Bayadır diş hekimimden hoşlanıyorum ben ve kendisi de bir süredir bunu biliyor. Öğrendikten sonra iki defa randevuya gittiğimde de ilgili gibi davranmıştı ve ekstra ekstra kibardı açıkcası. Ama instagramdan mesaj isteklerime asla bir şey yazmıyor anlamış değilim. İlgisi yoksa da bir yanıt vermesi gerekmez mi sonuçta anlamadım.
Hatta buna bir zamanlar yürüyen bir kız vardı twitterinda görmüştüm adam bunu sonra her yerden çıkardı. Bu kız da geçen gün gelmiş bana instadan takip isteği atmış ama bu kız beni nerden bilebilir hiç anlamadım instagram hesabım bomboş adım bile yazmıyor ve adamla takipleşmiyoruz bile sadece mesaj isteği atıyorum. Hiçbir şey anlamadım bu işten
Hatta buna bir zamanlar yürüyen bir kız vardı twitterinda görmüştüm adam bunu sonra her yerden çıkardı. Bu kız da geçen gün gelmiş bana instadan takip isteği atmış ama bu kız beni nerden bilebilir hiç anlamadım instagram hesabım bomboş adım bile yazmıyor ve adamla takipleşmiyoruz bile sadece mesaj isteği atıyorum. Hiçbir şey anlamadım bu işten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kızla barışmış kıza mesajları okudu yoksa nasıl bilsin ya saçma. Hadi onda ekli olsan neyse
Hayır kızla sevgili bile değildi ne barışması. Kaldı ki iletişim bile yok kız twitterda isyanlarda kdhjsjs
Belki ayarladı adamı nasıl bilicek yoksa. Ya da adamım telefonuna sızdı başka izahı yok
Hesabın ismi yoksa bu kız seni nerden biliyor sence?
Ben de onu sordum soruda farkındaysan..
Yanlış anlama ama biraz safsın demekki
Yok heryerden çıkardı falan
Çıkartmamış işte belli
Ulan kızla adam sevgili bile değil. Adam her yerden çıkardı diyprum yalan mı söylüyorum. Bu adam ne diye kıza benim mesajımı göstersin ayrıca ne saçma. Safsız demiş bir de he safım
Kızım müneccim mi bu 😂
O kıza ne diye söyleyecek ki onu anlamıyorum işte. Adam kızı zaten her yerden çıkardı kız istenmiyor twitterından falan anlıyorum. Kızla bir muhabbeti kalmadı, kalsa bile niye benim mesajımı göstersin ya da söylesin çok saçma değil mi? Ayrıca onun hastasıyım çıkıp da böyle bir şeyi niye yapsın durduk yere
İlginç geldi bana biraz
Ben de anlamadım işte
Ya zaten isteseydi o seni bulurdu merak etme
Kimi diyorsun kızı mı? İsteyince nasıl buluyor ki ismimi beni nerden bilecek hadi bildi diyelim Instagram hesabımda ismim bile yazmıyor ve bomboş hesap. Sadece adama mesaj isteği atıyorum hesaptan. Ya mesajı gördü ki nasıl görevek adamın telefonunu ya da gösterildi hiçbir ihtimali anlayamadım cidden
O zaman bu adam seni bilmiyorum ki 😂
Ne? Beni bilmiyor mu ne diyosun anlamıyorum
Kendi hesabın varsa ondan ya birde bişey kaybetmezsin elit bir insansa eğer fake hesaba cevap vermeye tenezzül bile etmez bende fake hesaplara cevap vermiyorum
Senin olduğunu bilmiyordur yani fake hesabın
Kıza bu hesaptan sen mi yazıyosun diye hesap mı sordu acaba diyosun yani? Ama uzun zamandır mesaj atıyorum ben ne bileyim yazdığım şeylerde de kim olduğum hastası olduğum anlaşılıyor zaten. Anlayamadım valla. Fake gibi hesabım ama değil çünkü başka hesap kullanmıyorum foto falan paylaşmıyprum ki normal hesabım olsun
Baktın olmadı birkere de yüz yüze dene ya
Erkek milleti fazla koşunca peşinden değerin düşer
olm adam ekmek parası peşinde. tabi kibar davranacak
Offff önce okuduğunu anla
Muhtemelen adam istemiyor Şu an kararsız
Neden kararsız anlamadım
Bunu bende bilemem adamı tanımıyorum ama istese cevap verirdi mesaja o kıza da söylemiş muhtemelen
O kıza ne diye söyleyecek ki onu anlamıyorum işte. Adam kızı zaten her yerden çıkardı kız istenmiyor twitterından falan anlıyorum. Kızla bir muhabbeti kalmadı, kalsa bile niye benim mesajımı göstersin ya da söylesin çok saçma değil mi? Ayrıca onun hastasıyım çıkıp da böyle bir şeyi niye yapsın durduk yere
Kiz dertleşelim sen bana fikir ver ben sana?
Dişçi koltuğunda 😂🙏
Sorulan şeye yorum yapın.
Aşk başkadır dişçi koltuğunda demek istedim