Hem ne demişler bir kadının en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır fjfjdkkdkdkd
İlk buluşmada öpüşmek hata mı?
Hem ne demişler bir kadının en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır fjfjdkkdkdkd

Önceden uzun bir sohbet var ve görüştüğünüzde birbirinizden etkilenmişseniz öpüşmenin hiçbir hatası olmaz. Öpmek zaten bir sevgi eylemidir. Nasıl kediyi , köpeği , bebeği , anayı , babayı öperek seviyorsak ilk buluştuğumuz insana olan hislerimizi de bu şekilde gösterebiliriz. Nasıl ilk buluşmada her şeyi yapabilirsin bunun hatası olmaz. Oyunda olduğu gibi ilk elin günahı olmaz.
Her ilk buluşmada biriyle öpüşürseniz çeyizinizde öpülmemiş dudaklar değil profesyonel yalanlar olur. Arada çekim varsa bunu hissedersiniz zaten bunu bu kadar çabuk uygulamaya dökmenize gerek yok. Doğru zamanlama her şeydir.
O anı beklemişiz, deyim yerindeyse iple çekmişiz, öpüşmeyeceğiz de ne olacak. Bir sonraki saniyenin bile garantisi olmayan bir dünyada o an ne yazılmışsa o, hata veya değil bunu pek umursayacağımı sanmıyorum ✌️
Öncesinde uzun süreli bir muhabbetleri varsa normal , ama ilk kez bir araya gelinmişse tuhaf.
Yinede bazen öyle anlar oluyor ki kimse o çekime karşı koyamıyor.
Cevap
76Cevap
Şayet yeterince etkilenmişse iki tarafta olabilir. Yanlış bir şey yok.
İlk buluşmada saatlerce beraber kalınmışsa ve her iki taraf bu buluşmada memnun kalmışsa ; bir dahaki buluşma için vedalaşırken öpüşmek keyif verir ve sabursızlık oluşturur.
Ama karşılaşır karşılaşmaz dudak dudağa yapışmak hiçte uygun olmaz.
İstisnai durumlar hariç.
Polat agbimiz gibi edepli erkek bulursan öp tabi kız
Dimi kız ayool
Ilki ortası sonu yok hata olarak gören öpüşmesin olur biter..
şuanki sevgilim mekanda arada görüp sohbet ettiğim insandı, bi kere tek denk geldik, 2-3 saat konuştuktan sonra ikimizin de aklında öpüşmek yokken anlık gelişti ve ilişkimiz öyle başladı. Kurallara, insanlara zarar vermedikten, çevreyi rahatsız etmedikten sonra takılmanın pek anlamı yok. Birine dokunmak öpmek duygusaldır, insanın içinden gelir. İlk buluşma, ikinci buluşma diye kurallar olmamalı aşkta
tabikide hata karşıdaki kişiye kötü sinyal verirsin der bu benle ilk bulşmada öpüşüyorsa başkalarıylada öpüşüyordur
Şeyhi ve güven duyulmuş ve emin olunmuş ise ilk öpüş ilk buluşmada erkeği yakar kavurur.. O ıslak dudakların ilk anda ki lezzeti yollar gecsede unutulmaz.
Aradaki cekime bağlı. Hissedilen duygulara bagli. Ucu açık bir soru.
Ilk olmasa iyi olurda genel olarak ilk bulusmada öpüşme anlatilir oldu
Bana gore herseyin bir guzelligi var ilk bulusmada ki heyecan ve guzllik oylece kalmali daha guzeli icin beklemek li benim fikrim tabiki
Aradaki samimiyete ve ne kadar sürede tanıştıkları önemli
Değil bence ya. İki taraf da çekim hissediyorsa ufak öpücükler olabilir.
Çekime bağlı ama erken yani bana göre, öpüşmeyi bırak ilişki isteyenler oldu ilk buluşmada kabul etmedim
Bu durumu hata veya doğru diye ayırmıyorum.
Benim için normal bir durum karşılıklı çekim varsa varsın en büyük günahımız öpüşmek, sevişmek olsun.
Erkek olduğum halde ilk buluşma da öpüşmek istemem. Önce bir tanışalım. Kaynaşalım. O ne öyle abaza gibi öpüşmeler
Bir enerji varsa, o enerji bir çekim yarattıysa ve tutku da araya sızmışsa bir öpücük veya çok daha fazlası olabilir.
