Aşk İlişkileri Evlendiğiniz kişinin annesine kolaylıkla 'anne' diyebilir misiniz? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kolay kolay diyebileceğimi sanmıyorum. Peki siz?Evlendiğiniz kişinin annesine kolaylıkla 'anne' diyebilir misiniz? Evlendiğiniz kişinin annesine kolaylıkla 'anne' diyebilir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AvaLee Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Baska biraz tuaf gelebilir ama agiz alisdiktan sonra denilir. 1 0 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Derim ben.Nedeni ise sevdiğim adamı bu yaşa emek edip getirmiş.🌼 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben anneme zor diyorum 😜Ama zor ya öyle hemen alışıp anne demek. Zaman çook zaman gerek. 0 0 Yorumla
yıldo2516 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl derim neden demeyimki sonuçta o bu yaşa getirmiş ve kızı bana nasip olmuş sonuna kadar saygıda kusur etmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demem ki. Bence denmemeli zaten. Çünkü değil ve saçma geliyor bana. Hiçte hoş değil. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Demiyecem heraldeGereksiz buluyorum 0 0 Yorumla
ghost1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim adami doğurmuş hemen derim 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baska biraz tuaf gelebilir ama agiz alisdiktan sonra denilir.
Derim ben.
Nedeni ise sevdiğim adamı bu yaşa emek edip getirmiş.🌼
Ben anneme zor diyorum 😜
Ama zor ya öyle hemen alışıp anne demek. Zaman çook zaman gerek.
derim neden demeyimki sonuçta o bu yaşa getirmiş ve kızı bana nasip olmuş sonuna kadar saygıda kusur etmem
Demem ki. Bence denmemeli zaten. Çünkü değil ve saçma geliyor bana. Hiçte hoş değil.
Demiyecem heralde
Gereksiz buluyorum
Sevdiğim adami doğurmuş hemen derim 😀
Bende kolay kolay diyebilecegimi sanmıyorum
Kolay denmıuor
Derim.
Diyemem
Hayır demem
Derim
Derim.