Musallt olayi nedir bu sizce?

Şimdi bile yazsın tarifini açıklayıcı bitkisi olan biri Yazsin. beniim amcamin eşi annemle babamı ayirmak için evlendikerinden bu yana büyü yapiyor sürekli bu kadincagiz bozdukca annem e hep yaotryr yediriyor bahçeye okunmuş sular ve odalara domuzyagi sürülmesi birkaçı şimdi anneme bulasmidr çünkü annemde sürekli morluklar oluşuyordu babam annemi dövüyor aldatiyordu bicaklmaya kalktı annem namaz kılıyor kuran okuyor bisekilde ama dinliyoryani netten şimdi annemde olan musallt bana gecermi atalardan gelen bağ olayı yani annem rüyama hep şeytan varlgnda geliyor kızgın kızgın beni tehdit ediyor hep akıl hastası diyor bana ama akıl hastasi olsam tek başıma bunları yazamam hatırlamam hicbiseyi mantiklij hareket etmem kısaca ben mesela dün saffaf süresi dinledim bana annem sen hastasın iyiles dedi ve rüyamda annemi canavar olarak gördüm sonrasında tek dinledim saffat süresini annem eve geldi dışardan nasıl duramıyordu sinirden oradan oraya kosturuyordu bunun aciklamsj nedir ben onunl bağ kesme calsimasi yapsam nasıl etkiler olur?
Musallt olayi nedir bu sizce?