Aşk İlişkileri Manita dediğin ne yapmamalı? Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Sizce sevgili kişisi ne yapmaz, yapmamalı?Ben;Manita dediğin kaç kilosun diye sormaz alir kucağına tartar 🤭😀 Manita dediğin ne yapmamalı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Kin tutmaması lazım kesinlikle ufak şeyleri büyütmemesi lazım bir sorun varsa konuşması lazım susmaması lazım adam olması lazım kısaca 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Bırakmamalı, gitmemeli, incitmemeli, sözünü tutmalı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Aşırı ilgilenmeli 0 0 Yorumla
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Asla serbest birakmamali boyle devamli kulagimi cekip omzumda oturan olmali bide mumkunse yapmacik konusmamali dogal olmali 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kıskançlık, kapris, şımarıklık yapmamalı, yönetmeye, hükmetmeye kalkmamalı, bir de bencil olmasın 1 0 Yorumla
Bur-han Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Ya belimiz ağrıyorsa anlayış gösterip o bizi kucaklayıp taşır mı 😅 1 2 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Gözünle tart o zamann djdjdjSakin öyle şeyler denemeyiniz Yorumla Bur-han +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eski sevgililerinden bahsetmemeli birde hanımcı olmalı 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tartilacak vardır tartilmayacak vardır hocam beli mi sakatlayalim 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gherekssiz kıskançlık yapmamalitoplum için şap diyo öpmemelibağırırp çağırmamamlı. 0 0 Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Bence manita dediğin etli butlu olur yani çok zayıflar biraz itici bence 0 0 Yorumla
Vanessa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ayn ya bunu yapmaları çok güzel ama manita sözcüğünden pek hoşlanmıyorum pekde anlamı güzel değil ztn 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ortam içinde abuk subuk konuşmamalı 1 6 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Konuşursa nolur peki? Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hoş olmaz yani sinur eder Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sözleşme yapın en iyisi ilişkiye başlamadan sorunsuz mis gibi ilişkiniz olur sjsd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Vala benim kafam tartışma soğukluk falan kaldırmıyor artık ahah Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl benimki direkt insan kaldırmıyor dkdkd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 😅😅 Yorumla
Çiçeklikızz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bencil ve cimri olmasın da en nefret ettiğim insan tipi 1 0 Yorumla
ilker1232 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Biraz kur biraz naz biraz yiyişmeli en iyisi liberal olmalı 1 0 Yorumla
Boo07 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saygı, sadakat ve tutku eksik olmamalı. İlişkide olması gereken yegane temellerdir bunlar bana göre. 1 0 Yorumla
otigin1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl maaşını sorması itici ve ya eskileri kurcalaması soğuma sebebi falan 0 0 Yorumla
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Ilgisiz asla birakmamali 3 0 Yorumla
auroraaborealss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Anahtar, sigara, tesbih kombini paylaşmazzzz 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Manita degıldır o kantardır. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Manita mumkun oldugunca kendisi olsun yeterli :) 1 0 Yorumla
yalnızkurt3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kadin dedigin iyi sevisecek arkadas koyun gibi yatmicak can yuzel guzel anlatmis zaten 0 0 Yorumla
