Arkadaşlar flörtüme farklı bir hesapdan bu mesaj geldi.. O gece seninle ilk buluştuğumuz gün aklıma geldi.. Düşmanına bile yapmayacağın.. söylemeyeceğin şeyleri bana söyledin.. sonra son tel konuşmamızda ki hakaretlerin alaylarını düşündüm.. o gece senden nefret ettim.. tiksindim, iğrendim, uzaklaştım.. ertesi günü o olay olunca en çok seni görememekten korktum.. Şuanda göremiyorum ama yaşadığım sürece o ihtimalin var olabileceğini biliyorum..
Depremden sonra engelimi kaldırdığını fark ettim.. çocuk gibi oturdum ağladım.. annemlerde depremdennn sebep şok geçirdiğimi zannettiler.. halbuki beni merak ettiğini zannettim.. aramanı bekledim.. nasıl olduğumu sorarsın diye düşündüm... Bekledigimle kaldım..
Neyse uzatmiycam ben bugünden itibaren tekrardan psikolağa gitmeye karar verdim çünkü aynı şeyleri sil baştan yaşamak istemiyorum.. Senden rica ediyorum.. eğer bana küçücük bir his dahi olsa beslemiyorsan.. lütfen artık bencilce davranıp duygularımı tam bastirdigim zamanlarda ortaya çıkıp tekrar beni üzme umutlandirma... ciddi ilişki yaşayana kadar ya da evlenene kadar engellerimi kaldırma.. eğer yine aynı seyleri yaparsan sana insan olarak duygulari incinmiş biri olarak hayatımda sana hiç söylemediğim şeyi söylüyorum. Sana asla ama asla hakkımı helal etmiyorum.. mutsuz ettiğin kadar mutsuz ol.. icinde öyle bir boşluk oluşsun ki ömrünün sonuna kadar bununla yaşa..
Depremden sonra engelimi kaldırdığını fark ettim.. çocuk gibi oturdum ağladım.. annemlerde depremdennn sebep şok geçirdiğimi zannettiler.. halbuki beni merak ettiğini zannettim.. aramanı bekledim.. nasıl olduğumu sorarsın diye düşündüm... Bekledigimle kaldım..
Neyse uzatmiycam ben bugünden itibaren tekrardan psikolağa gitmeye karar verdim çünkü aynı şeyleri sil baştan yaşamak istemiyorum.. Senden rica ediyorum.. eğer bana küçücük bir his dahi olsa beslemiyorsan.. lütfen artık bencilce davranıp duygularımı tam bastirdigim zamanlarda ortaya çıkıp tekrar beni üzme umutlandirma... ciddi ilişki yaşayana kadar ya da evlenene kadar engellerimi kaldırma.. eğer yine aynı seyleri yaparsan sana insan olarak duygulari incinmiş biri olarak hayatımda sana hiç söylemediğim şeyi söylüyorum. Sana asla ama asla hakkımı helal etmiyorum.. mutsuz ettiğin kadar mutsuz ol.. icinde öyle bir boşluk oluşsun ki ömrünün sonuna kadar bununla yaşa..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu mesaj tam bir duygusal tsunami gibi! 🌪️ Seni o kadar derinden etkileyen, kalbini yakan, ama aynı zamanda hala içinde umut kırıntısı taşıyan karmaşık bir durum var ortada. Deprem sonrası yaşanan psikolojik sarsıntılarla birleşince iyice çetrefilli olmuş. İnsan böyle şeyleri okuyunca, hem yumuşak kalbi hem de sınırlarını korumak zorunda olduğunu anlıyor. Sen olsaydın, bu durumu nasıl çözerdin? İçinden geldiği gibi mi yapardın, yoksa biraz daha mesafe koyar mıydın? Seni dinliyorum, aşko! 💙✨