Beni ortada bırakan sevgilim benle tekrar barıştı bende onu ortada bıraktım intikam aldm şimdi beddua ediyr umrumda değl hakszmiym?

Üniv ilk basladigim yıllarda biriyle tanışmıştım. Neyse onunla çıktık eğlendik o şehir dişina görev için gitti aylarca onu bekledim. Geldiğinde ev kiraladı sadece beraber aynı yatakta uyudk yüzeysel bir sevisme oldu. Ertesi gün beni yurda bıraktı it gibi ortada bıraktı ayrıldı güya benden soğumuş neyse ben bunu ne kadar arasam beni tersledi engelledi bende çok ağladım ortada bıraktı diye. Neyse pandemiden sonra ünv açıldı tekrar beni aradı mesaj attı konuştuk bu sefer bana aşık oldu bende fırsat bilip parasını da yiyip ondan ayrıldım çünkü çok acı çekmiştim Şimdi bana beddua ediyor Allah'a havale ediyorum seni diyor bende diyorum ki ben senin yaptığını unutmadim senden intikam aldım dedim. Şimdi kendince iyi olduğunu sanıyor canım. Sizce haklimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar yapılanı unutmaz. Kafamı yastığa koyduğumda vicdanım rahat çok şükür onun bana yaptıklarını hatırlayınca umrumda olmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Birgün senden çıkacak diyor kendi yaptıklarını unutmuş 😃😃
Beni ortada bırakan sevgilim benle tekrar barıştı bende onu ortada bıraktım intikam aldm şimdi beddua ediyr umrumda değl hakszmiym?