Çocukla konuşuyorduk gayet ilgili bayağı böyle beni merak eden sorular da soruyor Bu arada bir proje yapıyor sunumu var yarın. Bayağı ilgili yani beni merak ediyor dışarı çıkıyorum nereye diye soruyordu kimle diye soruyordu. Geçtiğimiz hafta hiç yazmadı ben de yazmadım yarın sunumu olduğu için bugün başarılar dilediğime dair mesaj attım teşekkür etti hatırlamis olmama şaşırdı benim ne yaptığımı sordu. Ondan sonra hiçbir şey yazmadı ama.
Ne şimdi bu durum?
Ne şimdi bu durum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgili değilseniz olur böyle şeyler. 🥳
Her ilgiyi aşk zannetme. Her ilgilenenide boş zannetme. Nasip kısmet bu işler emin ol.
Ne bu durum yani şimdi bir yol göster bana ya resim atmaya ara verip yok olmak merak mı uyandırırır yoksa ne yapayım bu yine yazar mı
Sen atak yap, eğer cevap vermezse, sende yazmayı kes tavan yapmış demektir. 🥳
ben zaten atak yaptım bugün bir haftadır yazmiyordu bugün konuşmaya Ben başlattım aynı soruda anlattığım gibi geçti konuşma..
İşide olabilir, ama en azından işim varda diyebilirdi. 🥳 Kes bağını sana cevap vermeyene yapacak birşey kalmamış o yazarsa konuşun. 🥳
Yazarsa cevap yok ona yağmurlu havada damla yaş yok
Yiğidime bak, helal 😂🥳
Genel tc erkeği işte boşver ya
Yoğundur ondan
Ne diyorsun ne öneriyorsun Ben ne yapayım ya resim atmaya ara mı vereyim merak mı uyandırır bu durum? Yoksa nedir yani yazar mı bana yine bu
Bak tatlım
Muhakkak sana dönüş yapacaktır
Sırf onun için atıyorsan atma
Çünkü saçma ve gereksiz
Ve ondan kaynaklı attığını hisseder ve bu merak duygusunu yok eder
Sende uzaklaş bırak merak etsin
Ve erkekler yoğun olunca yaani işleri olunca herşeyi unutup sadece işlerine odaklanıyorlar maalesef
Yani resim atmayı ara vermek paylaşımı ara vermek merak uyandırır bunu mu söylemek istiyorsun bunu yapmamı mi öneriyorsun bana? Bugün bu dediğim şey konuşuldu bu şekilde buradan kötü bir anlam çıkarayım mı çıkarmıyım sadece sessizleşiyim mi
Aynen
Kendi eksenine çekil
Hatta onu düşünmeyi bırak
Sen düşündükçe enerjinle onu itiyorsun
Peki bu geri çekilmek ve resim atmaya ara vermenin ideal bir süresi var mıdır sence bu çocuk için bir politika olarak
O çoçuk yokken nasıl davrandıysan o şekil
O çocuk yokken de sık resim atıyordum yani şimdi de öyle ama ben sık resim atmaktan da çok memnun değilim sanki merak öldürüyor insanların bana karşı duydugiu birazcık ara vererek atmak merak ettiriyorsun sanki Sence öyle değil mi
Çoçuğun merak etmesini istiyorsan o sana yazana kadar atma
Ki muhakkak yazacaktır
Okeyy bunu unutmayacağım seni ekldm daniscgm
Yeriiiimmmm yaaaaa
Herrrr zamannnn
Ayrıca ekliyorum
Sevgili misiniz
Flört resmen flört yani konuşmalar bir görsen ama geçen hafta hiç yazmadı bugün de böyle işte ben başarılar diledim
Ya çoğu böyle bu erkeklerin peki hep o mu yazardı yoksa sen mi
%60 oysa %40 ben ya rahatsızlandım de ertesi gün nasıl olduğumu falan soruyordu düşün ilgi seviyesini Ne şimdi bu şu anki durum
Sorsana ona neden artık konuşmuyoruz diye utanıyor musun
Niye sorayım niye sorup da benimle konuşup konuşmamayı ne kadar da önemsiyor diye düşünüreyim ona
Peki o yazmıyo ya artık üzülüyor musun
Ablacığım bunlar ne saçma sorular Ben durumun ne olduğunu soruyorum yani ilgi seviyesinde söylüyorum ki ilgi vardı sonra böyle oldu
soruyoruz işte bizde farkındayız flörtünün ilgisinin düştüğünü çünkü ben de buna benzer bi durumdayım benimde flörtüm aynı böyle anlamadım tek ben mi üzülüyorum yazmamasına diye ondan sana soruyorum