çocukla yeni bir hayat kurar ve eşimden hemen boşanırdım çünkü eşime daha fazla sadakatsizlik yapmak istemezdim. Yaptığınızın yanlış olduğunu biliyorsanız bu saatten sonra doğru adımlar atmalısınız ve bunu da gerçekten istemelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimi boşayıp o çocukla hayat kurmak mümkünmü sence iki çocukla kabul edermi etse bile ailesi istermi
- +1 yıl
Kendisini iyice tanımadan bu sorunun cevabını net bir şekilde bilemezsiniz yani ailesi istemese bile kendisinin isteyeceğinden emin olmanız lazım.
Bu olay nasıl başladı, onu da bilmek ger3k
01 Yorumla
Soran+1 yılBen buraya taşındım ve apartmanda bakışma oldu karşılaşma oldu falan öyle instadan falan konuşmaya başladık
+1 yılHatanı bilmen güzel. Evet aynı apartmandasınızdır da. Herkes kapının önünde oturup çekirdek mi çıtlıyor? Bu adam apartman görevlisi ya da sitede bir güvenlik mi? 😂 Sen nasıl durmadan onu görüyorsun? Çok şaşırdım. Ben kimseyi görmüyorum. İşine gücüne bakarsan bir şey görmezsin. Bana göre bir hanım sultan olarak otur ve evlatlarınla ilgilen Bihter.
01 Yorumla
Soran+1 yılHani aynı apartmandayız illaki balkondan biyere çıkarken görüyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına hem evlisin hem başka ilişkin var yani niye yetmiyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka tesadüfen bakışmayla oldu ayrıca kocamın yeti başka
- +1 yıl
kocamın yeri başka derken? bu kafaya nasıl ulaşıyosunuz pes abi çoluğuna çocuğuna yazık.
+1 yılSonra Türkiyede neden bukadar Kadın cinayetleri oluyor.. Bunun kocası ne yapsın şimdi? Adam duysa cinnet geçirip öldürmez mi?
Neyse Harun ağbi, Fantazilerini yaşaman güzel, gerçekte dolu böyle olaylar.
Öyle bir durumda olanlar için söylüyorum yaşadığınız sadece ZİNA, ve elde etme HIRSI, kendinizi seviyorum, kıskanıyorum diye kandırmayın. Sizde o döt olsa zaten önce açıkca eşlerinize/ sevgililerinize söylersiniz sonra ayrılır Bekar hayatınızı yaşarsınız. Ama dizilerden, Filmlerden entrikalara alışmışsınız. Devam böyle devam.21 Yorumla- +1 yıl
Cinayet kesinlikle olmaması gerekiyor ancak insanlar fıtrattan bir haber durumda. Bu yazılanlar gerçek olsa ve bu adam o kadını cinnet getirerek öldürse medyada sadece erkeği hedef alacaklar öldürdü diye. Feministler hemen ayağa kalkarlar. Çoğu kişi zaten kadın cinayetini desteklemez, herkesin anası bacısı var ama şimdi sen bir erkeksin karın bunu yapıyor ne yaparsın diye düşünmüyor kimse sadece kötülüyorlar, güzel noktaya parmak basmışsınız. Umarım herkes aklını başına alır.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun
O binadan çevreden uzak bir yere taşın
Çocukların için ve daha ilerisi için
Eğer sen birşeyler yapmazsan komşunun oğlu seninle ilişkisini sürdürmeye devam ederHer iki tarafta üzülür çocuklar eşin ailelerDeğmez bu kadar kişiyi üzmeyeKimsenin sevdiği yanında değil tek sen değilsin bu durumda olan. Eşinden ayrılmış olsan bile seninle bir hayat yaşamak gibi hayalleri yok biliyorsunOtur düşün karar ver ver bitir yapabilirsin00 Yorumla
