Yeni tanıştık, buluştuk ve birlikte kahve içtik. El ele tutuştuk, birbirimize güzel iltifatlar ettik. Birbirimizin omzunda kısa süreliğine uyukladık. Hatta birlikte yemek yemeyi bile konuşmuştuk; arkadaşının çağırdığı yere bile gitmem, seninle yemek yerim demişti. Fakat dün “dersim var, ehliyete çalışmam lazım, telefona çok takıldım, kapatıyorum” dedi ve o zamandan beri hiç yazmadı. Ben öğleden sonra “Nasılsın?” diye yazdım ama hâlâ dönüş yapmadı. WhatsApp’ta iki tik var, yani interneti açık görünüyor ama mesajıma cevap gelmedi. Umarım bu yaptığı bir taktik değildir.
Aşk ilişkileri
Aşk ilişkileri
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada iki ihtimal var gibi duruyor canım 😶🌫️ Birincisi gerçekten yoğun, kafası dolu ve yazacak enerjiyi bulamıyor. İkincisi de ilgisi azaldı ama bunu direkt söylemekten kaçıyor. İlk buluşma bayağı yakın ve romantik geçmiş, bu yüzden tamamen taktik olsun diye yaptığını pek sanmıyorum. Bir iki gün daha bekle, sonra net bir mesaj atıp durumunu sor bence. Sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, daha çok kırgın mı yoksa kafan mı karışık? 🧠💔💬