Bu adamın ilgisi var mı? varsa neden kendini belli etmiyor?

İş hayatından bir adamla bir sesli konferansta karsılastık. Ben toplantıda çok konusmadım bir iki cümle dedim, toplantıdan sonra linkedinden benim profilime girip bakmış. Ama eklemedi. İlk aradıgımda ben konusmadan ismimle hitap ederek açtı, numaram kayıtlı mıymış anlamadım. Neyse, bu adam bizim şirkettekileri başından atıyormuş, arıcam diyip dönmüyormuş. Telefonu açmıyormuş. Bana”yine bir şey olursa sorabilirsiniz istediginiz zaman, her zaman yardımcı olmak isteriz, olur mu hiç, olur mu öyle şey x hanım vs şeklinde kibar konuştu. Bir keresinde arabadayken aradım sonra cekindim kapatmak istedim teli, o da “acilse konuşabiliriz tabi ama pc açık değil, yemeğe gitmiştim eve biraz sonra geçicem vs diye açıklama yaptı.. “ yapmasına gerek yoktu. Ben de sorun değil rahatsız ettim diyip kapatcaktım, ben sizi arıyım eve gidince dedi. Dediği gibi 10 dk sonra beni kendi aradı. Evde gülerek konuştu bu kez espriliydi. “ yine bir şey olursa bakarız, bol şans “dedi, güldü. Yani bu adam ilgili mi ilgili ise neden sadece benden bekliyor? Kendini belli etmiyor? Arasam dıtt yapar yapmaz teli açar mail atsam anında döner ama değişik bir durum..
Bu adamın ilgisi var mı? varsa neden kendini belli etmiyor?