Merhaba.. Genel yapı itibariyle kendimi her duyguda kontrol edebilen biriyim. Yani aşık olmam diye büyük bir iddiada bulunmuyorum fakat kendimi de tanıyorum. Ben diliyle seven ve silen bir insan değilim. Gönlüme girmek ciddi anlamda zor. Yine de aşık olmam demiyorum. Umarım diyorum. Bence hiç bir konuda kesin konuşmamak gerekir. Keyifli geceler..
Aşık olursun ve kendini kontrol edebilirsin. Aşık olmana engel olamazsın fakat aşık olduğun adamdan uzak durabilirsin. Çünkü her aşık olduğun "adam" olmuyor ve sen aşık olacağın kişiyi seçemiyorsun. İnsanın kalbi arsızdır, laftan anlamaz
Karşındakinden kendini soğutmaya çalışırsan olacak olan şeydir// yalnızca bir iş/meslek veya yoğunlaşılan akademik bir şey sonucu kafada sürekli bunun dönmesi ve insanın kafasını başka yerde olmasıyla aşk meşk gibi şeyler gereksiz gelebilir ve kişi ilgi duymayabilir
En baştan tedbir alırsa mümkün olabilir. Yani birisini beğenir ve ona aşık olmaktan korkuyorsa hiç başlamadan bitirir hiçbir şekilde iletisim vs.. kurmaz uzak durursa mümkündür. Ama tanışıp sevgili olduktan sonra kontrol etmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum..
Evet, asıl gerçek budur. Aşk, insanın adım adım kendi beynini ve kalbini kandırması olayıdır. Bunu hak eden kişiye karşı yaparsak ikimiz için huzur, haketmeyen kişi için yaparsak bizim için felaket olur.
Karşımızda tanışacağımız görüşeceğimiz insanları kendimiz seçiyoruz eğer duygular işin içine girmeye başlarsa bunu fark edebiliriz ve istemiyorsak reddedebiliriz içimizde
Kesinlikle inanmam aşık oldu kuzenim yeme içmeden kesildi kontrol dışı konrol edilemiyor aşık olanları gördum gerçek aşk eniştem teyzem için intihara teşebbüs etti
Bunu diyen çok fazla ama kendilerini kandırıyorlar. Aşk kalpte biter beyinde değil. Kendi iradesi ile kontrol edebileceği bir şey olsa hiç kimse üzülmezdi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O öyle olmuyor maalesef hiç ummadığın anda ummadığın kişiye tutulabiliyorsun bu isteğe bağlı değil