Karşılıklı olarak o an öpüşmek istenirse öpüşülür. Kim engelleyebilir su o kadar erken ısınmış onların suçu ne? 😁
Karşıdaki kişiye göre değişir de ilkinde olmasa iyi olur. Olursa affetmem ama bakış açımda değişir. 😂
Müslüman olmasam bence değil derdim. İnsan içinden geldiği gibi yaşamalı. Ama sağlıklı ve uzun ilişki için de yapılmaması öneriliyor
Bence normal ya olabilir, bende ilk bulusmada öpüşmüştüm ama amatörlükden sanırım biraz abartmıştım, yicek gibi öpmüştüm🙄🙄
Bilemedim.
Öpmüşme değilde öpücük olmuştu sanırım.
ne kadar zaman sonra buluştuğuna bağlı ama ileri gitmek yanlış evlen napıyorsan yap
değişkendir buu herkes aynı değil o yüzden de hatalar bireyseldirr genelleme yapamayızz
Hayır o elektriği almissa iki tarafta bırakalım ikimizde carpilsin
Değil, neden olsun ki? Karşılıklı istedikten sonra, olur.
İlk buluşmada yatağa atamayan erkeğim diye gezmesin
Biz erkeklerde şöyle bir dusunce vardir, bayan tarafi neye izin verirse erkek hep daha fazlasini ister. Şahsen lise yillarimda cok sevdigim birini sif bu yüzden kaybettim. Öpüşme bir saatten sonra normal geliyor fazlasi isteniyor ve gercekten severken abazaya dönüsuyorsun. Ama boyle seyler olmadan sevmek bence daha güzel. Öpüsmek sevismek vs gibi seyler her ne kadar zevk veriyor olsada dogru konusmak gerek.
Doğru bir giriş olmayacaktır diye düşünüyorum. Amaçlar direkt başka değilse tabi.
Biz kocamla ilk buluşmada seks yapmıştık ne öpüşmesi sjsksksksjsn
yani uzun zaman olmuştur ama buluşulmamıştır hata değildir. bugün sevgili olduk, yarın buluştuk hop hemen öpüşelim hatadır bence.
Yapmıştım değil bence jsjshs
İlk buluşma iki tarafında birbirini yakından tanımaya atılan ilk adımıdır, bence öpüşme yanlış bırkaç buluşmadan sonra karşılıklı olanilir
İlk buluşmada nasıl öpüşebilirsin ki ilk buluşma adı üstünde direk etkilenip öpüşmekte saçmalık
Ne öpüşmesi sayın üye direk yatak odasına götürüyor efem
Edepli sana göre yakışıklı bulursan öpecen, çocuk olmasın yeter.
aslında o anın büyüsü kaçıyor ben denedim gördüm belirli zaman sonra yapılsa daha iyi
İlk buluşmada öpüşmekte sevişmekte normal. Dünyaya ayak uydurmalıyız.
Ertesi gün yatakta biter. Benim için iyi olurdu öyle bi kıza rastgelemedim mlsf
Aynen hatta düğün günü bile alabilirsin.
Ilk bulusmada bu oluyorsa gerisini düşünemiyorum
Seks yapanlar bile var ama turk kizi olunca ne yaparsna yap yaranamazsin onlara rus lazim
Evet hata. Yanlış bir şeyyyy, yanlışşşşşşşşşşş
Yanaktan falan olur oluyor da
Güncelleme yakıyor yalnız 😂
Ahahaha
İlk buluşmada öpüşmek isterse reddederim çünkü diğer erkekler gibi kolay elde edilmem.
Evet hata karşındaki kişi seni yanlış anlayabilir
Önemli olan neler hissettiğin
Bana göre değil.
Bence ilk buluşmada o kadarına gerek yok
İlk buluşmada öpüşmek biraz saçma denize gidip kıyıya yaklaşmadan açılmaya benziyor zor olmayan ve elde edilemeyen herşey tatlıdır ama zorla elegecirilemeyen hiç bir şeyin tadi olmaz.
Çekim olduğu sürece bir hata göremiyorum.
sımdıkı ask da normal
Hata basitliğini belli eder
İçinizden geldiği gibi yaşayın şu hayatı
Hata bence ilk buluşmada
Benim kurallarım var, ilk görüşmede öpüşmem 😂
Hata değil ama doğruda değil
Kanımca..
Ben buna hata diyemem
Niye hata olsun isteyen öpüşür isteyen öpüşmez
Ben çok öpüştüm bi zararını görmedim 😂
İlk buluşmada neler yaptım
Kişinin karekterine ve toplum yapısına bağlı