Ramazan Bu ne oluyo sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgilim kurana el bastı sevgilimi sevmiyorum ama ilerde ne olur ha merak ediyor yüzde 0 trilyonda 1 mumkunati car dedi Güncellemeler+1 yıl Eski sevgilisi Bu ne oluyo sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Beynim yandı bu nasıl bir anlatama şekli 0 0 Yorumla
ьüşüm Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevgilim sevmiyorum demek oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilisi Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiçbirsey anlamadım anlattigindan 0 0 Yorumla
hollandali33 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Nereden buldun bu sahtekari... 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilisi Yorumla hollandali33 +1 yıl Çok büyük bir yalancı bu Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla Soran +1 yıl Sustun Yorumla hollandali33 +1 yıl Bekliyorum.. ama... burada değil... Yorumla Soran +1 yıl Neyi bekliyor Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla hollandali33 +1 yıl Gizlidesin Yorumla Soran +1 yıl İstek yolladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beynim yandı bu nasıl bir anlatama şekli
Sevgilim sevmiyorum demek oluyor
Anlamadim
Eski sevgilisi
Hiçbirsey anlamadım anlattigindan
Nereden buldun bu sahtekari...
Nedenki
Eski sevgilisi
Çok büyük bir yalancı bu