Bulbenioooo Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Manita dedigin döverek değil öperek sustur 😜😜😜 1 6 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Wuuhuuuu😀 Yorumla Bulbenioooo +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Angell20 +1 yıl Awww😂😂😂🔥🔥🔥 Yorumla Bulbenioooo +1 yıl 😂😂😂😂yalansa yalan deyin kizlar Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Çok doğru öyle olmalı dkdkd Yorumla Bulbenioooo +1 yıl 😂😂😂 herkiz bunu ister ama söyleyemez kavga eder derdini anlatmaya çalışır konuşur konuşur bağırır çağırır istediği anladilmaktir ama erkek denen odun kafalı mahlukat bunu dirdir olarak algılar ve tokat atar halbuki gelip öpse olay bitecek Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Saygısızlık yapamaz.. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İkinci bir manita yapmamalı. 0 1 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Bu iyiydi sjsjd Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Terazileri ağladigi zamandayiz 😂 0 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Ben aradığımda telefonu acmamazlik yapmamali 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. İhanet etmemeli en basiti 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemek yapmalı 1 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Aldatmamalı! 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Tam benim kafadan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kin tutmaması lazım kesinlikle ufak şeyleri büyütmemesi lazım bir sorun varsa konuşması lazım susmaması lazım adam olması lazım kısaca
Bırakmamalı, gitmemeli, incitmemeli, sözünü tutmalı
Aşırı ilgilenmeli
Asla serbest birakmamali boyle devamli kulagimi cekip omzumda oturan olmali bide mumkunse yapmacik konusmamali dogal olmali
Kıskançlık, kapris, şımarıklık yapmamalı, yönetmeye, hükmetmeye kalkmamalı, bir de bencil olmasın
Ya belimiz ağrıyorsa anlayış gösterip o bizi kucaklayıp taşır mı 😅
Gözünle tart o zamann djdjdj
Sakin öyle şeyler denemeyiniz
😅😅😅
Eski sevgililerinden bahsetmemeli birde hanımcı olmalı
Tartilacak vardır tartilmayacak vardır hocam beli mi sakatlayalim
Gherekssiz kıskançlık yapmamali
toplum için şap diyo öpmemeli
bağırırp çağırmamamlı.
Bence manita dediğin etli butlu olur yani çok zayıflar biraz itici bence
Ayn ya bunu yapmaları çok güzel ama manita sözcüğünden pek hoşlanmıyorum pekde anlamı güzel değil ztn
Ortam içinde abuk subuk konuşmamalı
Konuşursa nolur peki?
Hoş olmaz yani sinur eder
Sözleşme yapın en iyisi ilişkiye başlamadan sorunsuz mis gibi ilişkiniz olur sjsd
Vala benim kafam tartışma soğukluk falan kaldırmıyor artık ahah
benimki direkt insan kaldırmıyor dkdkd
😅😅
Bencil ve cimri olmasın da en nefret ettiğim insan tipi
Biraz kur biraz naz biraz yiyişmeli en iyisi liberal olmalı
Saygı, sadakat ve tutku eksik olmamalı. İlişkide olması gereken yegane temellerdir bunlar bana göre.
maaşını sorması itici ve ya eskileri kurcalaması soğuma sebebi falan
kaba kırıcı davranmamalı düzenli kucağına oturtup tartmalı 😂
Öküzlük yapmamalı mesela jdb
Ilgisiz asla birakmamali
Karaktersiz olmamalı.
Anahtar, sigara, tesbih kombini paylaşmazzzz
Manita degıldır o kantardır.
Manita mumkun oldugunca kendisi olsun yeterli :)
Manita dedigin istirir
skdkkd
Kadin dedigin iyi sevisecek arkadas koyun gibi yatmicak can yuzel guzel anlatmis zaten
Manita dedigin döverek değil öperek sustur 😜😜😜
Wuuhuuuu😀
😂😂😂
Awww😂😂😂🔥🔥🔥
😂😂😂😂yalansa yalan deyin kizlar
Çok doğru öyle olmalı dkdkd
😂😂😂 herkiz bunu ister ama söyleyemez kavga eder derdini anlatmaya çalışır konuşur konuşur bağırır çağırır istediği anladilmaktir ama erkek denen odun kafalı mahlukat bunu dirdir olarak algılar ve tokat atar halbuki gelip öpse olay bitecek
Saygısızlık yapamaz..
İkinci bir manita yapmamalı.
Bu iyiydi sjsjd
Terazileri ağladigi zamandayiz 😂
Yalan söylemez, ilgisiz olmaz vs.
Manita dediin erkeğini geri çevirmemeli
Maksimum limit güçlüyse 50 kg civarı 😬
Ben aradığımda telefonu acmamazlik yapmamali
İhanet etmemeli en basiti
Enseye tokat atmamalı. Acıyor çünkü.
Sürekli sürekli olur mu bu ne? dememeli
Sevdiğini sevgisiz bırakmamalı