İlk buluşmada öpüşme olur mu?

Bu ne şiddet bu celal! Planlı ve taktik dolu bir ilişkinin içerisine girmedim, girmem de. İlk buluşmada avuç içini opmustum. Yani illa ki dudak dudağa, yanak yanağa bir öpüşme olacak diye de bir durum yok. Gerçi benim durumum farklıydı 😄
Evlenmeden hiç bir babanın evladını zina günahına bulaştırmam. Çünkü bugün ben birinin kızına yanlış yaparsam yarın Allah bana bir kız çocuğu nasip eder de aynı yanlışı benim kızıma yaparlar. Etme bulma dünyası burası çünkü.
Görüş
48Görüş
Samimiyete bağlı olarak değişir bence
Olur neden olmasın
Olur olur
İlişkinin ilerleme hızı ve alınan elektrikle ilgili bir durumdur ve lakin mümkündür. İlk buluşmada öptüren kıza "motor" erkeğe de "ayı" gözüyle bakmak, tabulardan arınamamış beynin kişi üzerinde oluşturduğu baskı neticesinde ortaya çıkmış bir önyargıdır.
Ateşli ateşli öpüşülür
(Ertesi gün ikisinden biri taktik yapıp soğuk davranmaya başlar)
İlk buluşmada vuruşma da olur, kezbanlıktan ve ergenlikten kurtulduysan gerisi teferruattır
Olur neden olmasın öpüşme olur sevişme olur her şey olur :)
Öpüşmek isteyen öpüşsün, sevişmek isteyen sevişsin. O an içinizden ne geliyorsa onu yapın. He ben yapar mıyım ilk buluşmada asla. 😄
Olmaz bence hem Müslümansa yasak hem de ileride ne olacağını bilemediği için öpüşmek saçma bence. Ha günah benim günahım yaparım derse kendi bileceği iş kimseye zorla bir şey yaptırmam ben.
İkinci buluşmada daha ilerisini isteyen insan modeli bu olmaz tabiki hayatım oldurmaya çalışırsa ikinci buluşmayı unut sil at kafandan
Valla o senin karakterine bagli. Ilk bulusmada otele bile gidenler var.
İlk hiç önemli değil hissettikten sonra olur
seks bile olur
Olmaz. Her şeyin bir zamanı var.
Hayır ileride napıcadığını bilemem
Bırak öpüşmeyi yatıyoruz bile
Şöyle resimler atmayın olan var olmayan var
Yapacak bir şey yok maalesef 🤷🤷
🥵
Karşılıklı çekim olursa seks Bike olur
Kişiler arasındaki çekime bağlı.
Opusen kaybeder
En İyi Görüş