Kız ne yapmaya çalışıyor? Yol gösterir mısınız?

Arkadaş ortamında tanıştık , samimî olduktan belli bir süre sonra ona mesaj atmamı istedi ilk olarak Instagram sonra wp geçtik bu ek istemeyi yüzyüze söyledim mutlu olmuştu...
Ben bir hata yapıp onun kalbini kırdım, özür dilememe rahmen 2 3 hafta çok az konuştuk buz gibiydi oda ortamda mecvur kalınca
Asıl olay burada başlıyor ;
Tartışırken ben bunu kırınca bana öfkelenip " Sen beni yanlış anladın , ben herkesle samimiyim , bana bir daha tatlım deme " gibi cümleler kurdu...

3 haftanın sonunda ben bir şey yapmadan düzelmiş gibi biraz konuştuk, sonra başbaşa bütün olanları konuştuk birbirimize hak verdik aynı gün " ben senin özür dilemeni mesajda samimi bulmadım " demişti
Sonra kendine yazan birini anlattı bana işte biri var yaziyo öyle böyle ben istemiyorum onu vs anlattı
Ertesi günü mesaj attım 3 5 cümle ya konuştuk ya konuşmadık bu şekilde 3 gün soğuk davrandı normalde hiç böyle biri değil
Ben 2 gün ara verdim , sonra yüzyüze aynı ortamda bulunduk ve çok sıcak davrandı bana karşı ,
Misal bugün çok güzelsin diyorum " aa şu da böyle söyledi diyor "
Kendi arkadaşlarına ona yazanlardan bahsediyor sesli sesli benim duyabilecem şekilde vs vs... elinde telefon mesaj atıyor birilerine
Ertesi günlerde konuşmaya çalıştım hep kısa ve muhappeti bitirme çabası içinde
En son 6 saat sonra yazdığım bir cümleye gülücük atıp bırakmıştı bir daha yazmadım...
Tabi aynı ortamda olduğumuz için illa karşılaşıyoruz ona bu sefer soğuk yaptım o normaldi çok az konuştum ve Hâlâ birilerinden bahsediyor... tabi bende o anlık refleks olarak direk kuzenimle konuşmaya başladım mesaj yazarken gülüyorum falan bilerek seside açık bıraktım
Ertesi gün yüzyüze bana soğuk yapmaya başladı

Kafam çok karışık , bir sürü senaryo uyduruyorum kafamda , ne anlatmaya çalışıyor çözemiyorum

Ben ciddi düşünüyorum ve bırakmak istemiyorum...

Okuyup yorumlayan herkeze teşekkür ederim
Kız ne yapmaya çalışıyor? Yol gösterir mısınız?