+1 yılTamam burada yapılacak Son çare artık üçlü olarak takı modası daha doğru olacaktır ya da Grup yapmanız 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle seni yargılamıyorum. Ama bu çocuk nişanlanıyorsa seni bazı ihtiyaçları için kullanmış görünüyor. Sende ona bir duygu beslememeli ve olaya böyle bakmalıydın. Evlenince ayrı eve geçerler bence. Eşinle yatak hayatınızı canlandırmak için farklı şeyler deneyebilirsin. Ne iş yapıyor ki neden yok?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılNasil sevebiliyorsun o seni sevmiyor ihtiyacını gideriyor sonra da başkası ile nisanlaniyor yarı birgun evlendiği zaman kullanılmış mendil gibi atacak seni o zaman ne yapacaksın depresyonun dibine vuracak evdekinkocana yük olacaksin hadi kocanı düşünmüyorsun 2 çocuğun var ya sen onunla sevisirken çocuğun uyanıp sizi görse o çocuğun psikolojisine yazık degilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin başına gelebilir ama önemli olan cok dikkat etmek gerek sonunda zararlı olacak olan sensin faturası agır olur uzakda yapsan daha mantıklı olur aynı aprtmanda cok tehlıkeli sonu hiç iyi olmaz abla ben ögrenciyim ben i dinlersen ayrıl ondan uzakdan birini bul eyer bulamıyorsan benim arkadaslardan sana öneririm
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten nişanlancak bu apartmandan gider ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılsen aşıkmı oldun ona gidene kdr görüş ozman
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Oncelikle senk bu iliskiye iten sebep ne onu bi düşün derim yani evlisin ama baska adami seviyorsun buyüzdende cok riskli birsey yasıyorsun kocani neden sevmiyosun kocanda olmayip onda olan ne eger bunu bulursan bu işi çözersin evet kimse aldatmak istemez ama bazen ister istemez oluyor böyle seyler
00 Yorumlave bu yaptığın rezilliği burada anlatiyosun vaybe madem aldaticak bir yapın var niye evlenirsinki bide iki çocuğun var eşin senin için çalışıyo sen elin adamıyla afedersin seks yapiyosun çocuklar bunu öğrense onlara ne diyeceksin bence sen ayrıl kocandan adamda daha iyi biri bulsun.
20 Yorumla
+1 yılKocanızla yataga girdiginizde utanmiyorsaniz sıkıntı yok! O değilde bunları görünce kendimi kötü hissediyorum karşı cins yönünden bir benim mi şansım yok hayatta kurudum gittim lakin evliler sevgili yapiyor vay dibine yandığımın dünyası be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. of hata oldugunh bilip hala seviyorsan biz napalim nasıl yardım edelim nasıl olsa fikrimizi sallamayacaksın. birde nişanlanmış nekadar şerefsiz erkekler ya oh 2 kadını da kullan ama kadında kabahat kendini kullandırmicak gururlu onurlu olacak
00 Yorumla18 24 yaş aralığı gizli pembeli profillilerin açtığı konu hiç değişmez kjlasdflkjasjkldfas
bakkal çırağıyla kocamı aldattım..
Evliyim ama ilişkim var, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum. Ne yapmalıyım?
szdjkşfksklfnsdmkgdg00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuklarını düşün ve bitir o ilişkiyi. Çocuklarından kıymetli değil asla. O da nisanlisina saygi duysun, bıraksın seni. Ayrıca kocanı sevmiyorsan ne diye çocuk yaptın be. Olan hep çocuğa oluyor sizin yüzünüzden.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllahım sen böyle insanların eşliğinden kardeşliğinden arkadaşlığından koru. Allah düşman başına vermesin. Be senin bacın ne çocuğun ne akraban ne komşun değilim çok şükür. Allah ıslah etsin amin
35 Yorumla- +1 yıl
Amin birde seviyorum demesi midem kalktı gece gece utanmada yok
- +1 yıl
Amin kizlarin gorusunu okudumda helal size boylelerini disladiginiz icin.😕
Soran+1 yılNe biliyonda ne konuşuyon acaba
- +1 yıl
Bu kadar yazman yetti ne oldugun konusunda.
