Bir noktaya kadar doğru olabileceğini düşünüyorum. Bir dönem herkes eminim ki hayatımda şu sıralar birini istemiyorum cümlesini kurmuş ve bazı insanlar karşısına çıksa bile onları elinin tersiyle itip belirlediği dönemi sevgiliden uzak geçirmiştir. Bu noktada o yüzden doğru sayılabilir ama bunun da sınırı var. Belli bir süre sonra insan hayatında birilerini arıyor ve hiç aklında yokken karşımıza sevebileceğimiz/aşık olabileceğimiz insanlar çıkıyor.
Bunu yaptım evet aşık olmayacağım dedim olmadım kontrol ettim ama öyle biri çıktı ki karşıma 2 ay direnebildim 2 ay sonra teslim oldum onun bana yaklaşmasına beni beklemesine fakat sonu hüsran olacağını bile bile bunu bir daha yaşamak bilemiyorum öncesinde yaptim simdide yapabilirim aşkı kendimden uzak tutabilirim
Yanlıştır. Aşk birden gelir ve olur. Bir ilişkide; önce beğenir, sonra hoşlanır, sonra seversin. Bunlar hep tanıdıkça olur ama aşk birden gelir ve ne olduğunu sonradan anlarsın.
Bunu diyen kişi hiç aşık olmamıştır, ondan dolayı diyordur. Yoksa aşık olunca o duygu seni ele geçiriyor ve kontrolü kaybediyorsun. Ama sonra aşık olunan kişi aşkı bitirecek şeyler yapınca her şey normale dönüyor.