Sizce bir şey mi karıştırıyor olay ne?

Arkadaşlar öncelikle başlığın saçmalığına takılmayın. Size sorum şu: sevgilimin gmail hesabı bende var ve bir kaç gündür etkinlik hareketlerini kontrol ediyorum. Geceleri uyuyorum diyor fakat sürekli maçkolik uygulamasına tıklama yapıyor olarak görünüyor ve ne hikmetse tam benim baktığım dakikadan 1 dk önce tıklanmış olarak görünüyor. Dün gece sabah erken kalkıp işe gideceği için uyuyorum dedi uyudu fakat sabah baktığımda gece boyu YouTube da video izlemiş maçkolikte takılmış falan. Sabah da kalktı işe gitti gun boyu işteydi tıklama olmadı. Günü birlik bir işti gece geldiğinde de çok yorgundu biraz sohbet ettik ardından çok yorgunum gözlerim yanıyor vs diyip uyumaya gitti. Fakat bakıyorum yine sürekli maçkolikte takılıyor google da aramalar falan yapıyor. Yani mantıken dün gece de hiç uyumadiysa çünkü hep tıklama olmuş e bu gece mecbur uyuyakalir yorgunluktan. 1 hafta öncesi uykuya dalmakta zorluk çektiğini söylemişti kendiliginden. Ama bunu söyledikten bir kaç gün sonra ben geceleri uyumadığını farkedince sordum ve bana kızdı neden kontrol ediyosun ki ne yapıyorum sanki efendice maçımı izliyorum bu kadar dedi. Ara sıra soruyorum iddia mi oynuyorsun diye hayır diyor oynasan söylersin dimi diyorum söylerim diyor çünkü önceden oynuyordu ve haberim vardı. E benden sıkıldı desek kaçmak istiyor konuşmak istemiyor desek yine alakası yok çocuk çok ilgili gayet mutluyuz. Sizce olay ne arkadaşlar lütfen yardımcı olun anlamakta zorluk çekiyorum. Artık bir sıkıntısı var da benle paylaşmak mi istemiyor diye oturup ağlıyorum.

Güncelleme*** Bugün kendisine bu konuyu açıkça sordum bir derdin sıkıntın mı var falan diye daha konuya girerken bile hadi sadede gel uzatma falan diyip sinirlendi ben konuştum konuştum sonra da bağıra çağıra ya ne sıkıntım olacak ya insanın derdi yokken sen niye dert yaratıyorsun falan diyip ya hadi ya konuşma arama falan diyip kapattı telefonu yüzüme ama sorduğum şeye en ufak cevap vermedi neden uyumadigin halde uyuyorum diyosun ki falan dedim sadece niye bu kadar gerildi ki
Güncellemeler
+1 yıl
***UZAK MESAFE İLİŞKİSİ ( ön yargılarına tükürdüklerime not düşeyim ayda 1 anca buluşabiliyoruz 12 saatlik mesafedeyiz ya ne bok yiyecektim çocuğun derdinin olduğunu düşündüğümde amaan banane özel hayatı sonuçta diyip oturacak miydim? O zaman yoldan gecenden farkım ne benim? Arkadaşlar yürüyün gidin sizin sevgi anlayışına aşk anlayışınıza tüküreyim ya.
Sizce bir şey mi karıştırıyor olay ne?