Soran+1 yılNankörlüğüne başlatma canım ne biliyonda ne konuşuyon
+1 yılüst komşunun 4 oğlu var hepside birbirinden sempatik ilgi çekici ben daha biriyle sohbet etmemişken sen nasıl bu aşamaya geldin :)))
15 Yorumla
Soran+1 yılSende gel canım 😊
- +1 yıl
Komik miydi
Soran+1 yılDemekki dikkat çekici değilsin o 4 oğlan sana bakmıyor bile ben evli olduğum halde olmuş haksjxnnzna
- +1 yıl
Helal olsun koçum beniiiim
Yaptığın şey doğru değil, seni eleştirmek bizim haddimize de değil. Evli birisin eğer başka birileriyle bir şey yaşayacaksan bunu eşinden resmi şekilde boşanarak yapmalısın. Aynı şey senin de başına gelebilirdi. Biraz empati kurmalısın. Kimse aldatılmayı hak etmiyor. Aldatmanın hiçbir şekilde bahanesi olamaz düpedüz şerefsizlik yaptığın şey.
10 Yorumla
+1 yılYa birde savunmak için yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım demişsin anladık onu o zaman kocandan ayrilcan
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım yanlış evet zamn geçsin die konuşmaya başladım ama bu kadar ilerleyeceğini tahmin etmemiştim
- +1 yıl
Konuştukça batıyon sg ya
Yaptığının yanlış olduğunu biliyorsan ona göre davranmalı ve nefsine hakim olmalısın. Kocana yaptığın büyük haksızlık ve çocuklarının gözünde kötü bir kadın olmak istemezsin bence?
00 YorumlaValla senin gibi eşim olacağına, sonsuza kadar bekâr öleyim lütfen. Dünyanın en kötü şeyi aldatmak ve aldatılmak. Kimse kusura bakmasın ama sizin gibilere de gram saygım yok. İğrençsiniz çünkü. Cinsel dürtülerinize sahip çıkamıyor ve bir de bunu anlatabiliyosunuz ya pes diyorum ben. Kocanıza da çok üzüldüm, dizin gibi biriyle evlenip 2 çocuk yaptığı için. Bence gidin boşanın, kiösenin de daha fazla günahını almayın. Sevgiliniz de nişanlıymış. O kıza da çok yazık..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılartık yollar ayrılmalı o da bir hayata başlamalı hem sen kestirip atmazsan emin ol erkek yapmaz. Seviyorsun ama hani duyguların boşlukta belki de kocandan yana ilgi alaka görmemek
00 Yorumla Yaptığın şey zaten yanlış. Seviyor olabilirsin ama kendini geri çekmek ve nefsi arzuların ile savasman gerek. yuvani yikiyorsun. Yapma. Duygular i ma hakim olamıyorum diye bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılBu sevgi değil ihanettir kıskanacağın biri varsa o da eşin olsun adam seni sevse nişanlanmazdı seni sadece kullanıyor bu bir gerçek
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor beni canm kendi sevdiği değildi nişanlısı görücü oldu annesine hayır diyemedi
Aile faciasına ramak kalmış illaki gören duyan olmuştur illaki ortaya çıkar
110 Yorumla
Soran+1 yılAma şuana kadar çıkmadı zaten 2 ay sonra evlenir ve hiç görüşmeyiz ve kimse bilmeden biter
Soran+1 yılOnadada buluşuyoruz arada
Soran+1 yıl6 ay oldu diyorum ve başkasından çocuk yapacak kadar düşmedim 😊😊😊
+1 yılTürk kızı ile evlenen aldatılmayı göze almalı sanki. Merak etme sen ilk değilsin. Diziler ile büyüyen Türk kızlarının çoğu aynı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninkisi alışkanlık olmuş artık her istediğinde verirsin, çok günaha giriyorsun haberin olsun şu Ramazan da bari yapmayın ama alıştımı haram filan dinlenmiyor demi Rabbim tez zamanda kurtarsın ya da kocan yakalayıp seni yollasın ananın evine
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 cocugun var esinden utanmadin bari onlardan utan. Kufuru bile hak etmiyosun. Esinin ne sucu varda adamı aldattin. Git bosan ne halt yiyosan ye.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sanada yazıklar olsun onada yapman gereken kendini sıcağa alıştır çünkü cehennemde cayır cayır yanacaksın!
00 Yorumla
+1 yılbende komşumla oluyodum o zaman 17 yasşındaydım AMA BENİ ÇOK ÖZGÜVENLİ YAPTI KIZLAR KONUSUNDA ÇOK DESTEKLEDİ
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yanlış olduğunu bildiği şeyi bir sorar? Cevap, yaş 16 konu troll...😂 olmamış bu çok belli daha çok çalış
00 Yorumla
+1 yılKızın fotoğraflarını falan annesi gösteriyormuş çok yanlış bence …
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinin haberi yok yasak aşk ve annesi anlatıyor kızı
- +1 yıl
Bende ironi yapmıştım aşkım )) 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakında haberlerde izleriz siz layığınızı bulursunuzda çocuklara eşine ve o kıza üzüldum onlar için zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılAnlattiklarin dogruysa korkma senin gibi kendini bilmez insanlar için kanunlarda cezalarda artirim var devam edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılIdare et böyle Nasılsa yapıyorsun alıştimi.. o da sana.. ik evlense de devam edersiniz Eğer alıştıysa...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazıkki benzer durum içerisindeyim. Bende yanlış olduğunun farkındayım ama bu yanlış bi o kadarda güzel bi yol
10 Yorumla
+1 yılKeşke bunu eşinle beraber grup yaşasan...
Ben öyle bir eşim olsun istiyorum00 YorumlaBizim apartmanda huzur evi şubesi gibi 😂 biz napalım 😂
00 Yorumla
+1 yılCinsel bir bağ kurmanı anlayabilirim ama duygusal bir bağ kurman seni sadece yıpratır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence git tedavi ol nişanlı o çocukta çapkın uzak dur git kocana anlat
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. çıkmaza giren bir kadın, yapacağın tek şey evini değiştir, uzak dur, çocukların var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 18-24 yaş aralıği ve 2 çocuğu var, tamam inanalım hadi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ikinizinde kafasina sıksa haklı da sizi adam insan yerine koyarlar işte
00 Yorumla
+1 yılbu sorular kasıtlı soruluyor sitenin paralı askerleri tarafından
00 Yorumla
+1 yılO vursun patlatsın sen çal oyna. Hobaaa devam. Durmak yok yola devam.
00 Yorumla
+1 yıleşin ile cinsel hayatın mı kötü ki sevgilin var ve senin yaşın kaç sevgilinin yaşı kaç
00 Yorumla
+1 yılÇocuklar için üzüldüm umarım en kısa sürede ayrılırsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah senin ve komşunun oğlu gibilerin şerrinden tüm insanlığı korusun. Sizede Hidayet versin.
01 Yorumla- +1 yıl
Amin
Senin yaş kaç?
Kocanın yaş kaç?
Komşu oğlunun yaş kaç?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü bişey bide o nişanlı sen eve alıyorsun yakalansan kocan seni öldürür olan sana olur tehlikeli işler yapma oda ciddi değil niye nişanlandı ozman senle sadece yatıp kalkma derdinde
01 Yorumla- +1 yıl
Onum derdide yatıp kalkmak zaten
+1 yılBelki nişanlanması senin için daha iyi olur. Sende bırakırsın onu.
00 YorumlaNihat hatipoglunun cevapladigi sorular gibi oldu biraz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kocan bosar sonra buraya yazarsın kocam bana haksızlık etti diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMübarek ayda tek söyleyeceğim
Allah ikinizi ıslah etsin30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Ne güzel işte. 2 kocan var. Yakında 3. kocan da olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi kelimesi nasıl ayaklar altında değil mi? peki çocuklarınızın yüzüne bakarken de zerre utanmıyor musunuz?
00 Yorumla Psikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında
44 Yorumla- +1 yıl
Sen git mavi ol gel
- +1 yıl
kafa bir milyon :)
Soran+1 yılEvet isterim yardım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim komşumun eşi uzakta bizde sen gibiyiz çok heyecanlı ve güzel oluyor ya. Keşke senle takipleşip sohbet etsek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ki daha nişanlı, benim ki evli ve bende aşırı kıskanıyorum saçma bir şekilde. Yaşlar kaç sizin?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İbrkk evet
Cevap sahibi+1 yıl@İbrkk kapalı
Cevap sahibi+1 yıl@İbrkk her gün değil bende evliyim. Müsait zaman olduğunda oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@İbrkk bana yakalanmadıpı sürece sorun yok
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yani ewlenip gittiğinde ancak ayrı kalırsan unutursun yoksa unutman mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVpn değiştirip girdiğin sitelere bakmayı azaltmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyide annesi farkında değil mi sesleriniz duyuluyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama ilişkim var, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler