- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHayat Senin Hayatın
Mahalleye neden soruyorsun.
O an içinden öyle gelip uyğuladıysan ve sonunda Mutluluk Hormonlarını devreye soktuysan sorun yok.
Sen şimdi neden niçini bırak.
Asıl olan
Yürümeye başladığın yolda Hanği Adımları atmak istiyorsun.
1. Gelecekte Sağlam Temeli bir İlişkimi.
2. Gönül eğlendirip kafamı dağıtmak istiyorsun.
3. Boş vaktim çok bunalıyorum beni Yemeğe götürüp gezdirince Mutlu oluyorum.
4. Değer kıymet ilği alaka mı görmek istiyorum.
5. seks konusunda kendimi geliştirmek yeni şeylermi keşfetmek istiyorum.
6. Hayatta neyi başardım.
7.
8.
9.
10
Böyle sorular sorarak kendine dürüst olarak Hayatına yön ver.
Hayatın Senin
burada 100% kimse sana şu doğru ya da böyle yap diyemez.
100% olayların ya da Hayatının içinde değiliz Aklını Kulan.
Tek bir Ömrün var nasıl Mutlu oluyorsan öyle yaşa.
Çıplak Resimler
Videyolu görüntülü açık Resimler ya da çıplaklık paylaşma.
Ekranı kayıda alırlar sonrada aman Tanrım yandım dersin.23 Yorumla
Soran+1 yılSanırım gönül eğlendirip kafamı dağıtmak istiyorum
- +1 yıl
Sayğı Duyarım Senin Özelin
Yolun Açık olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İlişkiye dökülmüş halini değil de bu evreyi seviyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk buluşma da öpüşmezsin. Tanışırsın. Bunun raconu; kişi gelir, sarılmak isterse sarılır ya da yanaktan bir buse. Sonra oturulup tanışılır, sohbet muhabbet. Akşam olunca da taraflar evlerine gider ve gün biter. Sonra, "eve gittin mi?" diye sorulur. Gün değerlendirilmesi yapılır ve flört devam eder.
196 Yorumla- +1 yıl
Yaşanması gerekenler 😅👍
- +1 yıl
Bi erkeğin bu şekilde düşünmesi ne güzel katılıyorum ilk buluşmada ayarı kacirmamak lazim 👏👏
- +1 yıl
Teşekkürler 👍
- +1 yıl
Ricalar yarabantli rakı şişesi 😅😅
- +1 yıl
eve gittin mi 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre ve tipine göre değişir sbhshsn diyim en iyisi... buluştunuz hal ve tavırlarını konuşma şeklini beğenmedin diyelim ya da ilk buluşma diye utandınız konusamadınız ama gün sonunda illa ki seni öpebilir miyim sorusu gelirse demekki arkadaşın niyeti buymuş dersin tipini de begenmediysen hele hiç öptürme beğendiysen ve bir sonraki buluşmaya gelecek gibi değilse öptür gitsin en azından yakışıklı bir çocukla öpüştüm dersin hhdhdhshhsjsjsj
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Heyecanlıyım ya
+1 yılÖpüşmek benim için çok özel bir duygudur. Bunu sadece benim için çok ama çok özel olacak birisiyle yaparım. O gün şehvetimden ateşler çıkabilir. Ancak kocam olduktan sonra her şeyi sınırsız hale getirebilirim.
- İlk buluşmada öpüşmeyi geçiyorum, sonra ki buluşmalarda da öpüşmeyi düşünmüyorum. Sağlam bir ilişki istiyorsanız, bence özel olacak her şeyi sona saklayın.
#TauredKraliçesi <3 <3 <310 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani tabii ki çok fazla bence hatta ilişkinin ciddi şansını bitirir gibi geliyor
42 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1 haftaliksa fazla
1 ay veya yilliksa normal23 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 aydır konuştuğum biri ama sevgili vs değiliz
- +1 yıl
Sevgili değilseniz boş ver, bazi şeyleri zamanında yaşamak daha tatlı
Soran+1 yılFlört gibi bir şey işte
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İlk kez göreceğin biriyle öpüşmek fazla bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen yapabilir tercih meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 aydır konuşuyoruz flört gibi bir şey
+1 yılnekadar suredır bulusmaya hazırlandıkları onemlı... sımdı bazıları var aylarca yazısıyor bırbırını gormeselerde eletrıklerı uyusuyor.. neden hoslanıp neden sınırlendıgını bılıyor... beraber herseyı konusuyorlar tek eksıklerı bulusmak...
bu tıp ınsanlarda garıpsemem... ama bırbırıne ıkı yabancı olan daha henuz flortun basında olan kısıler ıcın tuhaf bır durum kadını basıt gosterır bence erkegıde kalıtesız..21 Yorumla
İlk bulusmada öpüşür ikinci buluşmada ilişkiye girilir sonra bir bakmışsın ortada dımdızlak bırakılmışsın sonra bunlara ek olarak nude diye tabir edilen olayı yapmışsan tehditti vs. sonunda kocaman bir pişmanlık BEN NE YAPTIM 😔 sonra arkada çalan Müslüm Gürses şarkısı
Son pişmanlık neye yarar
Hayat senin hayatın ama bedenin ve ruhun yaradanin sana emaneti evlilik öncesi yaşanmaması gereken şeyleri yaşamayın şeyiyle düşünmeyi ne zaman birakacak bu neslin insanı merak ediyorum onun yerine akılla düşünmek cokmu zor acaba 🤔02 Yorumla- +1 yıl
Bravooo basından sonuna kadar katılıyorum
- +1 yıl
gerçekten de öyle insan kendini garantiye almadan tam tanıyıp etmeden kendini tamamen salmamalı en azından benim için öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşmada öpüşmek yelkenleri suya indirmek ve yaşanabilecek güzel şeylerin çabucak tükenmesine ve hatta sonucunda sevgili olma ve ilerisi gibi ihtimalleri ortadan kaldıracağına inanıyorum. kolay lokma olmuş olursunuz bu da karşı tarafa ilk etapta cazip olsa sonrası için sizi sadece cinsel obje olarak görmesine neden olacaktır.
13 Yorumla
- +1 yıl
olsa güzel olur ama olmazsa başkası olur tarzında bir flört mü yoksa hayatımın aşkı bence biz evlenmeliyiz tarzında bir flört mü sizinkisi
Soran+1 yılBilmiyorum belli değil şu an
+1 yılİlk buluşma da öpüşmek değil de öpmek doğru diyelim ona :) bir buse olabilir. Zaten ilk buluşma bi utangaçlık vardir illa ki ayrıca kendine değer ver kendini önemse değerini düşürme. Erkeklere karşı basit hemen elde edilir biri olma bırak o öpücük için karşındaki cabalasin iki seferde öpüşmek doğru değil bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl davransam
- +1 yıl
İçinden geldiği gibi davran kasma kendini olduğun gibi ol yani yoksa yapmacık olursun ya da şöyle mi davransam böyle mi derken daha sonra komik hallere dusebilirsin. İnsan ister istemez ilk buluşmada kasıyor kendini rahat olmaya çalış. Zaten daha sonra bu günler hatrlaninca gülüyor insan haline :) ama öpüşme derim sadece arkadaşça öpmek daha iyidir bırak geri kafalı olduğunu düşünsün (herkesle aynı şeyi mi yapıyor acaba düşüncesinden daha iyidir) ilerde onune atıyor erkekler. Bu konuda çok tecrübem var bizzat kendim yaşadığım için değil... insanlara bu konuda hizmet verdiğim için danisanlarimdan aldığım dönüşler hep bu yönde.
Soran+1 yılNe giysem
Şahsıma hakaret sayarım iş yatak olsa kadın çok ne naz eder ne trip bas parayı bedava da çok iki kadehe.
Sana tavsiyem yazarı Halit Ziya uşakgil kitabın ismi Evlilik düşmanı.
Sonra da Tinger diye flim var neftlix dizisi
Onlara bir bak tinger daki kadınlar gibisiniz zihniyet aynı03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılHayır bence gayet normal hatta ilk buluşmada sevişenler bile var sana o kadar söyleyeyim
32 Yorumla
- +1 yıl
İlk buluşmada birlikte olan ben malları da var
Bence degil. Ben de daha once ilk bulusmada opustugum hatta daha ileri gittiğim bile oldu. Bunun cinsiyeti yok ki eğer senin icin fazlaysa onun icin de fazla olmali. Yadirganacak ya da yanlis bir durum goremiyorum ben bunda. Oncesinde muhabbetiniz olmussa mi 3-4 aydir konuşuyoruz demissin. Bence abartilacak bir durum yok 👍
00 YorumlaEvet biraz fazla gibi ama şöyle bir durumda var. Sevgilinle uzun zamandır flört etmişsen, sevgili anlamında ilk buluşmanız ise bence fazla değil, gayet normal bir durum. Ama eğer kısa süreli bir flört döneminiz olmuş ilk buluşmada öpüşmek gerçekten fazla olur. Biraz birinizin tanımakta fayda var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu 30 yaşlarında birinin sormasına şaşırmamış gibi yapıp konuya devam ediyorum, öpüşme ya da sevişme önceden karar verilip yapılan şeyler değildir. O an gelişirse olur yoksa olmaz bu işin ilk buluşması son buluşması yok yani
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçek yaşım değil maalesef siteye kayıt olurken her yaşı yazamıyoruz da☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk görüşmede öpüşen adamdan hayır gelmez. İyi düzgün adam çekinir utanır fırsat kollamaz çünkü vakti geldiğinde sağlıklı bir şekilde yaşayacağını bilir..
23 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 aydır konuşuyoruz bir çekim var
- +1 yıl
Canım benim 3 4 ay zaten kısa bir süre birini tanımak için en az 1 bucuk yıl tanışmak lazım ilişki uzmanlarına göre. İlk görüşte öpen erkek 3 buluşma kuralını uygulayan bir sırtlandır. Sakın o konulara girme.
Soran+1 yılTamam
+1 yılSeviyeli bir ilişki isteniyorsa fazla. Çünkü bu ileride iki taraf içinde rahatlık hissettirip seviyeyi düşürecektir. Zaten birbirini tanıyıp ciddi ilişki isteyen kimse ilk buluşmada hemen öpüşelim derdinde olmaz. E amaç bu değilse fazla değil tabii.
01 Yorumla
İlk buluşmada öpüşecek kadar sevip öpmeyi tek istediğin insan olmayı ilk buluşma daha yaşanmadan düşünmedin değil mi? Yoksa kafaya taktığın şey öpülüp öpülemeyeceği mi?
Bunun kesin olarak Evet/hayır diye bir cevabi olsaydı ona mi uyacaktın?03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ne bileyim... fazla gibi sanki... ilk buluşmamı yapalı 24 yıl olmuş. nuh nebiden kalma gibi hissettim şimdi kendimi :)) zaman değişiyor ama gene de bendeki kafa eski.
117 Yorumla
Soran+1 yılBendeki kafa da eski
Ama erkekler sanki biraz hareket seviyor artık- +1 yıl
erkekler elde etmek için uğraşmayı sever. erkek avcı kadın toplayıcıdır. avlanmasına gerek kalmazsa avlanacak başka mecralar bulur. dozunu iyi ayarlamak lazım. çok uzak durmayacaksın çok da teslim olmayacaksın... ayarını tutturacaksın. :)))) her zaman biraz uğraşacak bir şey bulmalı sende. ilk buluşmada öpmesin. uğraşsın biraz :)))))
- +1 yıl
hatırlıyorum. 1 kişi ile sevgili olunca hatırlanıyor. karıştıracak kimse yok. :))))
Soran+1 yılAbla valla akıllısın o zaman cilveyle reddetmek gerekiyor demek ki
- +1 yıl
Soran+1 yılBen napsam abla ya
- +1 yıl
benim bilgim tecrübem bu kadar. sen kafana göre takıl
- +1 yıl
yoooo hiç alakası yok. sevmiş demek ki.. kader kısmet.
Soran+1 yılAbla bu amca niyeti bozdu
Soran+1 yıl@srkn61 kes ya
O elektrik tuttuysa o an, bence normal. Fazla falan değil. Ne zaman olduğunun değil, nasıl olduğunun önemi var bana göre.
26 Yorumla
Ya bu kisisine gore degisebilen bi durum mesela ben yillar önce ilk bulusmamda opüsmustum is nişana kadar gitti sonra ayrıldık ama simdi gecen biriyle bulustum opusmek istio izin vermedim pez... zorla öptü asla 2. Bulusmayi düşünmüyorum cunku hic samimi gelmedi sıcaklığı hissetmekle alakali bi durum bence bu
03 Yorumla
Soran+1 yılİlkinde olmaz da 3. 4. Buluşöada olur
+1 yılBu bir kural değil. Yani ilk buluşmada öpüşme olmaz ya da olur demek bana saçma geliyor. Bu tamamen iki tarafın duyguları ile ilgili bir durum. İlk buluşmada öpüşme de olabilir olmayabilir de. Bunlar çok doğal şeyler...
00 YorumlaBence buluşmadan önce ki süreç önemli. Aylardır konuştuğun biridir, buluşunca belki ani bir çekim olabilir. Ama yeni tanışmışsındır bir anda o kadar yakın olmak istemezsin😂 buluşmadan öncesi önemli
01 Yorumla
+1 yılçekim gücüne bağlı, ama yine de açık ortamda uzun olmamalı bence.
(adabımsın muhabbetleri) tanışma forever meselelerine inanmıyorum, zaten tanışmadığınla neden buluşasınki.05 Yorumla
- +1 yıl
Flörtümsünle konuştuklarını yolla bir analiz edim önce 😜😂
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Yollama yok şaka dedim. Kafana göre takıl ya. Flört senin koç senin.
Soran+1 yılKoç ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide öpüşmek yerine tanımaya odaklanmalı düşünsene belki karşındaki kişi sana uygun değil doğru düzgün tanımadan daha ilk buluşmada bu kadar yakınlaşmak hiç doğru değil bence ayrıca hastalık kapma riski de var
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılKim neyi nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı biz robot değiliz davranışlarımız bir norm çerçevesinde olmamalı.
11 Yorumla
+1 yılEğer normalde de uzun süredir tanıyorlarsa birbirlerini ve ilk defa ilişkilerinin adlarını koydularsa olabilir ama ilk tanıştığı gün öpüşmesini fazla buluyorum. (Şahsi fikrim)
10 Yorumla
+1 yılIlk buluşmada opusulmez. Onun bir kuralı vardır. Kural önce sarılırsın sonra muhabet sonra bir yere oturursun cafe vs. Sonra birbirinizi tanırsınız. Akşam oluncada herkes evine o seni bırakmak isterse bırakır istemezse sen git zaten binme kimsenin arabasına. Şu an dünya uçmuş çünkü kimin eli kimim neyse öyle yani çocuk seni severse seni öyle kabul edecektir emin ol. Zaten gitmezse hadi ordan et gidene bir el salla arkasından bir şey olmaz..
10 Yorumla
+1 yılBuluşacağın kişiyle olan yakınlığa ve onu arzulama durumuna bağlı içinden geliyorsa bence fazla değil
01 Yorumla
+1 yılbana ters ya ne bilim herkese saygım var isteyen istediğini yapar ama ben iyice tanıyıp belli süre geçmeden elini bile tutmam senin kararın senin hayatın :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Eğer sosyal medyada ve s. Tanışdılarsa ilk buluşmada öpüşmek gayet normal biraz heyecanlı olcak ama...
Ama hiç tanımadan ilk gördüğünde öpüşmek normal değil biraz zaman geçmeli...00 Yorumlailk buluşmada öpüşmem. İlk buluşma tanışmadır. Karşındaki kişi yi tartmadır. İnsanın aklına her şey gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılCanınız nasıl istiyorsa öyle yapın. Sana göre normaldir başkasına göre anormal bu tamamen sizi ilgilendiren bir durum ki.
04 Yorumla
- +1 yıl
Güzelim diyorum ya işte sen nasıl istersen öyle yap sana kalmış bir şey bu :)
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
;)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBır sevgilimle ilk buluşmada öptü bni o öptü ve hala unutamıyorum... unutmuyorum dediğim 10 yıl olmuş
05 Yorumla
- +1 yıl
Bizde öyle idik 3.4 aydır konuşuyorduk ama hiç bir yere gitmemiştim benim doğum günüm dü o gün hiç unuam
Soran+1 yılSonra niye ayrıldınız
- +1 yıl
Orası uzun hikaye bir ara anlatirim
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarşıdakinin düşünce yapısına göre değişir. Kimisi normal karşılayabilir, kimisi "bu kız yollu haaağ" diye düşünebilir.
03 Yorumla
- +1 yıl
Yani sevgili değilken öpüştünüz. Karşıdakinin dünya görüşüne göre değişir.
Soran+1 yılEvet
+1 yılKarşılıklı istek oluşursa yatağa kadar gidilir ilk buluşmada
30 Yorumla
+1 yılBence acelesi yok ya.. İlk buluşmadan öpüşme olmamalı yani ama kendini tutabilir mi taraflar o tartışılır.. Keyifli geceler..
12 Yorumla- +1 yıl
cinsel yaşam fenomenleri genelde bu tip sorularda hep öpüşmek normal hatta çekim olursa daha ileriye bile gidilebilir diyorlardı. Sen onlardan farklısın kalbinin güzelliği sözlerine yansımış ❤️️
- +1 yıl
😊🖤 Est. Teşekkür ederim..
+1 yılNiye fazla olsun aşko ayak ustu sevisseydin dhdhdjdjd
12 Yorumla
- +1 yıl
Saka yapiyorum ya cok atesli bi opusme degilse bence olabilir
bulusmadan bulusmaya fark ne amaçla bulustuklarına baglı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılöpüşme özel bir şeydir.. sevişme başlangıcıdır. kendini basit kılmak istemiyorsan öpüşmeyeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Öpüştük ama sevgili değiliz o zaman sevismekte de bir sorun Yok sevgilin olmayan biri ile opusebiliyorsan
00 Yorumla
+1 yılİlişki ilerlediyse yani uzaktan sevgili olunduysa ilk buluşmada öpüşmenin mahsuru yok bence
03 Yorumla
- +1 yıl
O zaman hiç fazla olmaz canım hatta fazlasıda olabilir öyle bir çekim varsa küçük dokunuşlar filan
Nasıl bir ilişki aradığına bağlı, amaç ciddi ilişkiyse fazla, ama zaman geçirmek, cinsellik amaçlıysa olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada öpüşünce, son buluşmada s2şirsiniz ve ayrılırsınız.
Bu böyledir.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama devir değişmiş
+1 yılBuluşmanın hangi amaçla olduğuna bağlı bu. Takılma amaçlı ise gayet normal
01 Yorumla
+1 yılO tarz bi şey yapanın tek istediği seninle yatmaktır
01 Yorumla
Kendine şart koyarsan öpmeyeceğim diye daha da zor olur direnmek
akışına bırak bence ve kendin nasıl iyi hissediyorsan öyle davran00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum sadece 2 kişiyi ilgilendırır , ozeldır. 3. Kişileri bağlamayan durum.
Size göre normalse öpüşürsünüz00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılYer ve zaman ayarlaması sağlıksızsa yaklaşımlar düşünceler değişir
04 Yorumla
- +1 yıl
Yani her şey kendiliğinden olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Evet
Hayır değil de soru öyle sorulursa sorun olur soruyu biraz daha acsaydin keşke
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılöpüşmekte ne var beee alah aşkına neden kaısyorsunuz kendinizi
025 Yorumla
- +1 yıl
yani hayatı bu kadar kasarak yaşamayın içinden ne geliyorsa yap
Soran+1 yılBasit düşünmez mi
- +1 yıl
yani basit düşünmesi neyi etkiler zaten bu tür kavramları olan birisi ile nereye gidilebilir ki ilikide
Soran+1 yılYa bilmiyorum
- +1 yıl
bu arada yasın kaç gerçek değilmiş sanırım
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
ppeki yaşın kaç
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
çok küçüksün snaırım
Soran+1 yılMesajlarda falan ima ediyor öpmek istediğini
- +1 yıl
sende istiyorsa öpüşün ama bunu çocuk yaşta birisine söylüyorsam kendimden utanacağım
Soran+1 yılGenç
Kızım- +1 yıl
peki o zaman git yapış yani
Soran+1 yılYapışınca da vay be kıza bak demez m
- +1 yıl
ben demezdim o neden desin
Soran+1 yılBilmem ki
- +1 yıl
istekli misin peki yapmak ta
Soran+1 yılOna karşı mı
- +1 yıl
genel anlmada ve ona karşı
Soran+1 yılEvet fazlasıyla 😂
- +1 yıl
o zmn kendini sal
Soran+1 yılSalarsam felaket şeyler olur
- +1 yıl
ayar ver o zaman kendne ne kadar salacağını baştan düşün birde artık burdan konusmak saçma irtibaten yazacaksan yaz
Soran+1 yılAkışa bırakacağım ya
Ama açıkçası heyecanlı olur sanki
+1 yılçok fazla en azından 3ncü veya 4ncü buluşmada öpüşün
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaman değil hissiyat önemli o an o ortam oluştuysa karşılıklı fazla falan değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 aylık falansa uzak mesafeyse yeni gelmişse normal bence ama aynı şehir üstüne 1 haftalıksa çok fazla dkxlxlxl
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sevgilisi sanıyordur bile senin haberin yoktur dkdpğds
Soran+1 yılYok ya flört ettiğimizi biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, karşılıklı çekim, istek varsa seks bile olabilir.
00 Yorumla Yani karşıdaki kişiden aldığınız enerjiye bağlı, evine bırakmadan bir öpücük olabilir tabii.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma için biraz erken ama 2. buluşmada yapılabilir bence
00 Yorumlahayır gayet normal hatta eve davet edilmeli hızlanın artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada utangaç olur insan sanmıyorum sadece sohbet edilir ve tanışmak bile zor olur ama direk sevişenler var 🤣
00 Yorumla İlk buluşmada öpüşecek kadar ne ara umarsız ve seviyesiz olduk…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Bence gayet normal. İki tarafta o çekimi yakaladıysa elbette.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada gerçekten öpüşmek fazla ya elini tutmak bile çok..
🤭00 Yorumla- Devamını Gör (220)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat