AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aramak diyecem, arayan mevlasını da buluyo belasınıda.
Beklemek dicem. 28 yıldır bekliyorum kimsenin gelip gittiği yok 😁
Kelin ilacı olsa kendine sürer diyorsun yani.
Aynen aynen 😁
O zaman umutları yeşertecek bir mevlana sözü bırakayım buraya " Aradığın seni arayandır"
Bu güzel söz için teşekkür ederim
Rica ederim. Teselli ararken teselli edebilmişimdir umarım
yarama merhem sürseler ne fayda :(
Umarım yaraya merhemi süren kişiyi bulursun bazen yarana su sürülür ama süren kişi şifa gibi olduğu için iyileşirsin
Amin. Umarım 😊
Kafaya koyduysan beklemeye gerek yok yasta dogrusysa tabi karsindakide hazir ve kafaya koymus olmali
Öyle biri yok maalesef
Vardir oda seni arayip bulamiyodur misal 2 sene kadar once pandemi oncesi hazirligimi yaptim vs ama aradigim hayat arkadasimi 1 sene aradim taradim yok sonrada baktim madem olmuyo o zman meslek degistireyim hayatim maddi anlamda tam kurtulsun dedim is degisikligi yaptim vs ama bu kezde evliligi 35 e kadar erteledim haliyle kismetim kimse yandi bi 5 sene daha beni aricak bnde 35 ten sonra onu aricam bulcam
Demek ki aramakla bulunmuyor beklemek en doğrusu galiba
Ben bi sene aradim karsima cikan hayalleri farkli insanlarla tanisip konusmaktan yoruldum aile cevresi arkadas cevresi sosyal medya vs vs ve biliomusun hic sevgilim olmadi o ara sadece yazisma ve ilk bulusup bi cay ic birbirni gor vs hepsi bu bende fazla zorlamadan diger hayalimin pesinden kosmaya karar verdim
Bence en iyisini yaptın bu devirde en iyi yatırım kendin için olan
Evet hayalimin pesinden gidiyorum adim adim zati ulkede bu hizla ilerlerse sanirim emeklilige kadar donemem
Mükemmelmiş
Doğru insanı aramak, beklemek her zaman iyidir.
Sanırsam beklemeyi çok iyi yapıyorumda arama konusunda pek başarılı değilim
Öncelikle ne istediğini bilmelisin ve bundan emin olmalısın. Karşına çıkacak insanları da buna göre tanımaya çalış.
Ne istediğime nasıl istediğim konusunda da eminim dediğim gibi sadece aramak nedir yani tüm sorunsal burada
Seni çok iyi anlıyorum bu yüzden temelden başlaman lazım. Kafanda bir profil oluşturmaya çalış öncelikle
Bazen o profil yüzünden aşırı seçici oluyorum seçici olmakta ne kadar iyi bilmiyorum
,, bu güzel bir şey seçici olman lazım zaten. İnsanlar ile iletişimin de iyi olması lazım hem kendini iyi ifade etmen hem de karşındaki insanı ve niyetini çözmen lazım. Kadın olarak bu sizin için çok önemli çünkü kullanılabilirsiniz. Dikkat et.
Niyetler çok kötü dediğin gibi tüm algılar açık olması lazım. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
Aynen öyle umarım aradığını, gönlüne göre birisini bulursun
Arayarak bulamazsın beklemen lazım
Hep bekledim zaten acaba aramalımıyım diye düşündüm sadece
tam vazgeçtiğin anda hayat karşına birisini çıkarıyor. Bende senin gibi hep bekledim daha sonra yok öyle birisi dedim ve hayat karşıma tam da istediğim gibi birisini çıkarttı. Murphy kanunları :)
çok da artık çıksın kafasında olma yanş
yani*
En sevdiğim ve en çok inandığım kanundur vazgeçtiğin şey gelip seni bulur. Bana umut verdiniz :)
ben de doğruluğuna inanıyorum ve başıma da geldi :)
Umarım benimde başıma gelir çünkü cidden yoruldum
umarım :)
Zordur
Beklemek mi zordur aramak mı? Yoksa doğru insanı bulmak mı?
Bulmak zor
Bence iyi insanıda bulmak zor
Evet mükemmel insan yok bi kusuru olacak tabi
Kusurları örteriz ama bazıları kusur değil farklı bir boyut oluyor
Orası da doğru
Aramak
Aramayla bulunmuyor bence
Aramak
Arama ile bulanan bir şey bu galiba.