Sapık komsuya ne yapmali?

Arkadaslar ben evli bir bayanim. Yakinlarda bir komsu var. Adam hapse girmis cikmis, esrar bilmem ne her türlü pislik olan biri. Her ise okula gitme saatimde yaninda bir adamla yolda bekliyo. Ben arabayla geciyom. Gecen gun laf atti anlamadım. Surekli arabanın icine bakiyolar. Cok rahatsız ediyolar beni. Bugunde, gecerken arabayla, aynaya baktim bay bay ediyo arkamdan. Ben eve geldim, esimle paylastim. Oda bulasma onlara, her pislik var. Gormezden gel onlari. Onlar bela ariyolar falan diyo. Ben cok sinirliyim Şu an.. Adami bikacyil once biri şikayet etmis, gece evine silah sıkmis diyorlar. Bu srfsizi nasil uzak tutcm kendimden. Polise gidersem daha çok kafayı takarmi bana. Eşimin dediği gibi gormezdenmi gelmeli. Esim iciyolar kafalari yerindemiki diyo. Onlarin bir hayatları yok. Bize bulaştırma diyo. Sinirden patlamak üzereyim. Bütün bildiğim küfürleri ettim icimden. Moralim bozuk

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dun adamlarin önlerinden arabayla gecerken, bana alkol şişelerini gosterip kikirdamalari uzerine, esim gitti konuştu. Ben arabada bekledim. Karima böylemi yaptiniz. Esim beni rahatsız ediyorlar diyo falan diyerek konusmus. Adam tabi inkar edip biz sadece selam verdik oyle nirsey yapmayız falan . Esimde slmda vermeyin demis
Güncellemeler
+1 yıl
Adam sonra bizim evin oraya gelip eşimle konuşmak istemis. Iste ben öyle birsey yapmadim falan birseyler zirvalamis. Yalan tabi hepsi esimde biliyo. Devam edermi sizce bu srfszler böyle davranmaya
Sapık komsuya ne yapmali?