aynı kanaldan cevap vermem aslında çok aciz geliyorlar bana ama seytan diyor çarp duvara yapışsınlar hadi hayırlısı.
Laf sokana ne yapmalı?
Laf sokana ne yapmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Laf Sokmak bence kabaca ifade edilmiş bir durum.
Genelde pratik ve zeki olan insanlara mahsus bir durumdur ( aslında marifettir).
Tabi bazen olumsuzluk yatarabiliyo, çünkü karşındakinden öyle bir açık geliyorki , kırma pahasınada olsa hakkını veriyorsun kendini tutamayıp ( ben bu gibi durumlardan hemen sonra yalvarır gönlünü alırım). Acıyın ve katılın ya böylelerine diyeveğim ama herkes yapamaz iştee, Kıskanmayın heeee...
Sukunetim asaletimdendir ; lâkin her lâfa verilecek bir cevabım var. Bir bakarım lâf lâfmı diye , birde bakarım söyleyen adam mı diye .
Bazen kendimi tutamam o ayrı .
Hiç bir zaman laf sokmak gibi çabaların olmasın eğer altta kalmak istemiyorsan da "ne bu ergen ergen laf sokma çabaları" diyebilirsin sakın sessiz kalma yoksa daha cok üstüne giderler
soktuğu lafın daha beterini ona sokmalı ve susması sağlanmalı kanımca...
Cevap
15Cevap
ben çok seviyorum laf sokmayı mesela. çünkü kadınlara el kalkmaz. mesela bir durumda karşındaki erkek olsa ağzının ortasına yerleştirirsin ama kadınlara en fazla laf sokabilirsin. o yüzden dayak yemiş gibi yapın, çünkü karşınızdaki centilmen biri olduğu için sizi dövmüyor. ama gerçekten sinirlendirdiniz. karşınızdaki centilmen olmaktan vazgeçmeden ortamdan uzaklaşıp siniriyle yalnız bırakın.
hadi hayırlısı.
susmak en kalıtelı cevaptır fakat karsıdakı bunu saf cevap vermeyı bılmeyen ezık olarak algıladıgı ıçın aynı kanaldan cevap vermek en ıyısı
- Ağzına terlikle vur.
- Elektrik süpürgesinin borusuyla giriş.
- Levye ile bacaklarına çalış.
boğazlayarak öldürmek istediklerim çok, ama yap(a)mıyorum o ayrı.
usta fanteziler karşılıklı lafsa söz konusu sokana sokacan... zevk verebilirsen ne mutlu sana...
ya sen de laf sokacaksın ya da konuyu başka yere çekeceksin.
diğer seçenekler ( susmak , hakaret etmek..) yakışmaz bize :)
Ben genelde şöyle derim
kuş kadar aklınla bana laf sokmaya mı çalışıyorsun :D
Soran ilk fırsatta öyle bir laf sokarım ki 40 yıl hatırı kalır.
Öyle her kendini bilmez benimle sidik yarıştıramaz :D
Lafı söyleyene bakarım önce...
Kafamda büyütmeden güler geçerim... :))
Benim rahat edemediğim yerde kimse istirahat edemez o yüzden altta kalmam asla. Sende öyle yap..
laf sokana cevap vermeyin derim...onu ciddiye almayın ki değerinin farkına varsın...
Sokulan laf iyiyse vay çakal derim :)
Değilse zaten karşı kombosunu çoktan yemiştir.
Hoş geldin beybi. :).
Özlüyorum yahu.
:(.
duvara carpma eylemi daha acizce yalniz
hahhaha
vuracagin kisiye ''simdi ben sana vuracagim, su duvara yapistirmayi planliyorum seni'' dermisin? demezsin. senin yaptigin da caktirmadan bos anindan faydanalarak yapacagin bir eylemdir. eger sen karsindaki kisiye sana vuracagim dersen zaten vurmana izin vermez, eger bir acik vermemissen karsindakine laf sokacak konuma gelemez.
ayni sey (: tek fark biri sözleriyle yikar digeri vucut temasiyla.
anlık bir olay mı bence birikmiş bişeyin dışa vurumu ha o biriken bişeyde anlık olmuyor maalesef
@ ğitimsiz ben de şiddete karşıyım ama hakedene yapacaksn bu böyle snra tepene ediyolar.sadece laf sokmak daha sinsice bana böyle geliyor.daha şerefli geliyor çarpma eylemi.yaa sana göre öyle bana göre böyle yargıladıgım yok ki abartma..
simdi laf sokan kisilerin kendinden daha serefsiz olduklarini iddia ediyorsan eger etrafinda o serefsizlerin ne isi var ayrica laf sokabilecek kadar da cesaretleri nereden olusmus sor bir kendine (:
bu arada laf sokana lafla cevap ver vurma eylemi söyleyecek söz bulamadiginda öfkeden delirmis bir hale gelip hirsini almak icin yapilan bir eylemdir.
ben ugrasamam diyorsan en basit yolu var, hayatindan böyle kisileri cikar sorun hallolur.
mecbur aynı ortamdaki insanlar etrafımda özellkle seçtigim kişilkler degil.cesareti nerden bulduklarını bilemiyorum merhaba merhaba oldugum kişilkler.evet şerefsiz diye nitelendiriyorum da ben olayı nerden cıktı anlamadım senden demişsin de hakedene yapmak şerefszlkte degildir etki tepki meselesi düşünüp konusursan sevinirm
iyide kardesim sana göre onlar serefsiz onlara göre de sen serefsizsindir. herkes kendi penceresinden bakar, sen hak edene vurmak caizdir diyorsun, onlar da hak edene laf sokmak sarttir etki-tepki olayi diye bakiyorlardir belki olaya? ayrica sen bukadar takintili oldugun sürece laf sokan cok olur. bazen es gecmek gerekir bazi kisileri.laf sokana da layikiyla cevap ver birdaha merhaba demeye cesareti kalmasin madem ayni ortamda olmak zorunda oldugun kisilerse.
O laflar boy boy seni...atlı kovboy:)
Altta kalmam. Cevabı yapıştırırım hemen.
laf sokana haddini bildirmek
sözle tabi
Omuz silkerim.Kendi kendine konuşsun.Bana ne.
agzının payı verılıp susturulmalı tabıkı :)
Münasip bir cevabımız olur elbet.
Laf sokan kisiye o soktugu laflari yidirim
Soktuğu lafa göre karşı ataklar bulunduruyorum.
Bilmem :)
kristal ayna :P
yok say
Kuyruk acısı.
:)
Kütüküm gelmiş. :D.
:D.
Ezik man.
Kah kah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar